Geyiğin Gülleri

eski sandalyem var fakat o kısa yenileri gelcek bar usulüü:)
işte ordan yukarı çıkıyosun hani merdiven vardıya yukarı çıktımız orası işte gelince görersinn çıkaruk ukari
he anladım güsel olmuş ama tamam çıkaruk bu ar şirkete kisme kalmıyo meydanda işlerim var ama gelemiyyom oralara
herkeşler selam olsun siizlere...neden gül kokuyo heryer...:roflol:

hoşgeldin cnm gül dolu burası ondandır;

terbiyeden yoksun insan o mok deildi gözdü göz faldan anlamadın ordan belli bokun ne işi var fincanın içinde püü sıfatına yıkıl karşımdan

ha bekide azına mıçacamda ondan gördün o moku töbe yaa azımı bozdurdu bana deli mok

:roflol::roflol::roflol: polipten bahsetmiştik hatırlıyom evet :roflol::roflol::roflol:

nilüyüde hatırladım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

laaaa gonuşmaa orucun gitti ohhhhhhhhhhh :))))))))))
kokoca bi mok vardı ortadaaaa

:roflol::roflol::roflol: polipten bahsetmiştik hatırlıyom evet :roflol::roflol::roflol:

nilüyüde hatırladım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

baaa moku hatırlayan varrr :):):))))

hoş geldin march böyle kokması için çok uğraştık demek farkediliyo içeri girince

he anladım güsel olmuş ama tamam çıkaruk bu ar şirkete kisme kalmıyo meydanda işlerim var ama gelemiyyom oralara

hoşgeldin cnm gül dolu burası ondandır;

zemuszemus aman da aman..ne güsel....nie gül smili yok..arıyom bulamıyom...hadi kazene söylesi eklesin gül smili.. turkbayragi

buarada ben demedim kızlar gecen gün kaynım oluyo dimi abisinin kız arkdaşının evine gittik isteme gibi tanışma oldu bende yeni gelin kenarda oturrrdum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…