- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #6.601
valla biz ailecek balıkcıyız valla hertür balığı yerim
en çok sevdiğim balık sargan alkisalkisalkis
apoların ailesinde balık kültürü yoktur biz evlendikte apo sadece mezgiti yemeye başladıı düşün şimdi çok sever sayemde
gideris yemeğe feridelerle bilmiş feride böle yapar apo sorar ne yersiniz biz kaşarlı somon deriss
feride başlar hemen sargan varmı yada çinekop sayar sayar ama hiçbirini hayatında hiç yememiştir bilmişlik edi aklısıra
garson gittimi apo buna a.. s.. gızıı ne bilisinda istisin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya ama abiii merak ettim tadınıı :roflol::roflol::roflol::roflol:
benim görümcelerde balık ayıklamayıda yapmayıda bilmezler
ilk duydumda garip olmuştum balıklarla çok haşir neşirim die heralde
kaynana yapar ama sornada övünür ne güsel oldu die o öle diyince güsel osla bile demem bişe :roflol:
bugunku konu balık sanırım cokacimcoookevt gonderın yıyem acım aç
bende asla demem gıcıklığına lülülülülülü
o kendını övunce bana gıcık gelıyo
apoların ailesinde balık kültürü yoktur biz evlendikte apo sadece mezgiti yemeye başladıı düşün şimdi çok sever sayemde
gideris yemeğe feridelerle bilmiş feride böle yapar apo sorar ne yersiniz biz kaşarlı somon deriss
feride başlar hemen sargan varmı yada çinekop sayar sayar ama hiçbirini hayatında hiç yememiştir bilmişlik edi aklısıra
garson gittimi apo buna a.. s.. gızıı ne bilisinda istisin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya ama abiii merak ettim tadınıı :roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaaaaaaaaaaaa canım çekebiliyoooooooooo
güllü balık ekmek yapıyolarmış uzun sokakta biyerde nebi sürekli alıyomuş bizimkilere bende istiyom yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?