Geyiğin Gülleri

içliii köfteeee
benim canım ne çekiyo biliyomusunnn cappy karşık meyve suyuuuuu yanınada kıymalıııı

bundan 2gün önce evdeydimya kalktım tek kahvaltı etmek istemedim saat oldu 12 apoyla yazışıyos msn de dedim yedinmi bişi yok dedi ama çok acıktım dedim aşkım peynirli ye bol yağlııı yanındada kolaaa
hım dedi bende öle düşünüyodum
sen yedinmi dedi yok dedim az bi sn geliyom dedi
baktım kapı çaldı :))) almış gelmişş
değirmenderede ünlü emre pidemi ne varmış ordan aldıydı ama eda ben böle güsel peynirli yemedim 1tane daha olsa yerdim yani süperdiii

ay aklıma bişe geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eda güllü bu pazar gelin peynirliye bana olarmı yada bi pazarrrr kahvaltı peynirli yiyek böle 11 12gibi

ay aklıma bişe geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eda güllü bu pazar gelin peynirliye bana olarmı yada bi pazarrrr kahvaltı peynirli yiyek böle 11 12gibi

ayyy bi günde kıymalııı yada peynirli alalımmm yiyelimmmm kahvalt evetttt dur aşkımı bi ariim diyimki kızlarlaa ne günü bişe yapalımm
ayy kıymalımı yesek dag başında yadaaaa :)
sana geldik yeni daha dışarda yeriz yaniii lülüüüüü benim evim yok bende dışarda ağırlıycam sizi napim evlenincede evimde inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

bewn çok güsel ısırırımmm :roflol:
ımmmm etli bi kol olsa ne güsel ısırılırdı :roflol:

ısırma ısırma ısıttt

parmakların dondu yasamıyom :roflol::roflol::roflol:

ben yimem öle sağlıksız şeleri bana özel menü hazırlarasan gelerim lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:

kız illla ağırlamanmı lazım aşk olsun yaniiii evin oldun da gelerik evine Şeniz

içli köfte sevmem
kapalı kıymalı pideye bayılırım hiçbiyer burdaki gibi yapmıyo ama başka şehirlerde pide diyosun lahmucun gibi bişe geitiriyolar :dilcikar: hıh diyorum böle değillll

açık sucuklu yumurtalıda severim
pastırmalıda olabiler kuşabaşılıda hertürlü yerim:))

bende evden getirmiştim bişiyler atıştırmak için şimdi domates saatalık doğradım zeytin ekmek yedim
ilerleyen dakikarda meyve sonrada açıkırsam allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…