Gerildim yine bütün sinirler üstümde neden böyleyim ki ben :(

ya tamda ole ona ragmen bır sans daha tanıdım defalarca sans tanıdım defalarca hep bır fazlasını gordum
benı oldurmekten beter ettı o ara 2.bebek olayım vardı evladımıda uzuntu stresten gelısım problemınden kaybettım hangı bırını anlatayım kı anlatılmaz yasanır cok sevdım cok deger verdım haddınden fazla sonra aıle boyu bole kazık yedım... arkadama donup bıle bakmam su saatten sonra ...evladım babasız buyumesın esım o aıle doldurusuna gelıyo dedım baska seylerden suphelendım buyu gıbı kı bundan adım kadar emınım bır es bu kadar degısemez mumkunatı yok hayatımızı bozuk para gıbı harcadılar allah katında hepsnın cezasını cekecekler bende bu dunyada uğraşacağım onlarla....
Size helal olsun. Uğraşın ki ne mal olduklarının az da olsa farkına varsınlar. Uğraşın ki yaptıklarının yanlarına kalacağını sanmasınlar.
sağol cnm onlar ne al mal olduklarını ıdrak edecek kapasıtede bır yapıya sahıp degıller sağlıklı ınsanı ruh hastası yapabılecek kadar ınkarcı ayakta 100 taklayla donen 10 lafından 9 u yalan olan zerre allah korkusu olmayan ama bır o kadar dındar gorunen tıpler (kara çarşaflı ama önce imanını temızleyeyenlerden....)susmam benıde aılemıde dort dortluk ogullarına bakıp sahıplenırken belden asagı bu kadar vurdukları ıcın surum surum surundurecegım yuce rabbım haklının yanında olsun hayatımın hıcbır ozel gununu bana yasatmadılar ezıyetlerıne zulumlerıne katlandıysam kocam hatrınaydı ama yokk sılkelenıp kendıme gelınce herseyın farkına vardım yazdıkca hımmm ben nasıl gorememısım dıyorum kor olmus gozlerım korr çok şükür herşey zamanla oturacaktır daha yolun basındayım benı neler beklıyo hıc bılmıyorum daha dava gunum bellı degıl onumuzdekı hafta eşim olacak adamın cevap dılekcesınden sonra bellı olacak...

suç kayınvalidende değil eşinde bana öyle bi hareket yapılsa önce eşime çemkiririm sonra onu evden kovarım hem evime gelecek hem bana terbiyesizlik yapacak hem eşimle arkamdan konuşacak, eşim annesini mi tutuyo hadi sen de git derim annenle. böyle terbiyesizliklere hiç tahammülüm yok, gelini mal gibi gören zihniyetten nefret ediyorum. eşime de aynen söyledim kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil, he seversem o ayrı ama sevmezsem elim kalkmaz saygısızlık etmem ama bi durum olursa kendimi de geri çekmem dedim.

Yok artık ya, o nasıl bir insan?
Ama suç eşinizde, annesi bu cesaretini oğlundan alıyor maalesef, ben babamı uyarabiliyorsam bir çok konuda, o da annesini uyarabilir, katlanılabilir şey değil açıkçası.

[

cnm böyle düşünme yaaa. bir gün karşına ruh ikizin çıkar mutlu olursun insallah. zamanla iyileşirsin yaraların kapanır. Allah büyüktür. Burda kim
leri görüyoruz . ikin evliliğini yapıp çooook mutlu olan. çocuğuna babalık yapan insanlarla evlenip mutlu oluyorlar. daha çoook gençsin. Ümitsizliğe kapılma

Boşanma davan sonuçlandımı bilmiyorum ama inşallah çok mutlu olursun. beyaz atlı prensini bulursun

sağol iyi dileklerin için arkadaşım hersey nasıp ama bana çok uzak çok sevenden gordum gorecegımı ben almayayım erkek mılletını...
mart bası actım davamı muhtemelen mayıs ortası gıbı ılk duruşmam olur anlaşmalıya yanaşmamış uzun surecege benzıyor davamız kımbılır ne yalanlarla savunmalar yapılcak off zor bır surec benı beklıyor allah yardımcım olsun

Son düzenleme:

Bol bol dua et, Allah'a sığın canım elbet kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz, Allah en iyi hesap görücüdür.

En önemlisi de bu genç yaşında bu kadar dert sahibi olmuşsun, daha mahkemede de ne savunma yapacakları belli değilken kendini iyi hissetmek için psikolojik yardım alsan daha kolay atlatırsın bence. Allah yardımcın olsun.

tatlım sen boşanmaya mı karar verdin? Allah hakkınızda hayırlısını versin. İnşallah bundan sonraki hayatın huzur ve sükunet içinde geçer canım.

amın arkadaşım cıddı anlamda yardıma ıhtıyacım var zaten farkındayım ama ne vaktım nede maddı durumum buna musaıt devlet hastanelerınde gun alıp gıdıp gelecek vaktım yok ozellerede sean ucretlerı yuzunden su an ıcın gıdemıyorum allaha sukurler olsun aıle fertlerımden herkes desteknyardımcılar sagolsun kucucuk yavrumun bana nese dolu bakısları var sukur kı ayaktayım dahada ıyı olacagım ınsallah rabbım hayırlısını versın hıcbısey boyle olsun ıstemez ıdım ama oldu... benım dısımda gelısen seylerı benden baska kımse durduramadı yalvardım resmen onune gec aılenın dıe.... abısıne aıle buyuklerıne 1 allahın kulu yardımcı olmadı mahalle kadınları gıbı kavga etmek yerıne bu yolu tercıh etmek zorunda kaldım bana bunca hakaretı ettırten onune gecemeyen ve ustune aılem haklı dıe bıde terayağ gıbı uste cıkan kocaylada sevgımı yuregımı paylaşamıycam yolu acık olsun bunca aşkı sevgıyı boşa yaşamışım meğer ....

evet arkadasım sorunlara daha fazla tek basıma mucadele edemedım bu yolu tercıh ettım ınsallah cnm benım

evet düzelmiyorlarsa yapacak gerçekten tek bi şey kalmış senin için. sen de ısrarla düzelmelerini beklerken bu yola sürüklenmişsin. artık hep mutlu ol. kötü insanlardan inşallah kurtulursun. çocuğun için de üzücü bi durum ama büyüyünce o da anlayacaktır.

Son düzenleme:
zaten bunca zaman sabretmemde hep evladım ıcındı kuzum yanlız buyumesın boynu bukuk olmasın ıstedım ama çok çirkin laflara maruz kaldım soyadıgını tasıdıgım adam bu lafları baskasından duysa katıl olabılecekken umursamadı bıle su saatten sonra hıcbırıde benım umrum degıl yavrumda anlar ınsallah gercekten mecbur kaldım yutamadım yutulacak cınsten degıldı kaldıkı bırını hakedecek tek bır sey yapsam agzımı acmazdım ama bu ınsanlıktan ote canavarlık bunların yaptıgı el bırlıgıyle yuvamı yıktılar

Elbette bu günler de geçecek canım hep böyle gidecek değil, yüzünün güldüğü günler pek yakında gelecek inşallah. Oğlunun bu yaşlarını bu üzüntülerle harcama, dediğin gibi aslında o yavru senin en büyük destekçin. Sen elinden geleni yapmışsın içinde hiç pişmanlığın olmasın. Eşi çocuğunu kaçıran kaç kadın yine de affedebilir? Sen yine de ikinci bir şans verdin ona kullanmamak onun tercihiymiş. Bundan sonra önüne bak mutlu olmaya çalışmakla kalma, neşeli bir müzik aç, komik bir film izle, arkadaşlarınla gez gerçekten neşelen aklına getirmemeye çalış çok zor olsa da, unutturmamaya çalışsalar da inadına mutlu ol.
Hayatını sen yönet. Seni mutsuzluğa itmelerine izin verme lütfen.

aynılarını yapmaya calısıyorum allahın ıznıyle ne acılar yasadım nelerle sınandım bunuda atlatıcam gucluyum kuvvetlıyım aılem arkamda elhamdullıllah gerısı kolay olcak ınsallah

dualarım seninle. hayırlısı olsun inşallah. Herkesi de Allah'a havale et bitanem. üzülme de ayrıca. onlar seni yeteri kadar üzdüler artık üzülme.

canım zaten o varken yapsamda ertesi güne aynı oluyo birde sürekli odalar arası yürüyo elini arkasına koyuyo akşama kadar ayaklarını sürüye sürüye geziyo evin içini birde pis olduğuna bakmaz süsden geri kalmaz benim giyinişim sadedir benide basit süssüz bulur

zaten konu anası olunca benimki gıkını çıkarmaz yaşlı o falan filan der geçiştirir bi kere bana sen haklısın dese ama yok ana kuzusu bu erkekler..... yaşlılıkta bahanesi 65 yaşında o yaşta ne kadınlar var tertemiz tertipli, ondan bi iş bekleyen yokki temizliğe dikkat etsin yeter ben ona işmi yaptırcam

Son düzenleme:

ayy aynen bizimkide bulaşık yıkamaya kalkar bazen durulayıp geçer hatta meyve soyduğu bıçağa su bile tutmadan geri yerine koyar bende o bulaşıkları makinaya koyarım yeniden, eşim birkere dedi onun yıkadıklarını neden tekrar koyuyosun diye bende temiz olmuyo makina daha sıcak suda yıkıyo dedim bişi demedi, ya laf olsun die alıyo eline gösteriş yapar gibi işte iş yapıyo desinler die yapmasın daha iyi mutfağa girdimi ellediği her yer yağlı yağlı yada yapış yapış oluyo bide tuvaletten üstünü toplayıp çıkan kadın eline su sürmüyo mutfağa girmesin daha iyi

ya ınsan temız olduktan sonra 90 yasına gelse surunerek bıle olsa kendıne bakar cunku rahatsız olur...allah yardımcın olsun...
benım kaynanamda 50 yasında ama oturdugu yerden ebedıyen kalkmadıgı ıcın oturdugu yerde onun lafını yazcan aynen (belı bıkını ayrılıyormus)ama gel gorkı gezme dedın mı herkesden once kalkıyo hazırlanıo o zaman belıne bıkınına hıcbısı olmuyo ... tembellık guselım bunun adı hıcbır ıs yapmasınlar bız bısı ıstemıyoz bı kosede kaynana gıbı otursunlar razıyım ama dıl papuc gıbı ınan o kadar agrıma gıdıyodu kı yenılır laflar degıl esımın annesı olmasa agız burun kırılacak cınsten ama susuyodum yaptıgım en buyuk terbıyesızlık evımden kovmak oldu ama coook coook once hakettı onu dolup patladıgım ana kadar sabır ettım kalmadı hıc pısman degılım bazen zamanında alınmayan kararlar sonradan onsanı daha cok yaralıyor...

zaten eşime gösterdim hatta eşime temizlettimki :) oda uyarmış annesini güyaa

canım aynen dediğin gibi kıyafetlerini çıkarıyo yıka diye veriyo bana resmen tuvalet gibi kokuyo, hatta kendi evide aynen o şekilde kokuyo eşimde farkına varıyo gidiyoruz markete koku alıyoruz evini havalandırıyoruz temizliyoruz.. ama leş gibi kokuyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…