Geyiğin Gülleri

şimcik bizim rekreasyon dersimiz vardı
amaç bi ekşın yatarıp kar sağlamak getirisi olcak yanı ekşının

bızde 3 ev arkadaşı olarak romen gecesi yapmaya karar verdık eğlenceli olur diye ikide göbecik atarız dedik
indirdik şarkıları cd.ye bilet hazırladık kibariyede geliyo sözde baya bi yemek listesi şu bu hazırladık tabı otelde oluyo güya ya hesap kitap işi ayrı tabi uzun işdi bıraz oraları geçtim
nese komşulardan uzun eteklerıde aldık ayakımızı terlik içine çorap kollarda dolu bılezık elimizde çiçek sepeti
sofra bezınde taş ve bakla
giyindik girdik sınıfa 3 müz bağrış çağrış fal bakçaz çiçek satcaz sonra yalancıkdan kavga ettık saç baş müzüüük çaldı oynadık
çok eğlenmiştik butun sınıfda öle
sonra butun okulda öle gezdık terlıklerle şıpıdık şıpıdık
hoca dıyo diyoki çömlere ek gelir arkadaşlar bakmayın öle kızlara:roflol:

:)) he wallaaaaa

hastayımyaa dünden beni damak çikolata aşeriyorummm :roflol:
aynı kız bende pasta aşeriyom
dün akşam çarşıya indim çiğ köfte partisi verdim ohhh midem ağrıyana kadar yedim valla
valla benim üniv.anım yok çünkü açıköğretim okudum :)))

lise anın vardır kız hem okulla sınırlı değil komik anıların olsun işte Şeniz

zemuszemuszemuszemus iyiymiş :sm_cool:

illa üni değil kuşummm yani anıı heryerde olurrr...

ben size komik bişe anlatım..
ben aşkmla çıkmaya başladıkya hiç sevememiştim ozamanlar onu uu diyodum bu benden büyük görünüyoo ozamanlar daha büyük görünüyodu sankiii
neyseee bi zaman geçti 1 ay sonra iştee karar verdim ayrılcam.. bu çağpırdı ben Mc ye oturduk dondurma filan yedik diycem diyemiyorumm ozamanda saçımı toplamışım yukardan toka ile..

neyse baktım diyemiyorum ama bu bana bi iyi bi yakın.. gittim eve msj attımki bitti sen çok iyi bi insansın ama olmuyo bitti... ertesi gün olduuu yaa bu beni sokakta görüyo alkışlıyoo... başka bi yerde görüyo yine aynıı nerde görse aynıııııı... ayy millet bize bakıyo şaşırıyo nedir bu diyeee .. diyelim trbzonun en kalabalık mekanındayız karşılaşıyoruz bu başlıyo alkışlamaya ve geçene kadar alkışlıyo...
ayy deli olurdum....2 ay boyunca her görüşte alkışlandımm :roflol: barıştıktaa durdu alkışlaması

işte ben boşuna demiyorum benim aşkım deli diye :)))

ve o gün bugündür saçımı asla o günki gibi tokayla tepeden toplatmaz... nefret eder...

abe kızz çingeneeee olunuz heee :):):))) :roflol::roflol:

harbi deliymiş haa şuna bak:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…