Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel özleyebileceğin bi babaymış senin ki
Başka bi arkadaş keşke babam olmasaydı hayatım daha güzel olurdu yazmış mesela
Allah rahmet eylesin, size de sabır versin

öyle çok şükür.. Amin. Rabbim tüm ölmüşlerimize gani gani rahmet eylesin inş..

o babam ölsün diyenin babasına sevgi evladına da merhamet versin inş..

hepimizin bir keşkesi var... keske liseye dönebilsem diyorum bende güzel zamanlardı. ama esas keşkem 18ime dönebilsemdi. fit güzel ve sağlılı oldugum zamanlardı. 19 yaşında evlendim zaten 19ume geldiğimde kilo almış pcos hipotroid olmuştum. bunun sonucundada 5.5 yıl bebeğim olmadı. o yüzden keske derdim evlenmeden önce sağlıklıyken çocuk yapsaydım simdi 5 yaşında olurdu kerata bende senelerce üzülmemiş olurudm ... tabi 4 ay öncesine kadar hep bunu soyluyordum. annemde beni dovmeye kalkıyordu nerdeyse ne biçim konuşuyon die. sankı gerçekten yaptımda simdi hamileyim ya keskelerim değişti :) keske bu zamana kadar bu kadar isyan etmeseydim diyorum simdilerdede :)

Reactions: fyi
Geçmişde yapıp da şuan pişmanlık duyduklarımız o zamanın olsun da nasıl olursa olsun dediklerimiz. Hayatı verseler bize, sarsak sarsak geriye. Yapacaklarımızdan gene pişmanlık duyacağız belki de.
Hayat böyle, kim mutsuz ediyor ise çıkarın hayatınızdan, önce siz değer verin kendinize. Geçmişe dönmek kesinlikle istemem, elle tutulur mutlu çocukluğum olmadı. Belki de hayatımın en kara hali çocukluğum.
Yaşananlar, yaşatılanlar, eğrisi doğrusu ile hepsi birer ders bize. İnsanın tökezlediği elbet oluyor, hayata denilebilmeli güçlüyüm hadi oradan diye.
Benden değerlisi yok, kimsenin beni üzmeye hakkı da yok kim olursa olsun.

Ara ara hepimize oluyo inan
Bi ben miyim diyosun neden ben diyosun ama dememek lazım işte, herşey de var bi hayır
Konu ne bilmediğimden çok ta yazamıyorum
Rica ederim, herşey gönlünce olsun

Keşke o işyerinde çalışmasaydım !
Kendimi ezdirmeseydim
Sessizliğimi kullnamalarına izin vermeseydim
Allah pişmanlık yaşatmasın

Kendimi ezdirmeseydim

Sağ salim doğum yap, o haylaz seni nasıl fit ediyo gör

Kendimi ezdirmeseydim

öyle çok şükür.. Amin. Rabbim tüm ölmüşlerimize gani gani rahmet eylesin inş..

o babam ölsün diyenin babasına sevgi evladına da merhamet versin inş..
canım 40 günlükken ayrılmışlar babamla annem... geldim 25 yaşına kendisni hala tanımam etmem . aradım buldum kendisini 1 2 kere zar zor görüştüm . sonrasında arasamda açmadı... aradan 3 yıl geçti bir babalar gününde aradı beni saydım saydım kapattım ...neymiş babalar gününde aramamışım onu!!! hangi gün yanımdaydın adi şerefsiz!!! hangi doğum günümde aradın hangi gün aklına geldimde o gün kalkmış beni arayıp hesap soruyorsun!!!!
boyleleride var... şunu derdim mesela keşke babam öölmüş olsaydı.. ozaman derdimki yasasaydı söyle olurdu böyle olurdu işte ozaman güzel hayaller kurardım.... sokaktan geçen bir adam kadar yabancı bana! farzetki sperm bankasından spermle hamile kalmış annem... hiç bi farkı yokki. adam adam değilki.... ama inşallah yaşlanınca bana gelmez bana muhtaç olmasında naparsa yapsın... bakarsam namerdim.... sperm bankasına sperm vermiş bir adamın çıkıp cocuklarını arayıp bana bakın demesi gibi olurdu bu... çünkü adam başka hiç bir şeye yaramamış.....annemde onu iyiki boşamış!

Sağ salim doğum yap, o haylaz seni nasıl fit ediyo gör
:) ay vallahi hep diyorumki yaramaz haylaz bi cocuk olsun öyle uslu uslu oturmasın cocuklugunu hissettirsin bana cocuga okadr açım ki 2 3 çocuğa bedel olsun diyorm annemde delisin dio doğsunda görcem seni hele bi o cocuga bi kere bagır sen dio

Annene katılıyorum
Doğumdan sonra görüşelim şimdikiler cin cin
Otursa bile seni oturtmaz ağlar cıyak cıyak ilgi ister mama ister başka yöne bakmanı istemez vs hoplat zıplat oynat derken gider kilolar inşallah

Eşimin yemek yerken şapırdadığını duyduğum o ilk ana dönmek ve arkama bile bakmadan kaçmak isterdim :))

Şaka bir yana ama ciddi pişmanlıklarım yok. Daha doğrusu hepsini kendim tercih ettiğimin farkındayım. Ve geri dönemeyeceğim şeyler için üzüntü duymayı bırakalı çok oldu.

ay öyle olsun istiyorum biliomusun gece gündüz ona bakayım onu seveyim onunla ilgileneyim... cocuk hasreti insanı boyle yapıyor herhalde insallah kilolarda gider valla :)

cok sey var soylenecek ama soyleyemedigim...

2013 yılına dönmek isterdim. Eşim kendi tercihim ama bu yüzlerini evlenince gördüm. Keşke demek şeytandandir ama bazen diyorum affet allahım. . çoook pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…