- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #6.401
güzel günlerde giy kömürüm
o ne cüretmiş öyle ya gelip yerine oturmakGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
çiçeğummmmmmmmmmmmmmm
doğum günüsün kutlu mutlu olsunn yeni yaşında şimdiye akdar olmadığın kadar mutlu huzurlu olursun inşallahh
akşam sen yazdınya doğum günüm die apoya dedimki sabah çiçeke pasta alıp gitmek istiyorum götürürmüsünbeni TAMAM DEDı güyam alıp gelcem sana süppis yapcammm
sabah bura geldimki yni eleman gelmiş 2tanee şok oldummm ve kız tam bir yırtıkk geldi hemen masama oturdu öle bi tepem attıkii sabah sabah öle bi sinirim bozuldu anlatamam
anlıcan gelemedim:çok üzgünüm:
acaba çiçek diye bir üye varmı
varsa ona gitmiştir kaydirigubbakcemile3
sağol canım benimŞeniz
sana frambuazlı pasta hediye ediyodum adını yazdım yaaa ne salağım :roflol:
gideyim bi daha alayım :roflol:
gunaydın kısçeler
çiçek bunlarda sana mutlu yıllarrrrrrrr şahikammm
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
çiçeğummmmmmmmmmmmmmm
doğum günüsün kutlu mutlu olsunn yeni yaşında şimdiye akdar olmadığın kadar mutlu huzurlu olursun inşallahh
akşam sen yazdınya doğum günüm die apoya dedimki sabah çiçeke pasta alıp gitmek istiyorum götürürmüsünbeni TAMAM DEDİ güyam alıp gelcem sana süppis yapcammm
sabah bura geldimki yni eleman gelmiş 2tanee şok oldummm ve kız tam bir yırtıkk geldi hemen masama oturdu öle bi tepem attıkii sabah sabah öle bi sinirim bozuldu anlatamam
anlıcan gelemedim:çok üzgünüm:
kızlar resmen yazamıyorum size ota boka atlıyo mal yaa üstegeldim kahvaltı etmeye
:roflol::roflol::roflol: hahahaaa ay canım yaaa :)) çiçek kimse ona gitmiştirr :))
tşk ederimmmmmmm Şeniz
teşekkür ederimm çk teştrkkür ederim huysuzum benimmmmmm canımın içii Şeniz
yavrum benimm düşünmen yeterrrr...
aklından geçmişyaa o bile güzel :) yesem güzel olurdu ama yemiş kadar oldummmm :roflol::roflol: Şeniz
iyiki doğmuşumda sizi hepinisiii tanımışımm hepiniziii
:roflol::roflol::roflol: hahahaaa ay canım yaaa :)) çiçek kimse ona gitmiştirr :))
tşk ederimmmmmmm Şeniz
teşekkür ederimm çk teştrkkür ederim huysuzum benimmmmmm canımın içii Şeniz
yavrum benimm düşünmen yeterrrr...
aklından geçmişyaa o bile güzel :) yesem güzel olurdu ama yemiş kadar oldummmm :roflol::roflol: Şeniz
iyiki doğmuşumda sizi hepinisiii tanımışımm hepiniziii
dur ben geliyom dövmeye
lisede birini fena dövmüştüm :roflol:disiplinlik oldum iyi halden yırttım hiç ceza almadım :roflol::roflol:
dur ben geliyom dövmeye
lisede birini fena dövmüştüm :roflol:disiplinlik oldum iyi halden yırttım hiç ceza almadım :roflol::roflol:
canım benim ya ŞenizŞenizŞeniz
uuuu edepsizlik var demekki ruhunda seninde benim gibi ::roflol::roflol:
lülüüüü kimdir o kızz yeni elemanlarmı aldı o pis herif... sizin orasıda karıştı gibi bizim bura gibi
bitane kız aldıı çiçek hemide şok oldum başı bağlı bizim alt katta oturuyoooo akannehirakannehir
diğeride erkek diğer shoptaydı geldi ona öğretmeye fakatt kız varya ayyy akannehir
eli maşalıyım kasımpaşalım :roflol:sen zaten belli elimaşalı
resim koydunmu görmedim ben bakam akkabına üstteyken altta fazla giremiyom radar var yanımda
ünide yaşadığınız komik anılarınız var mı?
mesela ben finaller haftasıydı cuma günü son finalimden çıktım yemekhaneye gidiyorum arkadaşlarımla bi dünya not kitap elimde o zaman babetler yeni çıkmış benimde havam 1500 :roflol:
cicik cicik giyinmişim uyuz karı :mymeka: yemek aldığımız yeri silmiş resmen bana komplo :roflol:benimde babetler füze gibi bi kaydım mıçımın üstüne oturdum :roflol: notlarım kitaplarım hepsi yerde duran çorba kazanın içine düştü :roflol::roflol:
senin evin alt katında öylemiii..
işe bak tesadüfe..
ne alaka sanki eksikmi vardı aldı..
eskileri çıkarmasamışş...
o adam varya tamemen köklü değişikliğe gidiyo manyak
bende ünideyim yoldan karşı karşıya geçerken tam yolun ortasında en kalın defterim düştü yere kırmızı ışık söndü yeşil yandı o anda arabalar geçecek bir anda sahada topa vurur gibi bir tekme deftere karşı yola fırlattımmm çocuklar varmış kenarda başladılar beni alkışlamaya çok utanmıştımmmmm :roflol::roflol:
ayy anılarımızı yazalım ilginç komik şeyleriiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?