Geyiğin Gülleri

işe geldimki masamın üstünde kocaman çiçekkkkkk
iş arkdaşım almışşş çok mutlu oldummm

aşkımda sabah geldi aldı beni öptüü dogum günümü kutladı akşam pasta alıp bize gidelim dedi...
başka gitmek itedigin bi yer varmııı götüriyim dedi ama hiç mutlu olmadımm (çünkü ben böyle yapalım edelimleri sevmiyorum süprizleri seviyorumm) bende istemiyorum eve gitcem dedim..

belki evde seni bi süprizsüprizzzzz bekliyo ne biliyosun
hemen önyargı yapıyosun çocuğa

dileğini de tut inş olur canım benim ya:asigim::Saruboceq:
keşke önce söyleseydin bugün hediyemiz elinde olurdu ne güzel a.s

ben sevmem şugün dogum günüm demeyi kömürrrrr.. lafını etmem hatırlayan hatırlar annem sabah kutlamadı mesela eger akşamda hatırlamazsa çok üsülürümm

nolacak benim için en güzel hediye kutlamanızz yanımda olmanızzzzz :asigim:

olsun sen yine sevme söylemeyi çıtlatsaydın kulağımıza
benden bi hatıra olurdu sana:çok üzgünüm: ne olucak sanki

olsun sen yine sevme söylemeyi çıtlatsaydın kulağımıza
benden bi hatıra olurdu sana:çok üzgünüm: ne olucak sanki

olsun bitanemm nolcak yaa üzülmee birdahaki ay senin için bi dogum günü daha kutlarız :roflol::roflol:

pastamı sen aldın işte kolayıda lülük gelirken börek getirsinnn gülşende salataaa oldu bitti :1hug:

üflüyorummmmmmmmmm
üüüüffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
:asigim: Şeniz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nice nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara
ailenle, sevdiğinle, bebeklerinle birlikte inşallah Şeniz

yaparız tabi nolucak
Allahım her günün bir öncekinden güzel kılsın
eksikliğini hissedeceğin hiç bir şeyi yaşatmasın:Saruboceq:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nice nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara
ailenle, sevdiğinle, bebeklerinle birlikte inşallah Şeniz

aminnnn:Saruboceq:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
çiçeğummmmmmmmmmmmmmm
doğum günüsün kutlu mutlu olsunn yeni yaşında şimdiye akdar olmadığın kadar mutlu huzurlu olursun inşallahh

akşam sen yazdınya doğum günüm die apoya dedimki sabah çiçeke pasta alıp gitmek istiyorum götürürmüsünbeni TAMAM DEDİ güyam alıp gelcem sana süppis yapcammm
sabah bura geldimki yni eleman gelmiş 2tanee şok oldummm ve kız tam bir yırtıkk geldi hemen masama oturdu öle bi tepem attıkii sabah sabah öle bi sinirim bozuldu anlatamam
anlıcan gelemedim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…