Geyiğin Gülleri

ama ben dikenle bebişi kastetmiştim sora büyücek oda gül olcaktı sende hemen yannış anlayabiliyosun
yaf ben onu unutuyom bazen akannehir
pardonŞeniz

kızlar biliyomusunuz bu ay ben maaş almıcam çalışmadımız için vermiceklermiş mafoldumben

ana e senin sorunun değilki bu ama
((( çalışmışlığını alddınmı nilü geçen ayki

1 ay olmasa verirlerdi ama özel sektçr işte lülü vermezler..

evet eda bi hafta felan olsa verirlerdi ama 23gün nerdeyse 1ay vermicekler ama altüst olcas napcaz bilmiyomm.allahım yardım eder inş

kızlar bide bu aralar ev alma durumumuz var eğer olursa yaza kadar durcas bu evde daha sora ev alabilirsek taşıncaz araştırıyo aponun babası kredi çekcezz bakalımm tamda belli deil ama gündemde var

yaf ben onu unutuyom bazen akannehir
pardonŞeniz

ana e senin sorunun değilki bu ama
((( çalışmışlığını alddınmı nilü geçen ayki

o unutulurmu deliiii
yok henüz almadım işte onu alıcam aponun maaş akrtına yatırcaski önümüzdeki ayın kirası olsun die.biliyosunda aponun elden olan maaşlarını verdiler oda bi sıkıntı erkenden vermeleri onu direk kaynanama verdik bizim kiramızı vermişti geçen aykibi karıştıkki bu ay bi atlatsak herşey düselcek

lülü bence kredi çek bişe yap alın.. destek olur ailesi mutlaka... zorda kalmazsınızz...
çünkü askere gidince sen tek başına kirayı ödeyemezsin.. zorlanırsınız... askere gitmeden bi yol bulmalısın kuşum

ya sorma yaa bi elden bi karttan bunlarda varya bi para vecekler milletin anaıs ağlatiler nasıl iş anlamadım bende..
allah kolaylık versin cnm
ev demişssin hayırlısı olsun inş olur :Saruboceq:

işte o yüzden eda askere gidince ben hem ev geçindirip hem kira nasıl öderim apo saten 2 3 yıl daha gitmes askere o süre zarfındada krediyi öderis gittiği zamanda babası onlar yardım eder saten feride evlensinn herşey daha güsel olcak şuan hep ona harcama yapılıyo

ben yemekli istemiyorum ama o yemeksiz dügün olurmu diyo... yemekli istiyo..
yemek faslından nefret ediyom yaa.. ne gerek var.. millet yemegemi geliyo düğünemi..
ben diyorumkiii pastalı filan olsun yada soguk mezeli yanına pasta ama kibar pastalar plastik tabakta değil :))))

o şekilde istiyorum ben.. yemek olayında çok karışıyo ortalık zaman geçiyo...

ya ne demek olurmu yemeksiz düpğün biz parkta yaptık yemeksiz nilüde öle
saçmalamasın de kızlar böle dio
varya aynen resmen amelelik millet, yedir içir yalandan yere para

öyle yada böyle bu işe gir derim korkma borç olacak nasıl öderiz diye.. krediye ödersin aydan aya verdigin kirayı...
sabah getiriyo aşkım beni yolsa konuşuyoruz bi araba gördü diyoki sana bundan alcam..
dedimki aşkımmm düğün paramızla bana araba alalım.. dediki düğün parasını istersen alırız amaa bankaya atalım üstüne her ay şimdi taksit ödüyoruz ozamanda taksit öder gibi para atalım ev alalım.ki evimz oldugu halde.. o öyle düşününce bende mutlu oldum.. birikim çok önemli... ben paramı şimdiye kdar hep kıyafete ve yemeğe yatırdım.. şimdi şimdi akıllandım anlıyorum...

tabi canımmm sanki millet açda yemeksiz düğün olurmuymuşşş olur tabii sen bi akşam daha bize götür eda seninkini ben ona uyarı çekerim

bende öle sölüyorumm alınan şey nasıl ödeniyosa veya kira felan kredide ödenir nie ödenmesin ama bizimki oldum olası kredi kartlarından yada bankaya borçtan korkarrr e diyorum okadar parayı bir arada nerden bulucass allah büyük diyoo
hayırlısı olsun bakalımm

ozamanii parkta yapınn
seninki ne diyooo

annesi park olabilir dedi... siz bakın begenin dedi.. parkı seviyorum ama altı bogunak bence üstü güzel üstüde küçük gibi.. ama ben seviyom orayı...
sahil tesislerini sevmedim ben pınarin düğününde hiç sevmedim orayı.. çok ayrık masalar... uzak birbirine..
benimki şu şanada poligon varya orayı diyo.. güzelmiş...
karayollarımı ne varmış havuz başı diyo... ben açık hava istemiyorum ..
bakalım diyo... iştee bakcaz yeri yılbaşına gün alırız hehralde salonuda erken ayarlamak gerek..

tabi canımmm sanki millet açda yemeksiz düğün olurmuymuşşş olur tabii sen bi akşam daha bize götür eda seninkini ben ona uyarı çekerim

hahaha :)
sen beceriyon :)))))))))

senin düğün nerde olmuştuu lülü ?

güllünün karnı şişmeden ayarlayalım buluşalım şöyle hava güzel oldugu bi günn konişiyim benimkiylede :)) aslında benim aklımda şey vardı oraya götürmek sizii çok değişik olurduu maçkada biyer var saklı bahçee çok otantik biyerrrrrr oraya haftasonu kahvaltıya gitmekkkk ordanda akşama akdar gezmek uzungöl yada ne bilim biyere gitmekkk gün boyu ama gezcezz ... havalar nasıl olurrr bundan sonraaa bugün güzel meselaaa a.s

poligondamı asla yapma orda iğrenç ötesi servisi felan orda yemekli üdğüne gittik mekan güsel fakat ayy aklıma geldi midem bulandı. yapan kişilerde nekadar titizdi varya öle şeylere resil oldular ilkkez yaptılardı orda..

parkınüstü küçük ama altının bakma öle olduna masalarını sandalyesini süslet çok güse loluyoo
karayollarındaki artık yapılmıyo orda kapanmış die duydum ama hem kışın olcaksa orda yapamassın

lülü ** tünü zorlamadan olmuyo böyle şeyler... Allah büyük eve ama annen baban yanıbaşınızdayken becerirsiniz.. görümcen evlensin ilk iş bu olayın üstüne dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…