Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 -4 yaşına geri dönebilsem bir seyi düzeltip lise başlangıcına ışınlansam gerisini hallederiiimm ama su an da memnunum hayatımdan sadece meraktan

konu gerçekten çok güzelmiş.
çünkü benim de çok pişmanlıklarım var ve halen olmaya da devam ediyor. sonuçta insanız. pişmanlığı olmayanlara da çok özeniyorum aslında. bilmiyorum hiç mi yanlışları yok hayatta. ya da yaptıkları yanlışlarından pişman değiller o zaman. bilemiyorum.
ancak ben de geçmişe dönmek. liseden bugün mezun olmuş olmayı çok isterdim. ah keşke

Dönmek istediğim bir yer yıl zaman mekan yok. Herşeyin içinde bir mutluluk buluyorum çok şükür. Kocişimide çoooookkkk seviyorum. Ailemide de ailesinide seviyorum. Çok şükür :)

Reactions: fyi
Bende cok isterdim geriye donebilmek ...
nadirdir heralde donmek istemeyenler Allah daim etsin insallah onlarinkini ..
17 yasima yani 10 yil oncesine donmeyi cok isterdim ...
Ama suda bir gercek 37 yasimdada bu yasima donmek istememek icin elimden geldigince pismanliklara yer vermemek icin cabaliycagim ( tabi Allah omur verdiyse )

Konu derinmiş ama güzelmiş...

Ortaokul yaşlarıma dönebilmek isterdim, kafama hiçbir şey takmadığım çocuk olduğum zamanlara dönebilmek.
Evlilik yolunun başından döndüğüm için kendimi bu konuda şanslı hissediyorum, yinede herşeye şükür..

Müsadenizi bekliyordum aldığıma göre çıkarabilirim
Hayır hayır laubalilik olsun diye demedim. Pişman iseniz neden hala başörtü kullanıyorsunuz onu merak ettim sadece.

hayatımın son dört yılı full çöp,hepsini silmek isterdim:)
ama biliyorum ki bu büyümek
hayat hep çocukken ki gibi kalmayacaktı
dilerim ileride,bugünlerin bana kattığı şeyler olduğunu söyleyebilirim

Hayır hayır laubalilik olsun diye demedim. Pişman iseniz neden hala başörtü kullanıyorsunuz onu merak ettim sadece.
Şimdilik şartlar bunu gerektiriyor. Konuyu daha fazla sabote etmek istemiyorum hala merak ediyorsanız özel mesaj atabilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…