Gerizekalı sevgilim

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar, yaklaşık 2 aydır beraber olduğum bir sevgilim var. Soğuk mizaçlı bir insan. Gün içerisinde 1 kere bir kaç cümle mesajlaşırız, evlerimizin arası 5 dk olduğu halde haftada 1 ya da 2 kere buluşuruz. Pek sosyal biri de değil. Neyse bunlar çok dert değil ama canımı sıkan asıl mevzu 1 haftadır ailesi yanında , ve biz ailesi var diye görüşmüyoruz. Bu bana çok garip geliyor, ayrıca iş için şehir dışına çıkcaz ve büyük ihtimalle 15 gün daha birbirimizi göremicez. Ama bu onun hiç umurumda değil gibi. Yetişkin bir adamın 1 hafta boyunca ailesi onu ziyarete geldi diye evinin 5 dk uzağındaki bir cafede 1 saatini sevgilisine ayırmaması bana çok tuhaf geliyor kızlar kendimi kötü hissediyorum. Ayrıca yaklaşık 1 ay önce bu tarz tavırlarından rahatsız olduğumu söylediğim için benden ayrıldı , ertesi gün barıştık çünkü çok üzülmüştüm, tekrar ayrılırsak üzülürüm biliyorum. Siz ne diyorsunuz, ne yapayım ben?

Bana ciddi düşünmediği için pek ilgilenmiyormuş gibi geldi o yüzdende ne kadar uzak, insanlar az bilirse okadar iyi diye düşünüyor olabilir çok umurunda değil yani bu iliski

Back
X