- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Ne güzel özleyebileceğin bi babaymış senin ki
Başka bi arkadaş keşke babam olmasaydı hayatım daha güzel olurdu yazmış mesela
Allah rahmet eylesin, size de sabır versin
Vallahi deniyorum surekli teselliler ariyorum kendime buluyorumda çok şukur.. Ama hayat kücuk buyuk oyle tokatlar vuruyor ki bana yerle yeksan oluyorum kalkiyorum toparlandim demeden tekrar bi tokat..
İsyan değil benim ki bezmişlik sadece ama tabiki guzellikleri gormeye calisiyorum guzel gunleri umutla bekliyorum her gecenin bir sabahi vardir mutlaka bekliyorum..
Tekkur ederim guzel onerilerin icin:)
Sağ salim doğum yap, o haylaz seni nasıl fit ediyo görhepimizin bir keşkesi var... keske liseye dönebilsem diyorum bende güzel zamanlardı. ama esas keşkem 18ime dönebilsemdi. fit güzel ve sağlılı oldugum zamanlardı. 19 yaşında evlendim zaten 19ume geldiğimde kilo almış pcos hipotroid olmuştum. bunun sonucundada 5.5 yıl bebeğim olmadı. o yüzden keske derdim evlenmeden önce sağlıklıyken çocuk yapsaydım simdi 5 yaşında olurdu kerata bende senelerce üzülmemiş olurudm ... tabi 4 ay öncesine kadar hep bunu soyluyordum. annemde beni dovmeye kalkıyordu nerdeyse ne biçim konuşuyon die. sankı gerçekten yaptımdasimdi hamileyim ya keskelerim değişti :) keske bu zamana kadar bu kadar isyan etmeseydim diyorum simdilerdede :)
tabiiki kaçak gelin olabilmek için.Ne yapmak için bi şans ?
canım 40 günlükken ayrılmışlar babamla annem... geldim 25 yaşına kendisni hala tanımam etmem . aradım buldum kendisini 1 2 kere zar zor görüştüm . sonrasında arasamda açmadı... aradan 3 yıl geçti bir babalar gününde aradı beni saydım saydım kapattım ...neymiş babalar gününde aramamışım onu!!! hangi gün yanımdaydın adi şerefsiz!!! hangi doğum günümde aradın hangi gün aklına geldimde o gün kalkmış beni arayıp hesap soruyorsun!!!!öyle çok şükür.. Amin. Rabbim tüm ölmüşlerimize gani gani rahmet eylesin inş..
o babam ölsün diyenin babasına sevgi evladına da merhamet versin inş..
:) ay vallahi hep diyorumki yaramaz haylaz bi cocuk olsun öyle uslu uslu oturmasın cocuklugunu hissettirsin banaSağ salim doğum yap, o haylaz seni nasıl fit ediyo gör
Annene katılıyorum:) ay vallahi hep diyorumki yaramaz haylaz bi cocuk olsun öyle uslu uslu oturmasın cocuklugunu hissettirsin banacocuga okadr açım ki 2 3 çocuğa bedel olsun diyorm annemde delisin dio doğsunda görcem seni hele bi o cocuga bi kere bagır sen dio
ay öyle olsun istiyorum biliomusun gece gündüz ona bakayım onu seveyim onunla ilgileneyim... cocuk hasreti insanı boyle yapıyor herhaldeAnnene katılıyorum
Doğumdan sonra görüşelimşimdikiler cin cin
Otursa bile seni oturtmaz ağlar cıyak cıyak ilgi ister mama ister başka yöne bakmanı istemez vs hoplat zıplat oynat derken gider kilolar inşallah
Gece saat başı uyanırsa karışmam amaay öyle olsun istiyorum biliomusun gece gündüz ona bakayım onu seveyim onunla ilgileneyim... cocuk hasreti insanı boyle yapıyor herhaldeinsallah kilolarda gider valla :)
:) ah ah bilemiyorum :) 5 ay sonra bu konuyu görüşelim seninleGece saat başı uyanırsa karışmam ama
Oldu yazdım seni bi köşeye:) ah ah bilemiyorum :) 5 ay sonra bu konuyu görüşelim seninle
tabiiki kaçak gelin olabilmek için.
şimdi kaçsak da kimsenin umrunda değil
ya da mumlardan biriyle eşimi yakabilirdim,kökten çözüm. ohoooo ne çok şey yapabilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?