ayyyy canım yaaa yazık wallaa pis insan hiç çekilmez bnmde pisliğe hiç miç tahammülüm yoktur... ama yaşlılar böyle oluyor galiba tiksiniyorum ben açıkcası .....
Allah sana da yardım etsin ama ben koca moca hatrı dinlemez bi dikkat et derdim yani.....
bi insan bu kadar pis olamaz herhalde....
wc den çıkınca ellerini yıkamıyordur kesin belki poposunu bile temizlemiyordur öyle çıktığına göree ayy insan kokar yaaa kocan da mı bşy demiyor annesine bu nedir yaaa
öyle bi insanın yaptığı da yenilmezki..... yaptırmıyorsun en azından ne olursa olsun kendin yap yemekleri....
aynen guselım aynen benımde 2 şehırde ayrı ayrı dugunum ldu ızmırde olan dugunu onlar yaptılar ne has ıse kınayı babam tuttu bır salon...arsız cnm bende keyıften calısmıyom kendı ana babamın evınde oturuyom hıcbır gıderımı ben odemıyorum hepsı babamdan odenıyo ben mahcup oldugum ıcın calısıyorum bende bılırım yan gelıp yatmayı sevgılı ogulcugu adam gıbı bır meslek sahıbı olsaydı zaten calısmazdım solencek cok laf varda neyse kadın 1 cop almamıs evıme herseyı bız evlendıkten sonra yaptık onları begenmıo oturdugum semtı evı begenmıyo agrıma gıttı ayranın yok ıcmeye bısıle gıdıyo çarsıya hesabı dedım daha ıyısını sızler yapsaydınızda bende otursaydım sesımıde cıkarmazdım dedım sustu kaldı tahammul edılemez bısı beee amannn
valla bizimkiler o kadar yüzsüzki bana düğün yapcaklardı kendi şehirlerinde düğüne yakın vazgeçtiler bizim memlekettede babam karşıladı bütün masrafları ben babama dedim ben kendi üzerime düşeni yapıyorum sen sıkma canını dedi bana sağolsun eksik etmesin anamı babamı, düğünden sonra onları ziyarete gittiğimizde kaynana beni sinir etti bende siz bana düğün bile yapmadınız daha ne istiosunki dedim ne düğünü yapcakmışım oğlumu okuttum güzelce yetiştirdim dedi bende bizde güzel yetiştik bizde okuduk bitek sen yapmıyosun bunları dedim çektim gittim evden... o kadar yüzsüz o kadar kendini beğenmişki ama varya bi kızı bununla hiç görüşmüyor oğlunun bi taneside hiç görüşmüyor ne yaptıysa artık onuda söylemezler sır kutuları kendi çocukları bile kadını affetmiyo konuşmuyo bu durumda ben yine iyi görüşüorum
ıst.da olan dugunumude babam yaptı ... daha neler neler esım bır valız esyasını toplayıp geldı eve sadece baska hıcbısı yok... ızmırdekı dugunlerınde herkes onların akrabası dıe gorumcelerde kaynanamda ıkı dırem bır cekırdek gıyındıler... bıızm taraftakı dugunede en eskı kıyafetlerıyle o kadar mahcup oldum kı dugunumde bırı bıle kalkıp oynamadı suratlar bes karıs sankı zorla evlenıyoruz gıbı... off off sadede gelcem allah o kadar buyuk kı ızmırde olan dugunden vıdeo calısmıyo 1 tane resım almamıslar hıcbır anı yok o kadar suslerıne puslerıne bende ınadına ıst dakı dugunde butun fotoları almıstım onlar bana surat yapmısmıs bende evın heryerıne o fotoları astım :) sonuc olarak aılede kımseyle gorusmuyorlar dugun salonları bombostu kaynanam annesıyle 3 kardesıyle kaynıyla gorumcelerıyle hep kavgalı herkes kotu ... 1 onlar ıyı ..... bu sekıl konu komsuyla dugun yaptılar bır tek takı takılmadı bıde benden takılan paralar toplandı utanmadan ıst.da akrabalarımın takılan takılarını bıle ıstedıler pardon dedım ne ıcın ? onlar benım 1ını vermem kusura bakmayın benden alacagınızı aldınız... neden kaynaklanıo bu yasadıklarımız bılıomusun bızı aılemız altın tepsıyle kocalarımıza sundukları hıcbır ezıyet cekmeden evlendıklerı ıcın bu rahatlık umursamazlık ıyılıgımızın karsılıgı bu olmus
ben bunlara nasıl şahit oldum biliyormusun kendi evinde ışığı açmamış bir kere kapıda aralık bende kimse yok sandım tabi bi girdim bu var sonra gel gel dedi hemen üstünü topladı çıktı el yıkamak veya poposunu yıkamak filan yok sonra hep dikkat etmeye başladım ne el yıkamak ne başka birlşey çıkınca eline kolanya döküyor tamam temizlendi gelde tiksinme yanii... sinirimden ölücem çatlıcam deliricem ya
Ayyy çok kötü yaaa sen bu durumda ewde bşy bile yapmak istemezsin yaa insanın motiwasyonu düşer bu ne bölee
ayy nolur şu kadına bşy söle bi de 4-5 ay kalıyor Allahım sen anlatınca fenalık geldi çok sinir oldum
şu kadına bşy de ya da aç bırak belki burda ben aç kalıyorum ewimde her istediğimi yaparım der gider belki bezidr onu kendinden...
aynen guselım aynen benımde 2 şehırde ayrı ayrı dugunum ldu ızmırde olan dugunu onlar yaptılar ne has ıse kınayı babam tuttu bır salon...
ıst.da olan dugunumude babam yaptı ... daha neler neler esım bır valız esyasını toplayıp geldı eve sadece baska hıcbısı yok... ızmırdekı dugunlerınde herkes onların akrabası dıe gorumcelerde kaynanamda ıkı dırem bır cekırdek gıyındıler... bıızm taraftakı dugunede en eskı kıyafetlerıyle o kadar mahcup oldum kı dugunumde bırı bıle kalkıp oynamadı suratlar bes karıs sankı zorla evlenıyoruz gıbı... off off sadede gelcem allah o kadar buyuk kı ızmırde olan dugunden vıdeo calısmıyo 1 tane resım almamıslar hıcbır anı yok o kadar suslerıne puslerıne bende ınadına ıst dakı dugunde butun fotoları almıstım onlar bana surat yapmısmıs bende evın heryerıne o fotoları astım :) sonuc olarak aılede kımseyle gorusmuyorlar dugun salonları bombostu kaynanam annesıyle 3 kardesıyle kaynıyla gorumcelerıyle hep kavgalı herkes kotu ... 1 onlar ıyı ..... bu sekıl konu komsuyla dugun yaptılar bır tek takı takılmadı bıde benden takılan paralar toplandı utanmadan ıst.da akrabalarımın takılan takılarını bıle ıstedıler pardon dedım ne ıcın ? onlar benım 1ını vermem kusura bakmayın benden alacagınızı aldınız... neden kaynaklanıo bu yasadıklarımız bılıomusun bızı aılemız altın tepsıyle kocalarımıza sundukları hıcbır ezıyet cekmeden evlendıklerı ıcın bu rahatlık umursamazlık ıyılıgımızın karsılıgı bu olmus
haklısın valla çok haklısın hem ben annesinden bu kadar nefret edeceğimi bilsem aşkı sevgisi batsın eşimle evlenmezdim nişanlıyken hiç tanıyamamışım, herşeyleri beleş işlerine öyle geliyo, eşim tok gözlü ama onların açgözlülüğüne de hiç ses çıkarmıyo kadın bi geliyo bi duyyorum annemden akrabalardan habire bişi istiyo,, ben düğünden sonra balayına gittim onlar bizden sonra çıktı evden, bi geldim ev tamtakır annemin alıp koyduğu market ürünleri teyzemin kurduğu zeytini ne varsa toplamış gitmiş görgüsüz yüzsüz kendisi bi iğne alıp koymuş gibi, sonra geldiğinde çamaşır makinası örtüme kadar istedi eşimde en son hayır kendin al dedi annesine nasıl olduysa heralde açgözlülüğünden utandı anasının onu bunu isteyip durmasın die uyardı
:18:rabbım boylelerınden korusun aynı esımın sulalesı annesı ablalarıda ole bebek mevludumde lokumların ustune nazar boncuklu kurdan koymustum kurdan yaaa gorgusuzluge bak mevlut bıtmeden onları toplamıslar ustunden rezıl ettıler benı her gıttıgım yerde çok zor çok ben uzun sure nısanlı kalmadıgım ıcın anlamadım evlerımıze oturmaya gıdemedık alısverıs telasından vs sen nasıl anlamadın bende evlenmezdım bılseydım askı batsın memlekette erkek kıtlıgımı var sonuda o oldu bıtıcek ınsallah allahın ıznıyle adam benım bekarkenkı bana aıt arabayı satınca parasını bıle akrabasına gondermıs haberım yok olaya bakk bıde donup o paranın hesabını sana mı vercem demez mı bana vercen tabı bu kadar yuzsuz olma dedım benm esımde ole sadece aıle degıl off offfhaklısın valla çok haklısın hem ben annesinden bu kadar nefret edeceğimi bilsem aşkı sevgisi batsın eşimle evlenmezdim nişanlıyken hiç tanıyamamışım, herşeyleri beleş işlerine öyle geliyo, eşim tok gözlü ama onların açgözlülüğüne de hiç ses çıkarmıyo kadın bi geliyo bi duyyorum annemden akrabalardan habire bişi istiyo,, ben düğünden sonra balayına gittim onlar bizden sonra çıktı evden, bi geldim ev tamtakır annemin alıp koyduğu market ürünleri teyzemin kurduğu zeytini ne varsa toplamış gitmiş görgüsüz yüzsüz kendisi bi iğne alıp koymuş gibi, sonra geldiğinde çamaşır makinası örtüme kadar istedi eşimde en son hayır kendin al dedi annesine nasıl olduysa heralde açgözlülüğünden utandı anasının onu bunu isteyip durmasın die uyardı
ben o varken evime gitmek istemiyorum gidiyorum aynı havayı solumak istemiyorum sinir krizleri geçiriyorum, ağlama krizlerine giriyorum o kadar itici o kadar tuhafki etraftan görenler ya yanlış anlama ama kayınvaliden çok tuhaf Allah sana sabır versin diyorlar yüzünde hayır yok diyen nur yok diyen neler neler ya etraftakiler bile söylüyo yani....... ilk geldi 5 ay kaldı eşime soruyorum ne zaman gitcek bilmiyorum git diyemem diyodu en son bizimlemi yaşıyacak dedim bilmiyorum soramam git diyemem dedi yine bende ben birlikte yaşamam sen söylemezsen ben söylerim haberin olsun dedim eğer daha kalsaydı söyleyecektim artık..
:18:rabbım boylelerınden korusun aynı esımın sulalesı annesı ablalarıda ole bebek mevludumde lokumların ustune nazar boncuklu kurdan koymustum kurdan yaaa gorgusuzluge bak mevlut bıtmeden onları toplamıslar ustunden rezıl ettıler benı her gıttıgım yerde çok zor çok ben uzun sure nısanlı kalmadıgım ıcın anlamadım evlerımıze oturmaya gıdemedık alısverıs telasından vs sen nasıl anlamadın bende evlenmezdım bılseydım askı batsın memlekette erkek kıtlıgımı var sonuda o oldu bıtıcek ınsallah allahın ıznıyle adam benım bekarkenkı bana aıt arabayı satınca parasını bıle akrabasına gondermıs haberım yok olaya bakk bıde donup o paranın hesabını sana mı vercem demez mı bana vercen tabı bu kadar yuzsuz olma dedım benm esımde ole sadece aıle degıl off offf
ben flört döneminde ailesiyle hiç tanışmadım konuşmadım nişanlılığımda kısa sürdü hiç gelip gidemedik aynı evde uzun zaman durunca anladım tanıdım kv deyi gerçekten evlenmezdim böyle olacağını bilseydim aşk sevgi hepsi boş huzur kalmadıktan sonra, birde eşim çocuğumuzu çok sever ama çok ilgilenmek oyun oynamak istemez sıkılır hemen, yani babalığıda çok iyi sayılmaz onun için iyice gözümden düştü yani... ailesiyle ilgili hiçbişeylerini paylaşmaz alışık değilim der falan filan kendimizi hiç aile gibi göremiyorum hep bişeyler eksik yerini dolduramadığım eksik hissettiğim şeyler var.......
yaaa insanın biraz anlayışlı olması lazım bu kaynanalar gelinlerinin yanında bu kadar kalmaktan ne anlar yaa herkes kendi ewine yakışır....
benim kv.lerle eşya alırken koltuğu yataklı alalım dediler mesela ben de yataklı almadı.. sonra biz nerde yatcaz dediklerinde "siz niye bizde yatıyorsunuz ewiniz zaten yakın altınızda araba var gelin oturun gidin" dedim şaşırdılar nişanlı olduğum halde yani düşün çok tawiz werme kaynanana ....
senn kaynana rahat ediyor demekki suratını as geldiğinde ne biliiim belki anlar o zaman... hem bu kadın nie sadece sizde kalıyor başka çocuğu yok mu?
OFF EN KOTUSUDE O BENIM ESIMDE ASIRI SAHIPLENMESINDEN BEZDIRIYORDU BENI OGLUM DER BENI HICE SAYARDI ALTINI ALIR OYUNLAR OYNAR COCUKTAN COK EVIN ALTINI USTUNE ESIM GETIRIRDI SON KAYNANAM GELDIKTEN SONRAKI YASADIKLAIRMIZ SONUMUZ OLDU SONRASINDA EVLADIMI KACIRDI ESIM HEMDE BIRGUN ISE DIE CIKTIGIM VAKIT 1 HAFTA HABER ALAMADIM VS... 4 AYDIRDA İZMİRDE BİR İŞ BULMUŞ ORAYA CEKIP GITTI GIDERKEN ISE BEN GIDIYORUM ISTER GELIRSIN ISTER GELMESSIN DEDI.... BANA SORAN YOK.....SONUC ARADA GELDI GITTI EN SON ABLASI TEL ACIP ORTALIGI KARISTIRINCA SULALEME AGZINA GELENI SAYIP MSJ YAGMURUNA TUTTULAR BENI TAM 2 AYDIR HATTIMI DEGISTIRDIM GORUSMUYORUZ O DEGIL BENI SILDIN HADI MISAL KI BOSANMAK ISTEMEDIGINI SOLEMIS AVUKATIMA INSAN EVLADINI OZLEMEZ MI KI COCUGUM ICIN CILDIRAN BIR ADAMDI NASIL DURUYO ORDA HAYRET EDIYORUM ANLIYCAGIN COCUGUNA ILGILI BILE OLSA ZAMANLA CEKILMIYO O EKSIKLIKLER GOZUNE BATA BATA YETER DIYOR INSANNN...ben flört döneminde ailesiyle hiç tanışmadım konuşmadım nişanlılığımda kısa sürdü hiç gelip gidemedik aynı evde uzun zaman durunca anladım tanıdım kv deyi gerçekten evlenmezdim böyle olacağını bilseydim aşk sevgi hepsi boş huzur kalmadıktan sonra, birde eşim çocuğumuzu çok sever ama çok ilgilenmek oyun oynamak istemez sıkılır hemen, yani babalığıda çok iyi sayılmaz onun için iyice gözümden düştü yani... ailesiyle ilgili hiçbişeylerini paylaşmaz alışık değilim der falan filan kendimizi hiç aile gibi göremiyorum hep bişeyler eksik yerini dolduramadığım eksik hissettiğim şeyler var.......
canım 5 çocuğu var 2 si küs hiç görüşmüyorlar görümcemle aynı şehirde bana gelmediği zamanlarda da çoğu zaman onda kalır birde bekar oğlu var oda kafasına göre takılıyor kaynana bizde keyfini çattırıyor iş yok güç yok rahat artık suratta ediyorum ama anlamıyor işine gelmiyor beni umursamıyor herhalde.. biri bana surat etse ben birdaha gidip kalmam yani, birde eşim 10 yıl bekar yaşamış o zaman bir kere gelmemiş eşimin kaldığı eve biz evlendiğimizden beri geliyor tabi hizmetini yapan var
OFF EN KOTUSUDE O BENIM ESIMDE ASIRI SAHIPLENMESINDEN BEZDIRIYORDU BENI OGLUM DER BENI HICE SAYARDI ALTINI ALIR OYUNLAR OYNAR COCUKTAN COK EVIN ALTINI USTUNE ESIM GETIRIRDI SON KAYNANAM GELDIKTEN SONRAKI YASADIKLAIRMIZ SONUMUZ OLDU SONRASINDA EVLADIMI KACIRDI ESIM HEMDE BIRGUN ISE DIE CIKTIGIM VAKIT 1 HAFTA HABER ALAMADIM VS... 4 AYDIRDA İZMİRDE BİR İŞ BULMUŞ ORAYA CEKIP GITTI GIDERKEN ISE BEN GIDIYORUM ISTER GELIRSIN ISTER GELMESSIN DEDI.... BANA SORAN YOK.....SONUC ARADA GELDI GITTI EN SON ABLASI TEL ACIP ORTALIGI KARISTIRINCA SULALEME AGZINA GELENI SAYIP MSJ YAGMURUNA TUTTULAR BENI TAM 2 AYDIR HATTIMI DEGISTIRDIM GORUSMUYORUZ O DEGIL BENI SILDIN HADI MISAL KI BOSANMAK ISTEMEDIGINI SOLEMIS AVUKATIMA INSAN EVLADINI OZLEMEZ MI KI COCUGUM ICIN CILDIRAN BIR ADAMDI NASIL DURUYO ORDA HAYRET EDIYORUM ANLIYCAGIN COCUGUNA ILGILI BILE OLSA ZAMANLA CEKILMIYO O EKSIKLIKLER GOZUNE BATA BATA YETER DIYOR INSANNN...
seninkiler betermiş canım ay iyi dayanmış çocuğundan 1 hafta haber alamamak çok zor olmuştur, çocuğunu özlese bile aklınca seni yola getirmek için arayıp sormuyodur çünkü aynısı burda bir arkadaşımın başına geldi kocası çekti gitti geliyosan gel falan filan nitekim şimdi barıştılar kız ailenle görüşmem evimede gelemezler dedi kocasıda kabul etti şimdi düzeldiler gibi ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun
Eeee kadın rahat baktırıyor kendine....
sennle de küsse keşke
walla Allah yardımcın olsun canım yaaaa ....
amin inşallah bişeyler bahane olurda gelemez biz gitcez zaten yakında ziyaretine, o diğer çocuklarıyla barışmaya can atıyoda çocukları onla barışmıyo işte artık ne yaptıysa onlara, insan annesine nasıl küs durabilir ben duramam kendi adıma annemle küs.. ama onlar analarıyla karşılaşsalar bile yüzüne bakmazlarmış insan evladını nasıl bu kadar düşman eder kendisine bilemiyorum..
Hadi el yıkamama filan neyse de yani halıda dışkı tövbe tövbe yani nasıl oluyor hadi yıkamasa bile çamaşırsız mı oturuyor yani. Orasını anlayamadım. Peki eşini büyütmüş yetiştirmiş en iyi eşin bilir onun pisliğini kendi evinde de böyledir bilmiyor mu annesini uyarmıyor mu anne bari burada dikkat et diye bilmiyorum abartı geldi bana yani söyledikleriniz eşinizde mi görmedi o durumu anlayamadım. Hadi eşi yok torunda var diye gelebilir kalabilir bende kaynanam öyle olsa çağırırdım gel biraz bende kal diye açıkçası da bu kadar pislik fazla geldi bana.
hayy Allajım yaaa nasıl ewlat bunlar böylee....
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin yalnız bırakmasın inşallah ne diyeyim...
canım ben nasıl olduklarını bilmiyorum hiç tanışmadım ama öyle ananın öyle evlatları diyorum çünkü kv dem kendi annesine bakmıyodu doğru düzgün gidip görmüyodu oda annesini başkalarına muhtaç ediyodu..
bu tür kaynana bir tek bende var sanırdım allah yardımcın olsun arkadasım en sonunda kaynanalıktan men ettım sımdı kafam rahat yaptıklarının acısını bır bır cımbızla yolucam kaynanamdan,görümcelerimden,kocamdan şimdiye kadar neden sustum dıyorum ınsanlık ettım kıymet verdım basıma tac ettım ama ınsana hakettıgınden fazla deger verınce senı paspas edıyorlar somuruyolar ... otel mı evımız arkadas 4 ayı bır ınsanı yıldırana kadar neden kalırsın hadı kaldın edebınle dur bare geldıgın evın huzurunu kaçırma cenenı tut otur kaynana gıbı bır kosede ama yok neden kı ortalık karıstırmayı eğlence bellemiş bu tipler...
Ne kadardır evlısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?