- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #6.441
illa üni değil kuşummm yani anıı heryerde olurrr...
ben size komik bişe anlatım..
ben aşkmla çıkmaya başladıkya hiç sevememiştim ozamanlar onu uu diyodum bu benden büyük görünüyoo ozamanlar daha büyük görünüyodu sankiii
neyseee bi zaman geçti 1 ay sonra iştee karar verdim ayrılcam.. bu çağpırdı ben Mc ye oturduk dondurma filan yedik diycem diyemiyorumm ozamanda saçımı toplamışım yukardan toka ile..
neyse baktım diyemiyorum ama bu bana bi iyi bi yakın.. gittim eve msj attımki bitti sen çok iyi bi insansın ama olmuyo bitti... ertesi gün olduuu yaa bu beni sokakta görüyo alkışlıyoo... başka bi yerde görüyo yine aynıı nerde görse aynıııııı... ayy millet bize bakıyo şaşırıyo nedir bu diyeee .. diyelim trbzonun en kalabalık mekanındayız karşılaşıyoruz bu başlıyo alkışlamaya ve geçene kadar alkışlıyo...
ayy deli olurdum....2 ay boyunca her görüşte alkışlandımm :roflol: barıştıktaa durdu alkışlaması
işte ben boşuna demiyorum benim aşkım deli diye :)))
ve o gün bugündür saçımı asla o günki gibi tokayla tepeden toplatmaz... nefret eder...
evet yaaaaa
nerde bu kızlar yaaaa lülüüüü güllüüü gökseninnn şekerrrr nidah nerdesinizzzzzzzzzzz
Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
:roflol::roflol::roflol::roflol:geçen kış ben giyindim süslendim püslendim
havam o biçim benimkiyle buluşucaz geldi bu beni almaya bindim arabay kontes gibi
hava karlı gittik silivriye denize karşı oturucaz yiyicez içicez anam ben arabadan indim oturcamız cafe tarzı biyer ama lokanta gibi de yemekleri var aynı zamanda
onun merdivenlerinden çıkıcam buda benim elimi tutuyo benim ayakkabı bi kay:mymeka: ben hooooooooop yerde bu bana bakıp duruyo ben bastım kahkahayı ki utanmasam ağlıycam sırf arsızlığıma gülüyom sonra buda başladı gülmeye ama çok rezil hissetmiştim kendimi ya
ya geldim
evet yaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
NİE ALKIŞLIYOOO GICIK ETMEK İÇİNMİ DELİ YAWWW:roflol::roflol:
KIZ AMA seninki bence küçük görünüyoo haa kaç doğumlu apolarla dimi bence tam yaşıkadar gösteriyo
kız aynısı
EY GİDİİ LÜLÜ ESKİDEN BUNU Bİ GÖRECEKTİNN BIYIKLII KUMAŞ PANTOL ÜSTÜNE GÖMLEK GİYERRR ŞİMDİ BEN GENÇLEŞTİRDİM ONUUUU :roflol::roflol:,
83LÜ EVET
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar pıtpıt atıyor kalbii:asigim:
çok heyecanlı
bi sıkıntımız yok gayet iyi dedi
sadece bakterin var dedi iltihap yani bi ilaç verdi 1 günlük sonrada bolbol su içmem gerekiyomuş
öle işte
geçmişi okim gelim inş çok yazmamışınızdır-tatlicadiarzu-
geçen kış ben giyindim süslendim püslendim
havam o biçim benimkiyle buluşucaz geldi bu beni almaya bindim arabay kontes gibi
hava karlı gittik silivriye denize karşı oturucaz yiyicez içicez anam ben arabadan indim oturcamız cafe tarzı biyer ama lokanta gibi de yemekleri var aynı zamanda
onun merdivenlerinden çıkıcam buda benim elimi tutuyo benim ayakkabı bi kay:mymeka: ben hooooooooop yerde bu bana bakıp duruyo ben bastım kahkahayı ki utanmasam ağlıycam sırf arsızlığıma gülüyom sonra buda başladı gülmeye ama çok rezil hissetmiştim kendimi ya
evet huysuzum yaakömür amma düşüyon kısçem sen tikkat et bebeemm
aynen illa bi tökezliycem yolda :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende hep kayarım apo yanımda olunca tutar başlar sölenmeye yürümeyi öğrenemedinn evlendin hadi evlendin bide çocuk yapcam diyosun die kızar bana:roflol::roflol:
ya geldim
yazamıyom pek kalabalık oldu burası
nolduuuuuuuuuuu
ayyy aynı kız benimki de çok kıro takılırdı elim değdi de ne olduğu ortaya çıktı :roflol:
EY GİDİİ LÜLÜ ESKİDEN BUNU Bİ GÖRECEKTİNN BIYIKLII KUMAŞ PANTOL ÜSTÜNE GÖMLEK GİYERRR ŞİMDİ BEN GENÇLEŞTİRDİM ONUUUU :roflol::roflol:,
83LÜ EVET
çok heyecanlı
sadece bakterin var dedi iltihap yani bi ilaç verdi 1 günlük sonrada bolbol su içmem gerekiyomuş
öle işte
uuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:kız arkadaşımla gezmeye alışverişe çıktık bu yaz eşsiz benim arabayla biz gittik Tekirdağ'a Tekira AVM'ye geziyoz LCW girdik bunun üstünde straplez siyah bi badi var ordan ben gömlek falan aladım buda elbise denedionu aldı sonra çıktık pizzacı var orda sabarov ondan yemek yiycez sıra bekliyoruz pizza makarna ekmek falan seçicez anam millet dönüp dönüp bize bakıyo ben tabi diyorum ki Serpil bak çok havalıyız herkes bizden gözünü alamıyo :mymeka:
anam pizza seçicez görevli Serpile bakıyo o da başladı etrafına bakmaya meğerse bu salağın straplezi düşmüş :roflol:memişler görünüyo :roflol:
BENİM ÖYLE DÜŞME MACERAM YOKTUR..
AMAA bende de bigün kuzenimlee aldık dürüm ayran indik sahilee çocuklar geldi selpak satıyolarr geldiler abla versene
yaa gidin başımdan ymek yiyorum ay bu çocuklar gitmiyo başımızdan sinir oldummm abla ablaa nolur ver ben yiyim.. amaa pisler bide vercem kalktım ayagaaa ayranı unuttum sen siyah pantol giyiyorum dökül tam şeyin üstüne dogru ama 1 kutu oldugu gibi boşaldıı millet bana abakıyoooo lanet etmiştim dürümüde atmıştım denizeeeeee çocuklara sövmştüm :))) :roflol::roflol::roflol:
çok heyecanlı
öle işte
kız aynısı
kumaş neyim giymezdi apo entel dantel takılırdı adam ettim azacuk onu bide 45kiloyduu:roflol:
BENıM ÖYLE DÜŞME MACERAM YOKTUR..
AMAA bende de bigün kuzenimlee aldık dürüm ayran indik sahilee çocuklar geldi selpak satıyolarr geldiler abla versene
yaa gidin başımdan ymek yiyorum ay bu çocuklar gitmiyo başımızdan sinir oldummm abla ablaa nolur ver ben yiyim.. amaa pisler bide vercem kalktım ayagaaa ayranı unuttum sen siyah pantol giyiyorum dökül tam şeyin üstüne dogru ama 1 kutu oldugu gibi boşaldıı millet bana abakıyoooo lanet etmiştim dürümüde atmıştım denizeeeeee çocuklara sövmştüm :))) :roflol::roflol::roflol:
ayyy aynı kız benimki de çok kıro takılırdı elim değdi de ne olduğu ortaya çıktı :roflol:
hep takım giyerdi yada kumaş pantoln ceket :roflol:
onlara vermedin için olabilirmi acabaa çiçekimm allah yaptı bak :roflol::roflol::roflol:
kamille tanıştın demekk bizde tanışcaz inşallahjhhh o şimdi sen her yemek yedikçe yawaşş yawaş büyüyo ne güzel..
kız benimki tam tersi önceden entel dantel takılmazdıııı
önceden kumaş pnatol gömlek kro bıyıklı takılırdı .. şimdi has ettim onuu..
aman neyse ki benimkinde bıyık yoktu bide o çıksaydı başıma kendi elimle keserdim şeyini
bıyığını :roflol::roflol::roflol:
aponunda hep yanları beyazz ben üzülüyorum gördükçe
aman neyse ki benimkinde bıyık yoktu bide o çıksaydı başıma kendi elimle keserdim şeyini
bıyığını :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?