Geyiğin Gülleri

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
NİE ALKIŞLIYOOO GICIK ETMEK İÇİNMİ DELİ YAWWW:roflol::roflol:
KIZ AMA seninki bence küçük görünüyoo haa kaç doğumlu apolarla dimi bence tam yaşıkadar gösteriyo

geçen kış ben giyindim süslendim püslendim
havam o biçim benimkiyle buluşucaz geldi bu beni almaya bindim arabay kontes gibi
hava karlı gittik silivriye denize karşı oturucaz yiyicez içicez anam ben arabadan indim oturcamız cafe tarzı biyer ama lokanta gibi de yemekleri var aynı zamanda
onun merdivenlerinden çıkıcam buda benim elimi tutuyo benim ayakkabı bi kay:mymeka: ben hooooooooop yerde bu bana bakıp duruyo ben bastım kahkahayı ki utanmasam ağlıycam sırf arsızlığıma gülüyom sonra buda başladı gülmeye ama çok rezil hissetmiştim kendimi ya

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende hep kayarım apo yanımda olunca tutar başlar sölenmeye yürümeyi öğrenemedinn evlendin hadi evlendin bide çocuk yapcam diyosun die kızar bana:roflol::roflol:
ya geldim
yazamıyom pek kalabalık oldu burası
nolduuuuuuuuuuu

EY GİDİİ LÜLÜ ESKİDEN BUNU Bİ GÖRECEKTİNN BIYIKLII KUMAŞ PANTOL ÜSTÜNE GÖMLEK GİYERRR ŞİMDİ BEN GENÇLEŞTİRDİM ONUUUU :roflol::roflol:,
83LÜ EVET

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar pıtpıt atıyor kalbii:asigim:

çok heyecanlı

bi sıkıntımız yok gayet iyi dedi

sadece bakterin var dedi iltihap yani bi ilaç verdi 1 günlük sonrada bolbol su içmem gerekiyomuş
öle işte

geçmişi okim gelim inş çok yazmamışınızdır-tatlicadiarzu-

EY GİDİİ LÜLÜ ESKİDEN BUNU Bİ GÖRECEKTİNN BIYIKLII KUMAŞ PANTOL ÜSTÜNE GÖMLEK GİYERRR ŞİMDİ BEN GENÇLEŞTİRDİM ONUUUU :roflol::roflol:,
83LÜ EVET
kız aynısı
kumaş neyim giymezdi apo entel dantel takılırdı adam ettim azacuk onu bide 45kiloyduu:roflol:

uy yerim onunn minik kalbisini
iyiya şükürlerolsunn gözünaydın güllümmmŞeniz

kız arkadaşımla gezmeye alışverişe çıktık bu yaz eşsiz benim arabayla biz gittik Tekirdağ'a Tekira AVM'ye geziyoz LCW girdik bunun üstünde straplez siyah bi badi var ordan ben gömlek falan aladım buda elbise denedionu aldı sonra çıktık pizzacı var orda sabarov ondan yemek yiycez sıra bekliyoruz pizza makarna ekmek falan seçicez anam millet dönüp dönüp bize bakıyo ben tabi diyorum ki Serpil bak çok havalıyız herkes bizden gözünü alamıyo :mymeka:
anam pizza seçicez görevli Serpile bakıyo o da başladı etrafına bakmaya meğerse bu salağın straplezi düşmüş :roflol:memişler görünüyo :roflol:

BENİM ÖYLE DÜŞME MACERAM YOKTUR..

AMAA bende de bigün kuzenimlee aldık dürüm ayran indik sahilee çocuklar geldi selpak satıyolarr geldiler abla versene
yaa gidin başımdan ymek yiyorum ay bu çocuklar gitmiyo başımızdan sinir oldummm abla ablaa nolur ver ben yiyim.. amaa pisler bide vercem kalktım ayagaaa ayranı unuttum sen siyah pantol giyiyorum dökül tam şeyin üstüne dogru ama 1 kutu oldugu gibi boşaldıı millet bana abakıyoooo lanet etmiştim dürümüde atmıştım denizeeeeee çocuklara sövmştüm :))) :roflol::roflol::roflol:

kömür amma düşüyon kısçem sen tikkat et bebeemm
evet huysuzum yaa
aynen illa bi tökezliycem yolda :roflol:

83LÜ EVET
ayyy aynı kız benimki de çok kıro takılırdı elim değdi de ne olduğu ortaya çıktı :roflol:
hep takım giyerdi yada kumaş pantoln ceket :roflol:

oyyy kurban olsun teyzesi onun kalbisine Şeniz

uuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl farketmedi deli:roflol::roflol::roflol:

onlara vermedin için olabilirmi acabaa çiçekimm allah yaptı bak :roflol::roflol::roflol:

kamille tanıştın demekk bizde tanışcaz inşallahjhhh o şimdi sen her yemek yedikçe yawaşş yawaş büyüyo ne güzel..

kız aynısı
kumaş neyim giymezdi apo entel dantel takılırdı adam ettim azacuk onu bide 45kiloyduu:roflol:

kız benimki tam tersi önceden entel dantel takılmazdıııı
önceden kumaş pnatol gömlek kro bıyıklı takılırdı .. şimdi has ettim onuu..

uyuz oluyom öle yılışık çocuklara hee:mymeka::mymeka:

Son düzenleme:

ayyy aynı kız benimki de çok kıro takılırdı elim değdi de ne olduğu ortaya çıktı :roflol:
hep takım giyerdi yada kumaş pantoln ceket :roflol:

aynen işteeee ben sadece saçlarını kırlaştırdım azcık işte okdar :))) yanlardan beyazlar çıkmaya başladı ama çok seviyom beyazlarını onunnn

onlara vermedin için olabilirmi acabaa çiçekimm allah yaptı bak :roflol::roflol::roflol:

belkideeee ama yine vermedim attım denise
:))))

aman neyse ki benimkinde bıyık yoktu bide o çıksaydı başıma kendi elimle keserdim şeyini

bıyığını :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…