- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #2.461
yaf ben onu unutuyom bazen akannehirama ben dikenle bebişi kastetmiştimsora büyücek oda gül olcaktı sende hemen yannış anlayabiliyosun
kızlar biliyomusunuz bu ay ben maaş almıcam çalışmadımız için vermiceklermiş mafoldumben
1 ay olmasa verirlerdi ama özel sektçr işte lülü vermezler..
yeni gelin çiçek abisi kaynın oliy evet onun karısı varsa eltin olur:roflol:
senede yeni gelin olacan :roflol:
yaf ben onu unutuyom bazen akannehir
pardonŞeniz
ana e senin sorunun değilki bu ama
((( çalışmışlığını alddınmı nilü geçen ayki
evet eda bi hafta felan olsa verirlerdi ama 23gün nerdeyse 1ay vermicekler ama altüst olcas napcaz bilmiyomm.allahım yardım eder inş
kızlar bide bu aralar ev alma durumumuz var eğer olursa yaza kadar durcas bu evde daha sora ev alabilirsek taşıncaz araştırıyo aponun babası kredi çekcezz bakalımm tamda belli deil ama gündemde var
:çok üzgünüm:
kızlar bana dügün mekanı deyin yaaaa neresi olabilirrr
o unutulurmu deliiii
yok henüz almadım işte onu alıcam aponun maaş akrtına yatırcaski önümüzdeki ayın kirası olsun die.biliyosunda aponun elden olan maaşlarını verdiler oda bi sıkıntı erkenden vermeleri onu direk kaynanama verdik bizim kiramızı vermişti geçen aykibi karıştıkki bu ay bi atlatsak herşey düselcek
lülü bence kredi çek bişe yap alın.. destek olur ailesi mutlaka... zorda kalmazsınızz...
çünkü askere gidince sen tek başına kirayı ödeyemezsin.. zorlanırsınız... askere gitmeden bi yol bulmalısın kuşum
ymekli olcaksa en güsel yerrr sahil tesisleri saten yemeklinin dışında yapmıyolar
onun dışında yazın olsa galenima olabilir yada parkrestorant başkada trabzonda yok biliyosun
merkezi olarak parkla sahil tesisleri yada konak
işte o yüzden eda askere gidince ben hem ev geçindirip hem kira nasıl öderim apo saten 2 3 yıl daha gitmes askere o süre zarfındada krediyi öderis gittiği zamanda babası onlar yardım eder saten feride evlensinn herşey daha güsel olcak şuan hep ona harcama yapılıyo
ya ne demek olurmu yemeksiz düpğün biz parkta yaptık yemeksiz nilüde öle
saçmalamasın de kızlar böle dio
varya aynen resmen amelelik millet, yedir içir yalandan yere para
öyle yada böyle bu işe gir derim korkma borç olacak nasıl öderiz diye.. krediye ödersin aydan aya verdigin kirayı...
sabah getiriyo aşkım beni yolsa konuşuyoruz bi araba gördü diyoki sana bundan alcam..
dedimki aşkımmm düğün paramızla bana araba alalım.. dediki düğün parasını istersen alırız amaa bankaya atalım üstüne her ay şimdi taksit ödüyoruz ozamanda taksit öder gibi para atalım ev alalım.ki evimz oldugu halde.. o öyle düşününce bende mutlu oldum.. birikim çok önemli... ben paramı şimdiye kdar hep kıyafete ve yemeğe yatırdım.. şimdi şimdi akıllandım anlıyorum...
ya ne demek olurmu yemeksiz düpğün biz parkta yaptık yemeksiz nilüde öle
saçmalamasın de kızlar böle dio
varya aynen resmen amelelik millet, yedir içir yalandan yere para
ozamanii parkta yapınn
seninki ne diyooo
şeker bu ara hiç durmuyo topikte rezil karu :mymeka:
tabi canımmm sanki millet açda yemeksiz düğün olurmuymuşşş olur tabii sen bi akşam daha bize götür eda seninkini ben ona uyarı çekerim
bende öle sölüyorumm alınan şey nasıl ödeniyosa veya kira felan kredide ödenir nie ödenmesin ama bizimki oldum olası kredi kartlarından yada bankaya borçtan korkarrr e diyorum okadar parayı bir arada nerden bulucass allah büyük diyoo
hayırlısı olsun bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?