- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #5.841
para harcamayamıı
ya kömür aponun babasının dayısının çocukları var tekirdağda yazlıkları var illa bizi çağırıyolar yazın gelin die bu yaz çok ısrar ettiler programımız var die iptal edip gidemedik seneye gelirsek seni arıcam
ama tam nerde olduklarını öğreneyimde dim sana durrr
aaa tamam biliyorum orayısordum
yeniçiftlik bitiminde ana caddedeymiş saten
tekirdağa gelmedenmişşşş
18km kalaymış
sen nerdesin kömürr
kömür ananıda al git :roflol:
kız ayakkablarına resim çek tamammı bizde görek :)
ayy sabahdan beri arkadaşlarımdan kötü haber alıyorum çok canım sıkıldı
biri ilkokuldan beri arkadaşım çok samimi lisede bırden gizli şeker çıktı ailesinde yok aslında çok günler geçirdi üni. de bıraz iyileşti şimdide ıyıydı çok şükür hergun iğnesinı vuruyo kendı kendıne bu sabah birden şekeri düşmüş geçici körlük yaşamış çok korkmuş dr. falan gitmişler iki sefer olmuş bırınde de düşmüş kafasını çarpmış kör olsaydım ıntıhar ederdım dedı çok canım sıkıldı
diğeride üni. den arkadaşım beyın damarlarında iltihap varmış sol gözunde görme bozukluğu varmış
yarın profösere gitcekmiş
ikisinede çok üzüldüm allahım şifa versın sağlıkdan önemli bişe yok yaa valla kaç gundur canım sıkkındı ya dedım allahım sen affet benı sağlık ver diğerleri olsunda yavaş olsun
offff
ayy sabahdan beri arkadaşlarımdan kötü haber alıyorum çok canım sıkıldı
biri ilkokuldan beri arkadaşım çok samimi lisede bırden gizli şeker çıktı ailesinde yok aslında çok günler geçirdi üni. de bıraz iyileşti şimdide ıyıydı çok şükür hergun iğnesinı vuruyo kendı kendıne bu sabah birden şekeri düşmüş geçici körlük yaşamış çok korkmuş dr. falan gitmişler iki sefer olmuş bırınde de düşmüş kafasını çarpmış kör olsaydım ıntıhar ederdım dedı çok canım sıkıldı
diğeride üni. den arkadaşım beyın damarlarında iltihap varmış sol gözunde görme bozukluğu varmış
yarın profösere gitcekmiş
ikisinede çok üzüldüm allahım şifa versın sağlıkdan önemli bişe yok yaa valla kaç gundur canım sıkkındı ya dedım allahım sen affet benı sağlık ver diğerleri olsunda yavaş olsun
offff
BAkalım kömür bebk bişe olursa gelmeyisdeee olmassa allah nasip ederseee gidice tatile biyerlere
olsun bebekle gelin ben ona bakarım sizde gezersiniz:1rolleyes:
güllüm perşembe günü kontrolun var ne hissediyosun
offf tüylerim diken diken oldu okurken
allahım şifalarını versin çok kötü bişi yaaa
bende korkuyorum kendimdenn benim babamın amcasının çocuklarında şeker varr
çok tatlı yiyorum acaba bendede varmı die korkuyorum bi ölçtürmek istiyorum aslında
ozamana kadar senin olur belkm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?