Gerildim yine bütün sinirler üstümde neden böyleyim ki ben :(

ben bunlara nasıl şahit oldum biliyormusun kendi evinde ışığı açmamış bir kere kapıda aralık bende kimse yok sandım tabi bi girdim bu var sonra gel gel dedi hemen üstünü topladı çıktı el yıkamak veya poposunu yıkamak filan yok sonra hep dikkat etmeye başladım ne el yıkamak ne başka birlşey çıkınca eline kolanya döküyor tamam temizlendi gelde tiksinme yanii... sinirimden ölücem çatlıcam deliricem ya

Ayyy çok kötü yaaa sen bu durumda ewde bşy bile yapmak istemezsin yaa insanın motiwasyonu düşer bu ne bölee

ayy nolur şu kadına bşy söle bi de 4-5 ay kalıyor Allahım sen anlatınca fenalık geldi çok sinir oldum

şu kadına bşy de ya da aç bırak belki burda ben aç kalıyorum ewimde her istediğimi yaparım der gider belki bezidr onu kendinden...

ben o varken evime gitmek istemiyorum gidiyorum aynı havayı solumak istemiyorum sinir krizleri geçiriyorum, ağlama krizlerine giriyorum o kadar itici o kadar tuhafki etraftan görenler ya yanlış anlama ama kayınvaliden çok tuhaf Allah sana sabır versin diyorlar yüzünde hayır yok diyen nur yok diyen neler neler ya etraftakiler bile söylüyo yani....... ilk geldi 5 ay kaldı eşime soruyorum ne zaman gitcek bilmiyorum git diyemem diyodu en son bizimlemi yaşıyacak dedim bilmiyorum soramam git diyemem dedi yine bende ben birlikte yaşamam sen söylemezsen ben söylerim haberin olsun dedim eğer daha kalsaydı söyleyecektim artık..

yaaa insanın biraz anlayışlı olması lazım bu kaynanalar gelinlerinin yanında bu kadar kalmaktan ne anlar yaa herkes kendi ewine yakışır....

benim kv.lerle eşya alırken koltuğu yataklı alalım dediler mesela ben de yataklı almadı.. sonra biz nerde yatcaz dediklerinde "siz niye bizde yatıyorsunuz ewiniz zaten yakın altınızda araba var gelin oturun gidin" dedim şaşırdılar nişanlı olduğum halde yani düşün çok tawiz werme kaynanana ....

senn kaynana rahat ediyor demekki suratını as geldiğinde ne biliiim belki anlar o zaman... hem bu kadın nie sadece sizde kalıyor başka çocuğu yok mu?

canım 5 çocuğu var 2 si küs hiç görüşmüyorlar görümcemle aynı şehirde bana gelmediği zamanlarda da çoğu zaman onda kalır birde bekar oğlu var oda kafasına göre takılıyor kaynana bizde keyfini çattırıyor iş yok güç yok rahat artık suratta ediyorum ama anlamıyor işine gelmiyor beni umursamıyor herhalde.. biri bana surat etse ben birdaha gidip kalmam yani, birde eşim 10 yıl bekar yaşamış o zaman bir kere gelmemiş eşimin kaldığı eve biz evlendiğimizden beri geliyor tabi hizmetini yapan var

Eeee kadın rahat baktırıyor kendine....

sennle de küsse keşke

walla Allah yardımcın olsun canım yaaaa ....

Hadi el yıkamama filan neyse de yani halıda dışkı tövbe tövbe yani nasıl oluyor hadi yıkamasa bile çamaşırsız mı oturuyor yani. Orasını anlayamadım. Peki eşini büyütmüş yetiştirmiş en iyi eşin bilir onun pisliğini kendi evinde de böyledir bilmiyor mu annesini uyarmıyor mu anne bari burada dikkat et diye bilmiyorum abartı geldi bana yani söyledikleriniz eşinizde mi görmedi o durumu anlayamadım. Hadi eşi yok torunda var diye gelebilir kalabilir bende kaynanam öyle olsa çağırırdım gel biraz bende kal diye açıkçası da bu kadar pislik fazla geldi bana.

Eeee kadın rahat baktırıyor kendine....

sennle de küsse keşke

walla Allah yardımcın olsun canım yaaaa ....

amin inşallah bişeyler bahane olurda gelemez biz gitcez zaten yakında ziyaretine, o diğer çocuklarıyla barışmaya can atıyoda çocukları onla barışmıyo işte artık ne yaptıysa onlara, insan annesine nasıl küs durabilir ben duramam kendi adıma annemle küs.. ama onlar analarıyla karşılaşsalar bile yüzüne bakmazlarmış insan evladını nasıl bu kadar düşman eder kendisine bilemiyorum..

hayy Allajım yaaa nasıl ewlat bunlar böylee....

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin yalnız bırakmasın inşallah ne diyeyim...

valla normal bi insan olsa bende gel kal derim hoş demesemde geliyo kalıyo zaten, işte sana abartı gelen pisliği ben gözlerimle gördüm herhalde üstüne bulaşıp halıya düştü bir parçası ne bileyim özellikle halıya yaptı demiyorum ben zaten, ama üstünden düşmüş demekki eşimede gösterdim zaten oda gördü hem eşimde annesini biliyodurki evi ve kıyafetleri tuvalet gibi koktuğundan onlara gittiğimizde eşim gidip ev kokusu alıp geliyo hemen...

hayy Allajım yaaa nasıl ewlat bunlar böylee....

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin yalnız bırakmasın inşallah ne diyeyim...

canım ben nasıl olduklarını bilmiyorum hiç tanışmadım ama öyle ananın öyle evlatları diyorum çünkü kv dem kendi annesine bakmıyodu doğru düzgün gidip görmüyodu oda annesini başkalarına muhtaç ediyodu..

hımmm kendi etti kendi buldu o zaman...

belki annesinin ahını almıştır....

kendi gibi hayırlısız ewlat yetiştirmiş resmen.....

kaynanalıktan menmi ettin koptum ya keşke herkesin böle bi seçeneği olsa hatta evlenirkende kaynanayla boşasalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…