Evlilik kötü değil bazı insanlar kötüEvlilik bu kadar kötü mü :)
Çoğu evlenmezdim temalı yazmış.
Benim keşke geri dönseydim dediğim bir yıl yok aslında yeniden sınavlara hazırlan filan üşenirim
Sadece keşke yaşanan anların değerini bilseydim...
Dileģimse gelecek güzel anların değerini bilmeyi,saçma sapan şeylere üzülmemeyi öğrenmek...
Senin ki çok gizemli olmuşkeşke ogün o arabaya binmeseydim.2006yılına dönüp ogün evden kafamı bile cikarmazdim.
Evet yaa insan merak ediyoorr.Senin ki çok gizemli olmuş
Deme öyleKeske doğmasaysdim gerideki yillarimida su zamanlarimida hic sevmiyorum..
Deme öyle
İsyan etme lütfen
Hayat o kadar güzel ki
Geçmişi geçmişte bırakalım, bakacaksak ders almak için bakalım ki bugünü israf etmeyelim
Temiz bi sayfa aç kendine
Aldığın nefes bile o kadar önemli ki
El kol göz ne büyük nimet bir bilsen..
Sonra bi kedi evi yap, bi yetimi sevindir, herkese güleryüzlü ol, neşe saç, bitki yetiştir büyüt
Kişi ayna gibidir bunu unutma
Heh şöyleNefes alıyorsam sağlığım yerindeyse ohhhh değme keyfime
Ne tatlı yaDeme öyle
İsyan etme lütfen
Hayat o kadar güzel ki
Geçmişi geçmişte bırakalım, bakacaksak ders almak için bakalım ki bugünü israf etmeyelim
Sonra bi kedi evi yap, bi yetimi sevindir, herkese güleryüzlü ol, neşe saç, bitki yetiştir büyüt
Mesela bakıyorum insanoğlu nankör
Bana ne be diyorum sende bencil ol Çökkürge
İşte bana en güzel getiri, henüz 1 yaşında olan kızım
Geri gitsem o olmaz, o yüzden geri gidesim yok
Geçmişten ders alalım, en çok kendimizi sevelim değer verelim başkasına muhtaç olmayalım o yeter işte
Allah sağlık sıhhat versin başka bişey istemem
Her zaman böyle olabilmek zor tabiNe tatlı ya
Bu kadar pozitif düşünen insanlara rastlamak şaşırtıyor artıkkk.
Keşke ama işte hepimiz faniyizAmin amin çekirgecim
Söylediklerinin tamamına katılıyorum.
Hayat iniş ve çıkışlara bağlı olmasıda lazım zaten , herzaman hep çıkış olmaz azcık iniş olması gerekiyor
Bizlerde bunu minimize edip karşılığında sabır gösterirsek ne mutlu bize
En sıkıntılı anda bile kelebeklerimin gülümsemesi herşeye yetiyor
Onlar iyiki varlar ..
Bu arada ben geri dönmek istemezdim ama herhalde zamanı durdurup hep sevdiklerimle yavrularımla kalmak isterdim.
Hiçbirşey olmasın onlara hiç ölüm olmasın mesela ve hep yanımda kalsalarkeşke olmaz mı ki ?
Ne güzel özleyebileceğin bi babaymış senin kikeşke babam ölmeden önceye dönüp ona doya doya son kez sarılıp onu kırdığım herşey için özür dileseydim..!
Vallahi deniyorum surekli teselliler ariyorum kendime buluyorumda çok şukur.. Ama hayat kücuk buyuk oyle tokatlar vuruyor ki bana yerle yeksan oluyorum kalkiyorum toparlandim demeden tekrar bi tokat..Deme öyle
İsyan etme lütfen
Hayat o kadar güzel ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?