Geyiğin Gülleri

o ne cüretmiş öyle ya gelip yerine oturmak
gösterseydin dişini hemen yırtıkmış dur ben geliyom ağzını da yırtayım tam oolsun
kappe nolucak
kız seçmece mi sizin ordakiler hey Allahım ya

acaba çiçek diye bir üye varmı
varsa ona gitmiştir kaydirigubbakcemile3

valla varsa gitti canımm pasta:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

sağol canım benimŞeniz

sana frambuazlı pasta hediye ediyodum adını yazdım yaaa ne salağım :roflol:
gideyim bi daha alayım :roflol:

:roflol::roflol::roflol: hahahaaa ay canım yaaa :)) çiçek kimse ona gitmiştirr :))
tşk ederimmmmmmm Şeniz

gunaydın kısçeler

çiçek bunlarda sana mutlu yıllarrrrrrrr şahikammm

teşekkür ederimm çk teştrkkür ederim huysuzum benimmmmmm canımın içii Şeniz

yavrum benimm düşünmen yeterrrr...
aklından geçmişyaa o bile güzel :) yesem güzel olurdu ama yemiş kadar oldummmm :roflol::roflol: Şeniz

iyiki doğmuşumda sizi hepinisiii tanımışımm hepiniziii

kızlar resmen yazamıyorum size ota boka atlıyo mal yaa üstegeldim kahvaltı etmeye

dur ben geliyom dövmeye
lisede birini fena dövmüştüm :roflol:disiplinlik oldum iyi halden yırttım hiç ceza almadım :roflol::roflol:

canım benim ya ŞenizŞenizŞeniz

deli seni :roflol::roflol::roflol::roflol:
Şeniz

dur ben geliyom dövmeye
lisede birini fena dövmüştüm :roflol:disiplinlik oldum iyi halden yırttım hiç ceza almadım :roflol::roflol:

uuuu edepsizlik var demekki ruhunda seninde benim gibi ::roflol::roflol:

lülüüüü kimdir o kızz yeni elemanlarmı aldı o pis herif... sizin orasıda karıştı gibi bizim bura gibi

uuuu edepsizlik var demekki ruhunda seninde benim gibi ::roflol::roflol:

lülüüüü kimdir o kızz yeni elemanlarmı aldı o pis herif... sizin orasıda karıştı gibi bizim bura gibi

bitane kız aldıı çiçek hemide şok oldum başı bağlı bizim alt katta oturuyoooo akannehirakannehir
diğeride erkek diğer shoptaydı geldi ona öğretmeye fakatt kız varya ayyy akannehir

ünide yaşadığınız komik anılarınız var mı?

mesela ben finaller haftasıydı cuma günü son finalimden çıktım yemekhaneye gidiyorum arkadaşlarımla bi dünya not kitap elimde o zaman babetler yeni çıkmış benimde havam 1500 :roflol:
cicik cicik giyinmişim uyuz karı :mymeka: yemek aldığımız yeri silmiş resmen bana komplo :roflol:benimde babetler füze gibi bi kaydım mıçımın üstüne oturdum :roflol: notlarım kitaplarım hepsi yerde duran çorba kazanın içine düştü :roflol::roflol:

bitane kız aldıı çiçek hemide şok oldum başı bağlı bizim alt katta oturuyoooo akannehirakannehir
diğeride erkek diğer shoptaydı geldi ona öğretmeye fakatt kız varya ayyy akannehir

senin evin alt katında öylemiii..
işe bak tesadüfe..
ne alaka sanki eksikmi vardı aldı..
eskileri çıkarmasamışş...
o adam varya tamemen köklü değişikliğe gidiyo manyak

bende ünideyim yoldan karşı karşıya geçerken tam yolun ortasında en kalın defterim düştü yere kırmızı ışık söndü yeşil yandı o anda arabalar geçecek bir anda sahada topa vurur gibi bir tekme deftere karşı yola fırlattımmm çocuklar varmış kenarda başladılar beni alkışlamaya çok utanmıştımmmmm :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…