Mecburen onun olduğu odadan çıkacaksınız böyle yapınca. Sizden cevap alamasa bile devam ediyor sanırım. Cevap vermenizle bir alakası yok yani. Bozsanız bile yarın yine devam edecek başka bir konu bulup. Kalıcı çözüm değil ve kendinizi kötü hissersiniz mecburen kırdığınız için. En iyisi uzaklaşmak.
Kulaklık takmak müzik dinlemek. Bir şey deyince duymuyorum seni diye devam etmek. Kalıcı çözüm ise psikoloğa götürmek.
Aynen dediğiniz gibi kırınca da üzülüyoruz
Kendinize ait odanız var mı?
İnşallah. Yoksa kulaklığı takın uzanın. Zaten işiniz var diye biliyorum. Gündüz evde olmuyorsunuzdur. Allah kolaylık versin.Şimdilik yok ama başka odalara geçiş yapalım inşallah susar tabi
ya benim halam bu resmen. bir de elini yumruk yapıp işaret parmağını biraz çıkartıp bacağımıza, omzumuza dokundururdu dinlemezsek eğer. yani dokundururdu diyorum ama deşerdi resmenKızlar benim anne çok konuşuyor aşırı geveze herkes ilallah ediyor susmuyor, çocukluğumda da böyleydi.
Çocukluğumda tamam tamam diyordum 7 yaşında bile sussun diye ona bile laf ediyordu
Halalarım babaannem de sussun diye gözünün içine bakarlardı.
Biz de suskunuz. Bazen bozuyoruz annemi rahat ediyoruz bi kaç saat susuyor en azından.
Sanki dünyadaki tüm cümleleri o söylemeye yemin etmiş gibi, sırf dedikodu yapıyor.Kavga ediyor asla susmuyor.
Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Çok zor bir insan Allah yardımcınız olsun ben olsam sinir krizlerine girerdimKızlar benim anne çok konuşuyor aşırı geveze herkes ilallah ediyor susmuyor, çocukluğumda da böyleydi.
Çocukluğumda tamam tamam diyordum 7 yaşında bile sussun diye ona bile laf ediyordu
Halalarım babaannem de sussun diye gözünün içine bakarlardı.
Biz de suskunuz. Bazen bozuyoruz annemi rahat ediyoruz bi kaç saat susuyor en azından.
Sanki dünyadaki tüm cümleleri o söylemeye yemin etmiş gibi, sırf dedikodu yapıyor.Kavga ediyor asla susmuyor.
Önerebileceğiniz bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?