Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her tercih bir keşkeyle girer hayatımıza. 'Keşke' çok derin bir girdap insan başlarsa hiç bitmez gibi geliyor bana. Önceden keşkelerim çoktu. Şimdi hiç düşünmüyorum. Hayatımda ne olduysa oldu. Yaşadıklarımda küçücük bir detay değişse kızım şimdi yanımda olmazdı belkide.Duruma böyle bakınca en küçük bir keşke kalmadı hayatımda.

Ben de bu aralar bunu düşünüyorum evliliğim eşimin ailesi hariç iyi gidiyor 2 çocuğum var bi uyansam sabah annemin evinde lisede olsam diyorum neden böyle ben de bilmiyorum özellikle arasıra eşim gıcık ettiğinde özellikle tavan yapıyor tekrar geriye dönem eşimle evlenir miydim işte buna cevap veremiyorum en azından evlenirken farklı davranirdim kendimi ezdirmezdim

O uğursuz yıl olan 2013 e bir kereleğine dönüp babama sımsıkı sarılmak isterdim...

Keske 2000 li yillarda yasamasaydim.
Cok eski zamanlarin insani olsaydim.
Teknolojiden stresten uzak.
Sevdigim bi adamla evlenip bahceli kucuk bi evde yasasaydim.
Bahcemde tavuklarim, ineklerim olsa. Kendi yicegimi yetistirseydim.
TV diye bisi olmasa dunyadaki pisliklerden bi haber olsaydim.
Bu kadar kötü bir dunyada yasamasaydim.

Bir kelebegin kanat cirpisi butun dunyanin gelecegini degistirir ya o yuzden hicbir seyi degistirmek istemezdim, ufacik bir degisiklik esimi bulmama, kizimin hayatimda olmasina engel olurdu... ama bilsem ki sonrasindaki akis hic degismeyecek tek bir sey isterdim, o gun yola cikacak olan birine gitme demeyi. Benim hayatim aynen kalsin ama onun da bir hayati olsun isterdim.

Yaşadıklarını yaşamasaydın bugünkü aklın olmazdı be geriye de gitsen aynı seçimleri yapardın. Birazda kader olarak bak, seçimler değişse de sonuçlar değişmiyor bazen. Ama bundan sonrasını değiştirebilirsin. Mutlu olmadığın hayatı yaşamak zorunda değilsin.

Ben de bir insanı hayatıma aldığım için çok pişmanım keşke onunla hiç tanışmamış olsaydın

keske bende cocukluguma geri donseydim, yaz tatilini gecirdigimiz yazligimizda, arkadaslarla aksamlara kadar sokakta oynayip sinek ilaci atan arabayi kovalasaydim. Dunya su anda o kadar kotu ki, kizim ve karnimdaki bebegim olmasa geriye gitmek isterim ama simdi de onlarla bi guzel.

Keske 6 yil oncesine geri donebilseydim. Eşimle baska yerlerde, baska sartlarda evlenseydim, mesela ailesi olmasaydi. Ya da ne bileyim... O kadarçok keskelerim var ki... Pismanliklarim cok, faydasi yok... Benim bu hayattaki en büyük şansım eşim galiba tabi bide oglum. Herseye rağmen Elhamdulillah, daha kötüsü olabilirdi...

Ben 22 yildir alisamadim Ankara ya :)

Ankara sevilmez mi yaa. Burada doğdum büyüdüm neredeyse 30um. Ve zaman zaman başka şehirlerde zaman geçirsemde kalbim hep Ankara.

keşke ogün o arabaya binmeseydim.2006yılına dönüp ogün evden kafamı bile cikarmazdim.

Reactions: fyi
Keşke lise yıllarıma geri dönsem. Çok keşkelik değil aslında ama daha farklı bi yol çizerdim ya,2005yılından yeniden başlasaam

Keşke ales ile yuksek lisans yerine dgs ile mühendisliğe uğrassaydim.

birde keşke tüm sorunlara rağmen eski is yerimi birakmadaydim. Dağ dağa kustu dağın haberi olmadi

Çocukluğuma dönmek çok isterdim, o zamanlar canım dedem ve anneannem hayattaydılar, sobalı evleri, sıcacık ama huzur doluydu çok özledim o günleri. Zamanı durdurmak elimde olsaydı, çocukluğumda durdururdum ve huzurun tadını bol bol çıkartırdım

Cok degil sadece 2 ay oncesine donerdim
10 yillik iliski 1 senelik nisanliligi tek bi ofkemlw bitirmezdim..
bohcalari gidip vermezdim..
10 yilim gitti,
belkide hayirli olan buydu.
Elhamdullilah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…