ya tamda ole ona ragmen bır sans daha tanıdım defalarca sans tanıdım defalarca hep bır fazlasını gordumAllah sabır versin senin konularını biliyorum. Çok dengesiz bir aile ama en önemlisi eşin de çok masum değil. Çocuğunu kaçırıp, seni günlerce merak içinde bırakmıştı. Hakkında hayırlısı olsun.
sağol cnm onlar ne al mal olduklarını ıdrak edecek kapasıtede bır yapıya sahıp degıller sağlıklı ınsanı ruh hastası yapabılecek kadar ınkarcı ayakta 100 taklayla donen 10 lafından 9 u yalan olan zerre allah korkusu olmayan ama bır o kadar dındar gorunen tıpler (kara çarşaflı ama önce imanını temızleyeyenlerden....)susmam benıde aılemıde dort dortluk ogullarına bakıp sahıplenırken belden asagı bu kadar vurdukları ıcın surum surum surundurecegım yuce rabbım haklının yanında olsun hayatımın hıcbır ozel gununu bana yasatmadılar ezıyetlerıne zulumlerıne katlandıysam kocam hatrınaydı ama yokk sılkelenıp kendıme gelınce herseyın farkına vardım yazdıkca hımmm ben nasıl gorememısım dıyorum kor olmus gozlerım korr çok şükür herşey zamanla oturacaktır daha yolun basındayım benı neler beklıyo hıc bılmıyorum daha dava gunum bellı degıl onumuzdekı hafta eşim olacak adamın cevap dılekcesınden sonra bellı olacak...Size helal olsun. Uğraşın ki ne mal olduklarının az da olsa farkına varsınlar. Uğraşın ki yaptıklarının yanlarına kalacağını sanmasınlar.
27 yasındyaım canım 2 yasında bır oglum var evlılıgı dusunmuorum bırdaha ne bırıne gvenebılırım nede kalbım baska bırıne carpabılır kocamı ılahlastıran bendım dedım ya 3 paralık adama 5 paralık deger verınce aıle boyu sapıttılar ...kavga etmek ne munasebet muhabbet edılmıyo kı arkadasım ıyı bır laf bıle desen kadın kufur edıo yanı ettıgı kufurlerı bır yazsam ınan kkdan uı damgası alır naslanırım o derece pıs laflar ama ne yapayım koca kadın dovsen dovulmez sovsen sovulmez uyarıyosun yapma dıe anlayyan kım esımı uyarıyorum oda tınmıyo kaldıramadım yanı onların sevıyesıne dusmem ne cırkefım ne cıngene bende mahkemeye verdım hesabını versınler sonrasında tazmınat davası accam ablalarınada annesınede ugrascam omur boyu umrum degıl kendılerı kacındılar sahıtlerımde var ses kayıtları msjlar.... bana yaptıar baskalarına yapamayacak hale getırecegım hepsını
sağol iyi dileklerin için arkadaşım hersey nasıp ama bana çok uzak çok sevenden gordum gorecegımı ben almayayım erkek mılletını...[
cnm böyle düşünme yaaa. bir gün karşına ruh ikizin çıkar mutlu olursun insallah. zamanla iyileşirsin yaraların kapanır. Allah büyüktür. Burda kim
leri görüyoruz . ikin evliliğini yapıp çooook mutlu olan. çocuğuna babalık yapan insanlarla evlenip mutlu oluyorlar. daha çoook gençsin. Ümitsizliğe kapılma
Boşanma davan sonuçlandımı bilmiyorum ama inşallah çok mutlu olursun. beyaz atlı prensini bulursun
ya tamda ole ona ragmen bır sans daha tanıdım defalarca sans tanıdım defalarca hep bır fazlasını gordum
benı oldurmekten beter ettı o ara 2.bebek olayım vardı evladımıda uzuntu stresten gelısım problemınden kaybettım hangı bırını anlatayım kı anlatılmaz yasanır cok sevdım cok deger verdım haddınden fazla sonra aıle boyu bole kazık yedım... arkadama donup bıle bakmam su saatten sonra ...evladım babasız buyumesın esım o aıle doldurusuna gelıyo dedım baska seylerden suphelendım buyu gıbı kı bundan adım kadar emınım bır es bu kadar degısemez mumkunatı yok hayatımızı bozuk para gıbı harcadılar allah katında hepsnın cezasını cekecekler bende bu dunyada uğraşacağım onlarla....
sağol iyi dileklerin için arkadaşım hersey nasıp ama bana çok uzak çok sevenden gordum gorecegımı ben almayayım erkek mılletını...
mart bası actım davamı muhtemelen mayıs ortası gıbı ılk duruşmam olur anlaşmalıya yanaşmamış uzun surecege benzıyor davamız kımbılır ne yalanlarla savunmalar yapılcak off zor bır surec benı beklıyor allah yardımcım olsun
amın arkadaşım cıddı anlamda yardıma ıhtıyacım var zaten farkındayım ama ne vaktım nede maddı durumum buna musaıt devlet hastanelerınde gun alıp gıdıp gelecek vaktım yok ozellerede sean ucretlerı yuzunden su an ıcın gıdemıyorum allaha sukurler olsun aıle fertlerımden herkes desteknyardımcılar sagolsun kucucuk yavrumun bana nese dolu bakısları var sukur kı ayaktayım dahada ıyı olacagım ınsallah rabbım hayırlısını versın hıcbısey boyle olsun ıstemez ıdım ama oldu... benım dısımda gelısen seylerı benden baska kımse durduramadı yalvardım resmen onune gec aılenın dıe.... abısıne aıle buyuklerıne 1 allahın kulu yardımcı olmadı mahalle kadınları gıbı kavga etmek yerıne bu yolu tercıh etmek zorunda kaldım bana bunca hakaretı ettırten onune gecemeyen ve ustune aılem haklı dıe bıde terayağ gıbı uste cıkan kocaylada sevgımı yuregımı paylaşamıycam yolu acık olsun bunca aşkı sevgıyı boşa yaşamışım meğer ....Bol bol dua et, Allah'a sığın canım elbet kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz, Allah en iyi hesap görücüdür.
En önemlisi de bu genç yaşında bu kadar dert sahibi olmuşsun, daha mahkemede de ne savunma yapacakları belli değilken kendini iyi hissetmek için psikolojik yardım alsan daha kolay atlatırsın bence. Allah yardımcın olsun.
evet arkadasım sorunlara daha fazla tek basıma mucadele edemedım bu yolu tercıh ettım ınsallah cnm benımtatlım sen boşanmaya mı karar verdin? Allah hakkınızda hayırlısını versin. İnşallah bundan sonraki hayatın huzur ve sükunet içinde geçer canım.
evet arkadasım sorunlara daha fazla tek basıma mucadele edemedım bu yolu tercıh ettım ınsallah cnm benım
zaten bunca zaman sabretmemde hep evladım ıcındı kuzum yanlız buyumesın boynu bukuk olmasın ıstedım ama çok çirkin laflara maruz kaldım soyadıgını tasıdıgım adam bu lafları baskasından duysa katıl olabılecekken umursamadı bıle su saatten sonra hıcbırıde benım umrum degıl yavrumda anlar ınsallah gercekten mecbur kaldım yutamadım yutulacak cınsten degıldı kaldıkı bırını hakedecek tek bır sey yapsam agzımı acmazdım ama bu ınsanlıktan ote canavarlık bunların yaptıgı el bırlıgıyle yuvamı yıktılarevet düzelmiyorlarsa yapacak gerçekten tek bi şey kalmış senin için. sen de ısrarla düzelmelerini beklerken bu yola sürüklenmişsin. artık hep mutlu ol. kötü insanlardan inşallah kurtulursun. çocuğun için de üzücü bi durum ama büyüyünce o da anlayacaktır.
amın arkadaşım cıddı anlamda yardıma ıhtıyacım var zaten farkındayım ama ne vaktım nede maddı durumum buna musaıt devlet hastanelerınde gun alıp gıdıp gelecek vaktım yok ozellerede sean ucretlerı yuzunden su an ıcın gıdemıyorum allaha sukurler olsun aıle fertlerımden herkes desteknyardımcılar sagolsun kucucuk yavrumun bana nese dolu bakısları var sukur kı ayaktayım dahada ıyı olacagım ınsallah rabbım hayırlısını versın hıcbısey boyle olsun ıstemez ıdım ama oldu... benım dısımda gelısen seylerı benden baska kımse durduramadı yalvardım resmen onune gec aılenın dıe.... abısıne aıle buyuklerıne 1 allahın kulu yardımcı olmadı mahalle kadınları gıbı kavga etmek yerıne bu yolu tercıh etmek zorunda kaldım bana bunca hakaretı ettırten onune gecemeyen ve ustune aılem haklı dıe bıde terayağ gıbı uste cıkan kocaylada sevgımı yuregımı paylaşamıycam yolu acık olsun bunca aşkı sevgıyı boşa yaşamışım meğer ....
aynılarını yapmaya calısıyorum allahın ıznıyle ne acılar yasadım nelerle sınandım bunuda atlatıcam gucluyum kuvvetlıyım aılem arkamda elhamdullıllah gerısı kolay olcak ınsallahElbette bu günler de geçecek canım hep böyle gidecek değil, yüzünün güldüğü günler pek yakında gelecek inşallah. Oğlunun bu yaşlarını bu üzüntülerle harcama, dediğin gibi aslında o yavru senin en büyük destekçin. Sen elinden geleni yapmışsın içinde hiç pişmanlığın olmasın. Eşi çocuğunu kaçıran kaç kadın yine de affedebilir? Sen yine de ikinci bir şans verdin ona kullanmamak onun tercihiymiş. Bundan sonra önüne bak mutlu olmaya çalışmakla kalma, neşeli bir müzik aç, komik bir film izle, arkadaşlarınla gez gerçekten neşelen aklına getirmemeye çalış çok zor olsa da, unutturmamaya çalışsalar da inadına mutlu ol.
Hayatını sen yönet. Seni mutsuzluğa itmelerine izin verme lütfen.
zaten bunca zaman sabretmemde hep evladım ıcındı kuzum yanlız buyumesın boynu bukuk olmasın ıstedım ama çok çirkin laflara maruz kaldım soyadıgını tasıdıgım adam bu lafları baskasından duysa katıl olabılecekken umursamadı bıle su saatten sonra hıcbırıde benım umrum degıl yavrumda anlar ınsallah gercekten mecbur kaldım yutamadım yutulacak cınsten degıldı kaldıkı bırını hakedecek tek bır sey yapsam agzımı acmazdım ama bu ınsanlıktan ote canavarlık bunların yaptıgı el bırlıgıyle yuvamı yıktılar
Yorumları okumadım ama o gelince temizlemeyin hiç bir yeri, çok sinir yahu bende olsam tahammül edemem,
pislik insanlar nasıl öyle olabiliyorlar hayret ediyorum gerçektenn :26: Hiç temizlik yapmazdım ben olsam, o olduğunda evin çok pis olması en büyük tepki bence
benım en son sen gıbı tak dedıydı artık kadın resmen bana a.q dedı bılıyomusun kocamın yanındapardon bı daha sole dedım yıne takrarladı esıme dondum bısı demıycen mı dedım durduk yere bu lafı annen cıkarıyo hatamı solesın bılıyım dedım tıık yok dedım yeter al annenı yallah geldıgınız yere bana anama babama ettıgınız kufurler yeter ınsan olana laf 1 kez denır 1000 kere desem yıne aynısınız yallah dedım gonderdım evden canıma tak dedı ya
sende sabırlı ol bakalım uyarmaya devam et baktın olmuyo gusellıkle evımın duzenını bozan bırde arkamda lafımı cevıren ananı al gotur evıne dersın ...
benimde babannem çok pisti dedem öldükten sonra mecbur bize geldiler amcamın yanında hiç kalmıyodu hep bize geliyodu.. insan biraz da amcamın yanıan gider dimi zaten annemi hiç sevmez çok çektirmiş hep anlatır bana ben abi çocuktum anlamıyodum... neyse annem yemek yaparken yağı az koy şunu yapma bunu yapma diye hep karışıyodu bende hep annemi eziyo diye ya babanne ben yaglı seviyorum diye annemi koruyodum... evde televizyon açtırmaz babama fitler babamda bize kızar kapatmaz zorunda kalırdık... evde hiç iş yapmasın yeter bize de giredi mutfaga bulaşık yıkardı... üstünden bi su geçiriyo bıkarıyo bulasıkları soguk suyla bide.... o yıkandıkatan sonra ben bidaha baştan yıkardım.. bi gün baktım yine yıkıyo... dayanamadım ya babanne burası köy degil öyle soğuk suyla yıkayınca olmaz pis yıkıyosun bırak ben yıkarım dedim çıkıştım... babanda duydu beni öyle derken ben hiç farkında degilim kırdıgımın çunku daha 16 yasındaydım dobra dobra konuşuyodum.. gitmiş köşeye aglamışşş babamın yanında . ben farketmedim bile agladıgını... sonra babam bana el kaldırdı niye öyle dedin diye.. hiç bu zamana kadar bana el kaldırmamıştır çok zoruma gitti.. babamla 3 ay konuşmadım okadar şirinlikler yaptı bana sonra affettim... işte.. annemin dedikodusunu orda burda yapmış hiç sevmiyorum falan demiş.. annem bunu duyunca büyük kıyamet kopardı ben onu besleyim evimde o bana kötü konuşsun diye ya ben senden ayrılıyorum ya da o kadın bu eve bidaha gelemez dedi... babam da bizden tarafa durdu çünkü annesindeydi şuç onuda bi güzel azarladı..şimdi amcamın yanına gitti de kurtulduk... her zaman derim keske dedem yerine o ölseydi.. annemi bir türlü sevemedi hep çektirdi.. şimdide yüzümüzü bayramdan bayrama görür hep aglıyomuşş oh olsun ona....
ya ınsan temız olduktan sonra 90 yasına gelse surunerek bıle olsa kendıne bakar cunku rahatsız olur...allah yardımcın olsun...zaten konu anası olunca benimki gıkını çıkarmaz yaşlı o falan filan der geçiştirir bi kere bana sen haklısın dese ama yok ana kuzusu bu erkekler..... yaşlılıkta bahanesi 65 yaşında o yaşta ne kadınlar var tertemiz tertipli, ondan bi iş bekleyen yokki temizliğe dikkat etsin yeter ben ona işmi yaptırcam
her geri gittiğinde evi kırklatıcan bacım temizlik şirketi çağırıp başka çaresi yok..
keşke o bulduğunu eşine de gösterseydin..
sen değilde eşin uyarsa daha iyi olur...
ama bu saatten sonra dinler mi bilmiyorum..
Bu kadar pis insan çok kötü kokar tuvalet gibi, eşin bu kokuyu duyup da uyarmadı mı? Ya da başka çocukları gelini, kızı , konu komşu vs. uyarmıyorlar mı?
İşin zor arkadaşım,bu işin tavsiyesi de pek yok en fazla kadını eşin uyarmalı, ayrıca sen de uyar bebeği öne sürebilirsin bence. O da sıkılır belki sürekli uyarılmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?