Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başımı örtmezdim. Bunun dışında bir pişmanlığım yok.

Belki hukuk yerine edebiyat seçerdim bir de.
Cok tuhaf olmuş sizinki. Tesettür sizin gibi bir hukukcu icin tercihtir. Yani şu an açılma karari al kim ne diyebilir. Ben de hukukcuyum.

Keşke....

İlk eşimden ayrıldığımda aileme resti çekip kendi evimi tutsaydım.

İlk eşimle hiç tanışmasaydım.

Kariyerim için önüme gelen fırsatları tepmeseydim.

Aileme resti çekecek güçte olsaydım.

Para biriktirebilseydim.

2012' ye dönebilseydim.

Cok tuhaf olmuş sizinki. Tesettür sizin gibi bir hukukcu icin tercihtir. Yani şu an açılma karari al kim ne diyebilir. Ben de hukukcuyum.
Yanlış zamanda alınmış hatalı bir karar diyelim. Okulun bitmesini bekliyorum. Henüz hukukçu değil öğrenciyim yani :)

Bu kadar ilgi çekeceğini bilsem yazmazdım.

Hata yapmayan bir insan asla keşfedemez.Keşfetmek için hatalarımı seviyorum sizlerde sevin cici kızlar

Şu yıla şu güne dönsem dediğim bir gün yok. Hatta çoğu seneye dönmek istemem, çocukluk yıllarım olsun, lise yıllarım olsun hatta üni yıllarım olsun. Geçmişe dönmek istemiyorum. Başkalarının hata olarak nitelendirebileceği şeyler de yaptım belki ama benim için hatam pişmanlığım keşkem yok. Olsaydı değiştirmek için veya telafi etmek için çaba sarfederdim. Geçmişte başkalarından kaynaklı yaşadığım kötü şeyler için aklıma getirmediğim için pek bir şey hissetmiyorum. Kendimden kaynaklı olanlar içinse o gün ben öyle biriymişim, değiştiremem diyerek onları da düşünmüyorum.
Dün geçti, yarın meçhul, gün bugündür. :)

Yanlış zamanda alınmış hatalı bir karar diyelim. Okulun bitmesini bekliyorum. Henüz hukukçu değil öğrenciyim yani :)

Bu kadar ilgi çekeceğini bilsem yazmazdım.
Yok ben de tesetturlu bi hukukcuyum ondan ilgimi cekti yoksa kimse gormemistir.

Evlilik bu kadar kötü mü :)
Çoğu evlenmezdim temalı yazmış.
Benim keşke geri dönseydim dediğim bir yıl yok aslında yeniden sınavlara hazırlan filan üşenirim
Sadece keşke yaşanan anların değerini bilseydim...
Dileģimse gelecek güzel anların değerini bilmeyi,saçma sapan şeylere üzülmemeyi öğrenmek...

Keşke kaçmak yerine insanları biraz daha tanımak için zaman ayırsayfım evlenmeden önce hiçbir şey hayallerin gibi olmuyormuş.. çok çalışıp üniversiteye gidip bende gençliğimi yaşamak isterdim şimdi...

2007 yılına, üniversiteye ilk başladığım güne dönmek isterdim. Üniversitede iyi arkadaslikliklar edinip, doyasıya yaşamak isterdim ogrenciligimi. Mal mal gidip gelmezdim

Keşke demek şeytan işidir derler. Gerçekten de öyle. İnsanı efkarlandırır, isyana sürükler bilmeden.
Kocaman iyikilerim var aslında. Ailem, inancım, güzel dostluklarım
Geçmişte hatam olmadı mı oldu saysam sabah olabilir belki
Ama ben artık önüme bakıyorum. Güzel günleri hayal ediyorum.
Aslında bugün bir değişiğim üstüne geldi konu. İnsan olarak aciziz.
Neyin hayr neyin şer olduğunu bilemiyoruz. Buna da kader deniyor. Geriye dönseydikte mutlaka yanlış seçimlerimiz olurdu. Çünkü sonunu bilemiyoruz.

Eğer geriye dönme şansı diye bir şey olsaydı da 2007 olabilirdi. Daha güzel bir ile daha güzel bir bölüm okumaya giderdim. İşte bugüne kadar yaşadıklarımız olmasaydı şuan bunları düşünüyor olamazdık :)
O yüzden bundan sonra mantıklı kararlar vermek lazım...

gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim
gerçekten de 4 yıl öncesine gidip kimseye taviz vermeseydim, kendimi üzmeseydim en çok kendimi sevseydim

Reactions: fyi
Keşke hep çocuk kalsaydımm. .

Bosan o zaman?

Keşke 28.09.2010 gününe geri dönsem ve 6 yıllık zamanı mahvetmeseydim

Babama bir kez daha sarilabilmeyi cok isterdim.... Kaybedeli 5bucuk yil oluyor ama acisi hala icimde bir ates...

Reactions: fyi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…