Müsadenizi bekliyordum aldığıma göre çıkarabilirim
Senin ki çok gizemli olmuş
Annene katılıyorum
Doğumdan sonra görüşelimşimdikiler cin cin
Otursa bile seni oturtmaz ağlar cıyak cıyak ilgi ister mama ister başka yöne bakmanı istemez vs hoplat zıplat oynat derken gider kilolar inşallah
canım 40 günlükken ayrılmışlar babamla annem... geldim 25 yaşına kendisni hala tanımam etmem . aradım buldum kendisini 1 2 kere zar zor görüştüm . sonrasında arasamda açmadı... aradan 3 yıl geçti bir babalar gününde aradı beni saydım saydım kapattım ...neymiş babalar gününde aramamışım onu!!! hangi gün yanımdaydın adi şerefsiz!!! hangi doğum günümde aradın hangi gün aklına geldimde o gün kalkmış beni arayıp hesap soruyorsun!!!!
boyleleride var... şunu derdim mesela keşke babam öölmüş olsaydı.. ozaman derdimki yasasaydı söyle olurdu böyle olurdu işte ozaman güzel hayaller kurardım.... sokaktan geçen bir adam kadar yabancı bana! farzetki sperm bankasından spermle hamile kalmış annem... hiç bi farkı yokki. adam adam değilki.... ama inşallah yaşlanınca bana gelmez bana muhtaç olmasında naparsa yapsın... bakarsam namerdim.... sperm bankasına sperm vermiş bir adamın çıkıp cocuklarını arayıp bana bakın demesi gibi olurdu bu... çünkü adam başka hiç bir şeye yaramamış.....annemde onu iyiki boşamış!
Çünkü aynısından bi tanede bende varAynen kızımı anlatmışsın canım.hamilelkte 20 kilo aldm.nasıl vercm die düşünürken şuan 50 kiloya düştüm.Kilo milo kalmadı.kimse kiloyu dert etmesin öylede bir veriyorsun kii
ah o babalarda sevgi olsa keşke cnım... ozaman bizler koşa koşa gitcez haberleri yok ... aminnnn Rabbim tüm annelere sağlıklı ömürler versin canımtahmin ettim ben baba da sorun olduğunu o yüzden babaya önce sevgi diledim.. belli ki zor..
neyse ki anneniz harika biriymiş ki evlatlarına sahip çıkıp büyütmüş. Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin
Ha ha pişman olursun :)Geriye dönmek yerine ileri sarma şansımız var mı? Çok sıkıldım ben bu sınavlardan, 2 3 yıl ileei sarmak istiyorum
Neden bu kadar pişmansınız evlendiğiniz için ? Öncelikle onu merak ettim..Hayatinizi geriye alabilseydiniz neleri şu anda istemezdiniz. Bugunlerde okadar pismanliklar yasiyorumki sık sık keske geriye donebilsem diye hayaller kuruyorum.
Ben baslayayim..kocamı simdi istemezdim mesela. Yazmak bile istemiyorum okadar pismanimki anlatamam. Hic evlsnnmesem belki bundan iyi olurdu.
Keske 18,19 yasima geri donebilseydim
tek geri dönmek istediğim zaman çocukluğum.onun haricinde yaşam olarak insanlara çok değer vermezdim değer verdikçe kazık yiyenlerdenim ve en önemlisi benim için asla k.valdemle bir arada oturmak istemezdim buda en büyük hatalarımdan biri.sayıcak olursam çok vardırda bunlar ana temelHayatinizi geriye alabilseydiniz neleri şu anda istemezdiniz. Bugunlerde okadar pismanliklar yasiyorumki sık sık keske geriye donebilsem diye hayaller kuruyorum.
Ben baslayayim..kocamı simdi istemezdim mesela. Yazmak bile istemiyorum okadar pismanimki anlatamam. Hic evlsnnmesem belki bundan iyi olurdu.
Keske 18,19 yasima geri donebilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?