Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlilik kötü değil bazı insanlar kötü
Evlilik zor, o kötülerden biriyle evlendiysen eyvahlar olsun o zaman çok çok daha zor
Ondandır

Ben de 2 kez evlendim yas daha otuz iki iki evlilikmühendislik okudum inanılmaz zordu üstüne de hukuk okudum. Hayatım okullarla ve evlilikle geçti. Paranı kazan gez dolaş dimi.. Şimdiki evliliği mde mutlu olsam da bekar arkadaşlarıma ozeniyorum

Keske doğmasaysdim gerideki yillarimida su zamanlarimida hic sevmiyorum..
Deme öyle
İsyan etme lütfen
Hayat o kadar güzel ki
Geçmişi geçmişte bırakalım, bakacaksak ders almak için bakalım ki bugünü israf etmeyelim
Temiz bi sayfa aç kendine
Aldığın nefes bile o kadar önemli ki
El kol göz ne büyük nimet bir bilsen..
Sonra bi kedi evi yap, bi yetimi sevindir, herkese güleryüzlü ol, neşe saç, bitki yetiştir büyüt
Kişi ayna gibidir bunu unutma

İçinizdeki nineleri öldürün asıl yaşınıza dönün
Şu bitki bile ne kadar güzel oysa ki ?
Hayat güzelliklerle dolu, yeter ki görmeyi bilelim
Öncesi - sonrası, bakarsan bağ olur misali

Nefes alıyorsam sağlığım yerindeyse ohhhh değme keyfime

Geçmişe dönüp ufacık birseyi bile degistirseydim belki ne ben şimdiki ben ne de hayatım şimdiki kadar güzel bir hayat olurdu. Hatalarım olmuştur ama pişmanlığım yok. Hiç birseyi değiştirmek istemezdim..

Ne tatlı ya
Bu kadar pozitif düşünen insanlara rastlamak şaşırtıyor artıkkk.

Amin amin çekirgecim
Söylediklerinin tamamına katılıyorum.
Hayat iniş ve çıkışlara bağlı olmasıda lazım zaten , herzaman hep çıkış olmaz azcık iniş olması gerekiyor
Bizlerde bunu minimize edip karşılığında sabır gösterirsek ne mutlu bize
En sıkıntılı anda bile kelebeklerimin gülümsemesi herşeye yetiyor
Onlar iyiki varlar ..
Bu arada ben geri dönmek istemezdim ama herhalde zamanı durdurup hep sevdiklerimle yavrularımla kalmak isterdim.
Hiçbirşey olmasın onlara hiç ölüm olmasın mesela ve hep yanımda kalsalar keşke olmaz mı ki ?

Ne tatlı ya
Bu kadar pozitif düşünen insanlara rastlamak şaşırtıyor artıkkk.
Her zaman böyle olabilmek zor tabi
Bazen BDV de içime öküz oturmuyor değil
Ama gerçekten sağlık en güzel şey, o oldu mu gerisi vız gelmeli hepimize
Gencecik insanlarız, dizlerimizi dövmek için daha çoook erken
Taşı sıksak suyunu çıkarmamız şimdi bizim

Keşke ama işte hepimiz faniyiz
Kah burdayım hergün cırcır ötüyorum
Kah birgün çevrimiçi bile olamam belki
Neyse işte, yaşadığımız günlerin kıymetini bilmek lazım. Ardımızda güzel anılar bırakmamız lazım, iyi insandı deniliyorsa o bile çok şey ifade eder.

keşke babam ölmeden önceye dönüp ona doya doya son kez sarılıp onu kırdığım herşey için özür dileseydim..!

Reactions: fyi
keşke babam ölmeden önceye dönüp ona doya doya son kez sarılıp onu kırdığım herşey için özür dileseydim..!
Ne güzel özleyebileceğin bi babaymış senin ki
Başka bi arkadaş keşke babam olmasaydı hayatım daha güzel olurdu yazmış mesela
Allah rahmet eylesin, size de sabır versin

Anaaaaa kızlar belki kızarsınız ama ben geçmişe şöyle bir dönüpde baktığımda tek üzüldüğüm yaşımın ilerlemesi olduğunu yazacAğım ne yaşamışsam yaşamışım ne diye üzüleceğim ayolllbenim yaşamam gerekiyormuş yaşamışım gerçi ne yaşadın derseniz çalışdım onca yıl yedim içtim deli gibi gezdim benim gibi çılgınca para harcayan kocayla bugün dönüp baktığımızda hiç bir mal varlığımız yok yinede iki deliii oturupda konuşunca aman beeee boşver sanki gerimi gelcek o yıllar 70 yaşımızda sanki dağa bayıramı çıkanileceğiz o turlara katılAbileceğizde sanki hadi istedik diyelim de istesekde bacağa giren kramplar ağrılar düşen çıkan şeker tansiyon buna izin verirmi diyoruz kocaman bir ohhh çekiyoruz iyiki yapmışım uleeeeennnn annem kayınvalidem bile soruyor çalıştınız çalıştınız elde var o kimene beeeee sanki sizin paranızı pulunuzumu yedim bak o yediğim paraları geri toplasam o canım gençliğim geri gelcekmi hayırrrrrrrrrişte giden gençliğim harici hiçbir şeye üzülmem geçmişime dair

Vallahi deniyorum surekli teselliler ariyorum kendime buluyorumda çok şukur.. Ama hayat kücuk buyuk oyle tokatlar vuruyor ki bana yerle yeksan oluyorum kalkiyorum toparlandim demeden tekrar bi tokat..
İsyan değil benim ki bezmişlik sadece ama tabiki guzellikleri gormeye calisiyorum guzel gunleri umutla bekliyorum her gecenin bir sabahi vardir mutlaka bekliyorum..
Tekkur ederim guzel onerilerin icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…