Gerildim yine bütün sinirler üstümde neden böyleyim ki ben :(

Halıda dışkı mıııııı????

valla ben uyarırım artık kendileri bilir, sende böyle mutluysan boşver giden gitsin kimse kimseye sana davrandıkları gibi davranamaz herkes haddini bilmeli

evet görünce bende aynen böyle oldum hadi tuvalette oraya buraya bulaşmış görüyodumda halıda görünce dumur oldum......

offff

yok artık neden bir şey demiyorsunuz kiiiii son nokta bu benceee böyle şey mi olurr :26:

offff

yok artık neden bir şey demiyorsunuz kiiiii son nokta bu benceee böyle şey mi olurr :26:

valla oluyomuş canım insan neler görüyor işte bende deliriyorum kafayı yicem en sonunda kendi evimden firar edicem o olucak

valla ben uyarırım artık kendileri bilir, sende böyle mutluysan boşver giden gitsin kimse kimseye sana davrandıkları gibi davranamaz herkes haddini bilmeli
elbet mutlu değilim şu an için evladıma uzuluyorum en cok resmen benı bosanmaya mecbur ettıler ...daha dava gunum bellı degıl ama mutsuz olmaktan hergun aglamaktan ıyıdır arkadasım ben bebek gıbı baktım esımede aılesınede vıcdanım rahat allah katında ne benım gıbı onu sahıplenen bır aıleyı bulabılırler ne benım gıbı onların kahrını cekecek el ustunde tutan gelın bulabılırler ben degıl onlar kaybettı cok mucadele ettım ama tek taraflı bısı olmuyo arkadasım ....

yanlız sımdı aklıma gelıyorda evıme geldıklerınde aynı sen gıbı gıttıklerınde ustumden tır gecmıs gıbı oluyodu halıları yıkamaya verıyoldum koltuklarımı kacar su sıldıgımı hatırmadam evı yıkıyodum resmen duzensız pıs ınsanla ugrasmak zor hele cahılıyle temellı rabbım sabır versın ısın hıc kolay degıl dualarım senınle tez elden kurtul kaynanandan

aynen kaybeden onlar olmuş, benimkiler içinde aynı olurki kim kabul eder aylarca şimdiye kadar benim yerimde başkası olsa ipleri koparmıştı ama yok kıymet bilmez benim kv kendini bişey sanıyo bulunmaz hint kumaşı sanki ama gelip yine huzurumu kaçırırsa başka yüzümle karşı karşıya gelecek hatırı gönülü kalmadı bana saygı duymayana bende duymam o kadar...

Yorumları okumadım ama o gelince temizlemeyin hiç bir yeri, çok sinir yahu bende olsam tahammül edemem,
pislik insanlar nasıl öyle olabiliyorlar hayret ediyorum gerçektenn :26: Hiç temizlik yapmazdım ben olsam, o olduğunda evin çok pis olması en büyük tepki bence

benım en son sen gıbı tak dedıydı artık kadın resmen bana a.q dedı bılıyomusun kocamın yanında pardon bı daha sole dedım yıne takrarladı esıme dondum bısı demıycen mı dedım durduk yere bu lafı annen cıkarıyo hatamı solesın bılıyım dedım tıık yok dedım yeter al annenı yallah geldıgınız yere bana anama babama ettıgınız kufurler yeter ınsan olana laf 1 kez denır 1000 kere desem yıne aynısınız yallah dedım gonderdım evden canıma tak dedı ya
sende sabırlı ol bakalım uyarmaya devam et baktın olmuyo gusellıkle evımın duzenını bozan bırde arkamda lafımı cevıren ananı al gotur evıne dersın ...

çok zor bir durum yaşadığın eşinde ses çıkarmıyor anladığım kadarıyla sen ne yapsan yalan eşin arkanda durmadıktan sonra..
gelip 4-5 ay kalması gerçekten çok sinir bozucu...
temizliğinede dikkat etmiyormuş rabbim sabır versin...

benimde babannem çok pisti dedem öldükten sonra mecbur bize geldiler amcamın yanında hiç kalmıyodu hep bize geliyodu.. insan biraz da amcamın yanıan gider dimi zaten annemi hiç sevmez çok çektirmiş hep anlatır bana ben abi çocuktum anlamıyodum... neyse annem yemek yaparken yağı az koy şunu yapma bunu yapma diye hep karışıyodu bende hep annemi eziyo diye ya babanne ben yaglı seviyorum diye annemi koruyodum... evde televizyon açtırmaz babama fitler babamda bize kızar kapatmaz zorunda kalırdık... evde hiç iş yapmasın yeter bize de giredi mutfaga bulaşık yıkardı... üstünden bi su geçiriyo bıkarıyo bulasıkları soguk suyla bide.... o yıkandıkatan sonra ben bidaha baştan yıkardım.. bi gün baktım yine yıkıyo... dayanamadım ya babanne burası köy degil öyle soğuk suyla yıkayınca olmaz pis yıkıyosun bırak ben yıkarım dedim çıkıştım... babanda duydu beni öyle derken ben hiç farkında degilim kırdıgımın çunku daha 16 yasındaydım dobra dobra konuşuyodum.. gitmiş köşeye aglamışşş babamın yanında . ben farketmedim bile agladıgını... sonra babam bana el kaldırdı niye öyle dedin diye.. hiç bu zamana kadar bana el kaldırmamıştır çok zoruma gitti.. babamla 3 ay konuşmadım okadar şirinlikler yaptı bana sonra affettim... işte.. annemin dedikodusunu orda burda yapmış hiç sevmiyorum falan demiş.. annem bunu duyunca büyük kıyamet kopardı ben onu besleyim evimde o bana kötü konuşsun diye ya ben senden ayrılıyorum ya da o kadın bu eve bidaha gelemez dedi... babam da bizden tarafa durdu çünkü annesindeydi şuç onuda bi güzel azarladı..şimdi amcamın yanına gitti de kurtulduk... her zaman derim keske dedem yerine o ölseydi.. annemi bir türlü sevemedi hep çektirdi.. şimdide yüzümüzü bayramdan bayrama görür hep aglıyomuşş oh olsun ona....

cnm kaç yaşındasın. en iyisini yapmışsın böyle sünepe biri seni taşıyamazdı zaten. sana layık değilmişşşş. ÖYLE BİRİYLE ÖMÜR TÜKETECEĞİNE SENİ NE DRLAR MÜHENDİSLER HAVADA KAPAR
benim kp de bana laf söyledi eşim ağzını açmadı. bende kibarca yakmadan yıkmadan ağzının payını verdim veee evime gittim. erkekler ailseine bişi demiyor bu doğru ama seninki başka
bize hakaret edemez kimse eşim cvp vermesede ben ağzının payını veririm. tartışmadan. yılan gibi sokarım adamı ruhu duymaz

her geri gittiğinde evi kırklatıcan bacım temizlik şirketi çağırıp başka çaresi yok..
keşke o bulduğunu eşine de gösterseydin..
sen değilde eşin uyarsa daha iyi olur...
ama bu saatten sonra dinler mi bilmiyorum..

27 yasındyaım canım 2 yasında bır oglum var evlılıgı dusunmuorum bırdaha ne bırıne gvenebılırım nede kalbım baska bırıne carpabılır kocamı ılahlastıran bendım dedım ya 3 paralık adama 5 paralık deger verınce aıle boyu sapıttılar ...kavga etmek ne munasebet muhabbet edılmıyo kı arkadasım ıyı bır laf bıle desen kadın kufur edıo yanı ettıgı kufurlerı bır yazsam ınan kkdan uı damgası alır naslanırım o derece pıs laflar ama ne yapayım koca kadın dovsen dovulmez sovsen sovulmez uyarıyosun yapma dıe anlayyan kım esımı uyarıyorum oda tınmıyo kaldıramadım yanı onların sevıyesıne dusmem ne cırkefım ne cıngene bende mahkemeye verdım hesabını versınler sonrasında tazmınat davası accam ablalarınada annesınede ugrascam omur boyu umrum degıl kendılerı kacındılar sahıtlerımde var ses kayıtları msjlar.... bana yaptıar baskalarına yapamayacak hale getırecegım hepsını

Bu kadar pis insan çok kötü kokar tuvalet gibi, eşin bu kokuyu duyup da uyarmadı mı? Ya da başka çocukları gelini, kızı , konu komşu vs. uyarmıyorlar mı?
İşin zor arkadaşım,bu işin tavsiyesi de pek yok en fazla kadını eşin uyarmalı, ayrıca sen de uyar bebeği öne sürebilirsin bence. O da sıkılır belki sürekli uyarılmaktan.

Allah sabır versin senin konularını biliyorum. Çok dengesiz bir aile ama en önemlisi eşin de çok masum değil. Çocuğunu kaçırıp, seni günlerce merak içinde bırakmıştı. Hakkında hayırlısı olsun.

evet görünce bende aynen böyle oldum hadi tuvalette oraya buraya bulaşmış görüyodumda halıda görünce dumur oldum......

ya biliyorum çok iğrenç konuşmakta öyle belki ama bir parça düşmüş ve halıya yapışmış nasıl olduğunu hiç bilemiyorum.......

O pislik halıya gelene kadar nerelerden geçti acaba

Size helal olsun. Uğraşın ki ne mal olduklarının az da olsa farkına varsınlar. Uğraşın ki yaptıklarının yanlarına kalacağını sanmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…