Geyiğin Gülleri

cnm hiç bişe çekmiyor valla şuan hemde öğlede sadece bi tost yedim

sıcak bi çorba içerim yeter heralde

selam kk nın güzel gülleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizin cuması mübarek olsun canlarım...................................

çok yaşa demektense güzel yaşa demeyi tercih ederim
güzel yaşa kömürüm mucuuuukkkk

güllüşüm bana gelin akşam yemeğe
istediğin varsa onuda söle yapayım hihoyyyt

napıyonuz bakem hanımlr
ben dişçiden geldim beynim zonkluyo kafamçokkarıştı biraz oyalanmak içinde pc ye oturam dedim ama ağrı öle böle del yanem :1no2:
oynasammı acep :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
halaymı çeksem yoksam :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: belküde geçer buyurun buyurun hep beraber dökün kurtlarınızı zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool:

oyna oyna geçer :teytey::teytey::teytey:

oyy sonunda gelebıldım işlerim vardı sonra halam geldi 2 muhabbet ettık sonra eltımgeldı
sonra kötü bi haber aldım canım sıkıldı
demiştim ya üni. den bı arkadaş beyın iltihap varmış onu aradım nasılsın dıe hastanede yatıyomuş
ms hastalığından şiüpelenmişler çok canım sıkıldı daha genç
öyle diyınce şok oldum gözumün önune direk hanı bi futbolcu sedat vardı o geldi
hiç bişe diyemedim çocuğa geçmiş olsunben yıne ararım diyebıldım yaaa offf

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM (((
akannehir akannehir anaaaaaaaaa one kıs allah iyiliğini versin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nebilem oynak bişe :roflol:

ah ah işte insan oğlu başına ne gelecek bilemiyor :1no2: allahım arkadaşına şifalar versin canım

geçmiş olsun lahana
madem oyle hadin gari:teytey::teytey:

sağolasın yaprağım :teytey: :teytey: :teytey: hadeeeeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…