Geyiğin Gülleri

ya alt katta nilü altkat çok kopuk bi yer ya pist en sonda masalar geride
daha güsel yerler bulur araştırısa

hayırlı olsun canım

kız analı oğullu demek kudurdu bunlar :roflol:

açık alan istemiyon demi sen

park güsel ama çok kopuk bi yer alt katı bi düşünek

parkı tutun eda bi konuşun süsletirsiniz güsel olurr
şimdiden tutunda yaza pahalı olur hemde yer olmas

kızalr haftasonu parka gttikya düğüne güzel aslında duvarlarını siyah yapmışlarya tam benlik :) ama küçük yaa oynama yeri ufacıkkkk.. o düğüne girerken alt kata bakalım dedik orayı sevemedimm boğunak geldi bana

üstün dekoru daha güsel cnm daha küçük işte,

altkat güsel büyük ama kopuk bi yer pist en başta duruyo masalar ilerisinde aslıdna dekoru değişseler ordaya alsalar pisti çok güsel olar

ama farklı bi yerkerde bak çiçek

remzi düğ. salo. çok övdüler .. interntte girdim baktım bugün çüşlük halde büyük ne gerek var futbol sahası gibi baksanıza

çiçekçim aşırı büyük olmasına gerek yok artık insanlar bıktı düğünden genelde kınada eğleniliyor
düğün takıyla geçiyor takıyı takan kalkıyo düğünde takıdan sonra salon yarı yarıya boşalıyo canım
yine senin fikrin tabiki

takı muhabetinden nefret ediyom satenn
gelin ortada dursa herkes gelip taksaa düğün duruyoo
gelin damat herkesi dolaşsa ozaman onlara eziyettt okadar insan öp makyajın saçın bozulsun
düğün hep sıkıntı yaaa

çiçek remzi güel gerçekten geçen kızlar anltıyodu

gelindamat için çok güsel organizzayonlar yapıyolarmış

eğlenceli feland ediler yerde güsel ama çok pahalımıdır acap

başkada biyer yok ama nresi varr
sahil tesisleri varr
konak varrr
galenima var
aksular
uzunkum
bi 2oteli asla sevmiyorum

hilmde sahil tesisleri yapalım diyo. .bizim burda arkadaın dayısının düğünü var haftaya sahil tesslerinde sordurduk 35 ytl kişi başı tutmuşlar torpille oda daha pahalıymışş dedim onaa orası olsun diyo .. ama pınarın düğününde sahil tsslerini ben sevömedim lülüü bide çok pahalı yani düğün bu 40 tl ye biz tutsak kişi başıı en z düğün 300 kişi olsa 12000 .. çok para ya

ben aslında uzunkumu seviyorum ama açık alan işte..

bak galanima bilmiyom oraya bi soralımmm

bende büyük istemiyom aslında gelin masası filan güzel oynama yeri büyük ama ben orda otururken kim gelmiş kim ne giymiş lulutuf ne giyinmiş gülşenin bebeğinimi emziriyoo ne giydirmiş kamileee görememki uzak mesafeden :)))

çiçek remzi güel gerçekten geçen kızlar anltıyodu

gelindamat için çok güsel organizzayonlar yapıyolarmış

eğlenceli feland ediler yerde güsel ama çok pahalımıdır acap

remziyi tabıdıgmız biri şubat ayı için 3000 e tutmuş pastalı... kış ayı diye uygun olabilir bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…