Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh ahh Çocukluğuma geri donebilseydim başka ne isterdim

Bosandim ama yinede keske bi tane evladim olsaydi diyorum.. tutunacak bi dalim, benden bi parca olsaydi diyorum.. sonrada diyorumki, bosver beeee, ztn ondan bi cacik olsaydi zamaninda bana sahip cikardi, ailesinin lafina gidip yuvasini dagitmazdi diyorum.. boyle deyincede iyiki cocugum olmamis diyorum.. pismanliklarim cok fazla.. sadece bununla sinirli degil..

Reactions: fyi
Ben de Üniversite yıllarıma dönmek isterdim. Es seçimimi bu kafamla yapmak..

Yediğim kazıklari yememek için en başa dönmek. Daha geç evlenirdim anneciğimi daha çok yasatirdim falan..

Hepsi yalan oldu.. Ahh ahhhh dertliyim kederliyim.. Yazacak çok şey var da anlatmak bile lüzumsuz geliyor bir yerden sonra. Cözumu yok çünkü..

Aynen kızımı anlatmışsın canım.hamilelkte 20 kilo aldm.nasıl vercm die düşünürken şuan 50 kiloya düştüm.Kilo milo kalmadı.kimse kiloyu dert etmesin öylede bir veriyorsun kii

tahmin ettim ben baba da sorun olduğunu o yüzden babaya önce sevgi diledim.. belli ki zor..
neyse ki anneniz harika biriymiş ki evlatlarına sahip çıkıp büyütmüş. Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin

Keşke çikolata fabrikam olsaydı şaka bi yana keşke şimdiki aklım olsaydı da daha düzgün kararlar verebilirseydim.

Aynen kızımı anlatmışsın canım.hamilelkte 20 kilo aldm.nasıl vercm die düşünürken şuan 50 kiloya düştüm.Kilo milo kalmadı.kimse kiloyu dert etmesin öylede bir veriyorsun kii
Çünkü aynısından bi tanede bende var

Bi de şey
Ferhat Göçer'in bi şarkısı varya
' Gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim ' kısmı özellikle
He onu gençken uygulayın ki pişmanlıklarınız en aza indirgenmiş olsun

18 yaşımda yaptığım üniversite tercihini değiştirirdim diyeceğim de o da sonradan işime yaradı.
Aslında başımıza gelen her şeyde bir hayır var, kıymetini bilmek lazım.
dertler sıkıntılar bize yol gösterir ama biz göremiyoruz çoğu zaman.

Herşyimi silmek isterdim...Hayatım pişmanlıklarla dolu acılarla dolu.....

benimde pişmanlığım yok ya tabiki geçmişte hatalarım oldu ama bunlar yüzünden pişman değilim o hatayı yapmasam belki daha kötü bişey yapacaktım ve ben bu hatalarım sayesinde bi olaya çözüm bulmayı öğrendim mesela eski erkek arkadaşım beni gerçekten çok üzdü panik atağa kadar geldim onun yüzünden ama onunla bişi yaşadığım için pişman değilim tam vaktinde ayrılmışım diyorum pişmanlık bizi geçmişe döndürmez o yüzden geçmişi hatırlayıp üzüleceğimize geleceğimiz için çalışmamız bizi daha çok mutlu eder

ah o babalarda sevgi olsa keşke cnım... ozaman bizler koşa koşa gitcez haberleri yok ... aminnnn Rabbim tüm annelere sağlıklı ömürler versin canım

Şu aklımla 95 e dönmek isterdim

Bambaşka bir hayatım olurdu...

Geriye dönmek yerine ileri sarma şansımız var mı? Çok sıkıldım ben bu sınavlardan, 2 3 yıl ileei sarmak istiyorum
Ha ha pişman olursun :)
Click filmini izledin mi sen ?

Neden bu kadar pişmansınız evlendiğiniz için ? Öncelikle onu merak ettim..
Sorunuza gelince; geçmişim yanlışlarla dolu. Ancak hiçbirisi için keşke demiyorum aksine iyiki diyorum. Çünkü hatalarımı ve yanlışlarımı yapmasaydım bugün asla "ben" olamayacaktım. İnsanlar her zaman benim duruşuma, kararlılığıma, mantığıma şaşırır. Ben bütün bunları yaptığım hatalar sayesinde edindim. Ve en önemlisi geçmişte yanlış insanlara güvenip değer vermeseydim bugün kocamın kıymetini bu kadar bilemezdim. Onu bu kadar sevemezdim.. Çok şükür Rabbime..
En büyük öğretmen insanın acı tecrübeleriymiş. O yüzden hiçbir zaman "keşke" demeyin, daima "iyiki" diyin..

tek geri dönmek istediğim zaman çocukluğum.onun haricinde yaşam olarak insanlara çok değer vermezdim değer verdikçe kazık yiyenlerdenim ve en önemlisi benim için asla k.valdemle bir arada oturmak istemezdim buda en büyük hatalarımdan biri.sayıcak olursam çok vardırda bunlar ana temel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…