Cok tuhaf olmuş sizinki. Tesettür sizin gibi bir hukukcu icin tercihtir. Yani şu an açılma karari al kim ne diyebilir. Ben de hukukcuyum.Başımı örtmezdim. Bunun dışında bir pişmanlığım yok.
Belki hukuk yerine edebiyat seçerdim bir de.
Yanlış zamanda alınmış hatalı bir karar diyelim. Okulun bitmesini bekliyorum. Henüz hukukçu değil öğrenciyim yani :)Cok tuhaf olmuş sizinki. Tesettür sizin gibi bir hukukcu icin tercihtir. Yani şu an açılma karari al kim ne diyebilir. Ben de hukukcuyum.
Hata yapmayan bir insan asla keşfedemez.Keşfetmek için hatalarımı seviyorum sizlerde sevin cici kızlarHayatinizi geriye alabilseydiniz neleri şu anda istemezdiniz. Bugunlerde okadar pismanliklar yasiyorumki sık sık keske geriye donebilsem diye hayaller kuruyorum.
Ben baslayayim..kocamı simdi istemezdim mesela. Yazmak bile istemiyorum okadar pismanimki anlatamam. Hic evlsnnmesem belki bundan iyi olurdu.
Keske 18,19 yasima geri donebilseydim
Yok ben de tesetturlu bi hukukcuyum ondan ilgimi cekti yoksa kimse gormemistir.Yanlış zamanda alınmış hatalı bir karar diyelim. Okulun bitmesini bekliyorum. Henüz hukukçu değil öğrenciyim yani :)
Bu kadar ilgi çekeceğini bilsem yazmazdım.
Bosan o zaman?Hayatinizi geriye alabilseydiniz neleri şu anda istemezdiniz. Bugunlerde okadar pismanliklar yasiyorumki sık sık keske geriye donebilsem diye hayaller kuruyorum.
Ben baslayayim..kocamı simdi istemezdim mesela. Yazmak bile istemiyorum okadar pismanimki anlatamam. Hic evlsnnmesem belki bundan iyi olurdu.
Keske 18,19 yasima geri donebilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?