- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #2.481
gitme bidaha al senin içinişim vardı valla birde nette sorun var kapanıp duruyor
nilünün resminide kaçırdım zaten :çok üzgünüm:
hahaha :)
sen beceriyon :)))))))))
senin düğün nerde olmuştuu lülü ?
güllünün karnı şişmeden ayarlayalım buluşalım şöyle hava güzel oldugu bi günn konişiyim benimkiylede :)) aslında benim aklımda şey vardı oraya götürmek sizii çok değişik olurduu maçkada biyer var saklı bahçee çok otantik biyerrrrrr oraya haftasonu kahvaltıya gitmekkkk ordanda akşama akdar gezmek uzungöl yada ne bilim biyere gitmekkk gün boyu ama gezcezz ... havalar nasıl olurrr bundan sonraaa bugün güzel meselaaa a.s
[/QUOT
parkta yaptık bizz
saklıbahçeyi biliyorumm çok güsel orası hiç gitmedik ama metini duydum
evet bugün güsel ama kız daha sıcaklar olcak görde bakk
bura hemen kış gelmes
bu pazar düğün var
güllü gelicenizmi siz yahyanın nikahına ?
hahaha :)
sen beceriyon :)))))))))
senin düğün nerde olmuştuu lülü ?
güllünün karnı şişmeden ayarlayalım buluşalım şöyle hava güzel oldugu bi günn konişiyim benimkiylede :)) aslında benim aklımda şey vardı oraya götürmek sizii çok değişik olurduu maçkada biyer var saklı bahçee çok otantik biyerrrrrr oraya haftasonu kahvaltıya gitmekkkk ordanda akşama akdar gezmek uzungöl yada ne bilim biyere gitmekkk gün boyu ama gezcezz ... havalar nasıl olurrr bundan sonraaa bugün güzel meselaaa a.s
poligondamı asla yapma orda iğrenç ötesi servisi felan orda yemekli üdğüne gittik mekan güsel fakat ayy aklıma geldi midem bulandı. yapan kişilerde nekadar titizdi varya öle şeylere resil oldular ilkkez yaptılardı orda..
parkınüstü küçük ama altının bakma öle olduna masalarını sandalyesini süslet çok güse loluyoo
karayollarındaki artık yapılmıyo orda kapanmış die duydum ama hem kışın olcaksa orda yapamassın
evet haklısın karnım şişince dışarı çıkmam daha ben :sinifsinif:
ya ayasoftada klisesinde bi yer vardı kahvaltı için bedne çok severdim roayı bayadır gitmedim oradaya gideriz bigün ama maçka da güsel fikir kaydirigubbakcemile5
e ama konuşmuyonuzki sizzzzzzzzz gelindaaaaaşeker bunlar bize hava basıyo hee maçka sümele bilmem ne gel bende seni afraya gezmeye götüriyim ordan Alaattine geçeriz tut elimi
poligonu bilmiyom pınar nişan için sormuştu aramıştık çok fazla bi fiyat vermişti..
aslında benim aklımda şey var UZUNKUM YDA AKSULAR AMA küçük diyolar ora içinde nolurkiii çok kalabalık bi ailemiz yok zaten
lülünün en son ayasofya macerasını hatırlamıyonmu yürüyerek gelmişlerdi meydana :)))))))) Şenizayasofyayıda seviyorum ben aslında ordada kahvaltı çok sarıyo amaa diger yerin manzara güzellll dagın tepesinde uzak zaten
ozaman dağa gidekkkkkk ben dağ istiyorummm orda üşüyerekkk kayfaltı yapmak istiyorummmmmmmm:hulya:
şeker bunlar bize hava basıyo hee maçka sümele bilmem ne gel bende seni afraya gezmeye götüriyim ordan Alaattine geçeriz tut elimi
gitme bidaha al senin için
tamam gidek ama afra kapandı be kuzum
makromarket oldu :)))
meramada gidek mi
tamam gidek ama afra kapandı be kuzum
makromarket oldu :)))
meramada gidek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?