- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #6.741
ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
burda biri var öğdenci genelde sonradna geliyo öğleden sonr felan bende şimdi acayip koku alma hissi oldu ya
bi ter kokuyo allahım:sinifsinif: boğulcam kapı açtım ama burnuımdan gitmiyo kokusu yaaaaaa nefrete diyomm :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
burda biri var öğrenci genelde sonradna geliyo öğleden sonr felan bende şimdi acayip koku alma hissi oldu ya
bi ter kokuyo allahım:sinifsinif: boğulcam kapı açtım ama burnuımdan gitmiyo kokusu yaaaaaa nefrete diyomm :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ne ben onu nede o beni yönetmes saten burcumun özelliği itibariylede asla yönetilmekten hoşlanmam aksine yönetmeyiseverim ama kendime yapılmasını istemedim şeyi onada yapmamevde kararları kim verir sizde eşleriniz yönetmeyi mi yönetilmeyi mi sever buyrun
burda biri var öğrenci genelde sonradna geliyo öğleden sonr felan bende şimdi acayip koku alma hissi oldu ya
şu parayı al hadi bir koşu hamama gitgel de kaydirigubbakcemile3
işte bilmiyorum kızlar ama ben çok bozuldum çok moralim bozuldu özel hissetmedim ... bilmiyrum şimdi bu kafa bende böyle kaöç gün gider ben düzelmem.. ama dgününde onun aynını yapcam... hatta pasta filan bile almicam dgünün kutlu olsun diycem okdar.....
:roflol:şu parayı al hadi bir koşu hamama gitgel de kaydirigubbakcemile3
kokan insanı bende hiç sevmemm
kusucamakannehirne ben onu nede o beni yönetmes saten burcumun özelliği itibariylede asla yönetilmekten hoşlanmam aksine yönetmeyiseverim ama kendime yapılmasını istemedim şeyi onada yapmam
ortak alırıs kararları ama genelde o sen nsıl istersen bitanem der bu laf herzaman çok hoşuma gitmiştir:)
mesela maaşını alır elime verir o benden harçlık alır:)
iğğğğğğğ deme güllü
ben burda ölüyomda seni düşünemiyorummm püff aha dedin koku geldi bana
ifrit olurum kokan insana
ben bu konuda çok gıcığım ya
hamile kalınca napıcam bilmem
burnum çok keskindir iyi bişey değil ama napıcan işte
oda parfümü al o gelince ona doğru sık sen gelince ağır bişey koktu de:1rolleyes:
günaydın yawru ceylanlarımmmmmmmmm
bıde fazla çocuk gibi yönetmek istemem az kendı fikri olsuun herif olsun isterim
öfffffffffffffffffffff kusucammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu laf güzeldiii bencede :)
çiçek bende senın lafına bayıldım ya rep vercektım veremedım
talihe sormuşlar nereye gidiyosun ona :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?