- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #2.521
ne alakası var sen ben ne farkeder olan olmayana ewvini açacak
ayyy bi günde kıymalııı yada peynirli alalımmm yiyelimmmm kahvalt evetttt dur aşkımı bi ariim diyimki kızlarlaa ne günü bişe yapalımm
ayy kıymalımı yesek dag başında yadaaaa :)
sana geldik yeni daha dışarda yeriz yaniii lülüüüüü benim evim yok bende dışarda ağırlıycam sizi napim evlenincede evimde inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
tımam sana peynirgillerden bişiler yaparımısırma ısırma ısıttt
parmakların dondu yasamıyom :roflol::roflol::roflol:
ben yimem öle sağlıksız şeleri bana özel menü hazırlarasan gelerim lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:
ne alakası var sen ben ne farkeder olan olmayana ewvini açacak
tımam sana peynirgillerden bişiler yaparım
eda saten nezaman öle menü yesem aklıma sen geliyosunnnbigünde beraber öle yiyek güllü sen ben uf bize çok zaman lasım
izinliyken yapmadıkta bişe ekizler
Evettt nikerede beraber menu yiyelimmmm wooper yiyelim bakın hafta içi 6 dan sonra haftasonu cumartesi saat 1 den sonra boşum ben. cumartesi 1 gibi gidebiliriz meselaa ama yarın hariç yarı nöbetöiyim haftaya olablir lülü sende yemege die çıkarsın öğlede 1 saat takılıırsss sonra seni işe postalar güllüyle ben takılıırssss uşana bişeler bakarız kamilee :roflol: :sm_cool: :icecream: :dance: :teytey:
manyak nie aramadın ekizzz bende kaynanamlarla takıldım onlarda öle alıştıki bana dün işe geldim arıyolar gel kahvaltıya die
akşam kayınpeder aradı lülüfut napıyosun nie gelmedin diededim tamamdaaa
:asigim: uy fanatik oalcak uşam heegüllü bebenin ilk kıyafetleri benden tamammı hastane çıkışı hemide ahan
Evettt nikerede beraber menu yiyelimmmm wooper yiyelim bakın hafta içi 6 dan sonra haftasonu cumartesi saat 1 den sonra boşum ben. cumartesi 1 gibi gidebiliriz meselaa ama yarın hariç yarı nöbetöiyim haftaya olablir lülü sende yemege die çıkarsın öğlede 1 saat takılıırsss sonra seni işe postalar güllüyle ben takılıırssss uşana bişeler bakarız kamilee :roflol: :sm_cool: :icecream: :dance: :teytey:
şuna bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?