- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Ay çok hoş ya.Benim de özellikle benzer kelimeleri yanlış anlayıp karşımdakinin gözünü pörtletecek cevaplar vermişliğim çoktur.ama şu anda aklıma gelmedi hiçbiri.Yengem bir sabah işe gitmek için servis beklerken bir arkadaşını görmüş yanına gidip direk napıyosun diye konuşmaya dalmış.Dakikalarca koyu bir sohbete dalmışlar.Sonra servis gelmiş kaçırmamak için arkasını dönüp koşmuş, Bi ara kafasını kadına çevirip "hadi sana günaydıııınn" diye seslenmiş.Ben de buna çok gülmüştüm.Cnm benim yorgunluk bir yandan stres bir yandan...Konu başlığını görünce istemsizce güldüm .
Bana da öyle oluyor .
Bir dükkandan çıktığımı düşünüyordum " kolay gelsin " diye bağırmışım evin içinde .
Kardeşim diyor "Abla iyi misin ? "
Biri bir şey diyor saçmalıyorum .
Alakasız cevaplar veriyorum unutuyorum ne diyeceğimi .
Bazen de hunharca kahkaha atıyorum .
Yani ; Bende garibim .
Ay çok hoş ya.Benim de özellikle benzer kelimeleri yanlış anlayıp karşımdakinin gözünü pörtletecek cevaplar vermişliğim çoktur.ama şu anda aklıma gelmedi hiçbiri.Yengem bir sabah işe gitmek için servis beklerken bir arkadaşını görmüş yanına gidip direk napıyosun diye konuşmaya dalmış.Dakikalarca koyu bir sohbete dalmışlar.Sonra servis gelmiş kaçırmamak için arkasını dönüp koşmuş, Bi ara kafasını kadına çevirip "hadi sana günaydıııınn" diye seslenmiş.Ben de buna çok gülmüştüm.Cnm benim yorgunluk bir yandan stres bir yandan...
bende de var bu tarz durumlar.
diyeceklerimi toparlayamıyorum dikkatim dağınık bir şeyi birini dinleyim 2 saniye sonra unutuyorum, tv de reklam girsin ne izliyordum ben diye düşündüğüm bile oluyor.
çok iyi bildiğim bilgileri durumları unutuyorum, cümle kurucakken ya da espri yapacakken aklıma kelime gelmiyor tıkanıp kalıyorum..
vahim bi durumdayım ben de , ne yapmak lazım acabaya da ne yapmamak ?
kelimeleri karıştırıyorum bir de.. yıllardır unutamadığım bi anım var hatta...
aşure gününde karşı komşumuz menşure teyzeye, aşure götürmüştüm...
kadın kapıyı açar açmaz "aşure teyze, menşure getirdim" demiştim
nasıl utanmıştım ama...
bende kendi kendime konuşurum sanki karşımda biri varmış gibi..
hatta eşim ilk gördüğünde benim göremediğim ama senin gördüğün biri mi var karşında demişti tırsarak :))
küçüklükten beri bu böyle...
ne bilim hoşuma gidiyo :))
nasıl utanmıştım ama...
nasıl utanmıştım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?