• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyiğin Gülleri

köftem buzlukta açılmas

salata yaparım da bakşa :s böle pratik biiy aslında cnm havuç kızarması istiyo çoktandır

KLİMANIN BORUSU MEĞER İÇERDEE bzde açtık klimayıı meğer boru arkada akıtıyo yerler selolmuşşş hiç haberimiz yok 2kızız burdaa gamzeyle ben diğelrei bölgeye gitti
bende telefon satışı yapıyom ay millet geldiki yerler ne böle dyo uuuu sel olmuş hiç farkında değilizz:roflol::roflol::roflol::roflol:

deliye ba :roflol::roflol:

su sınırlara çıksa demek anca görecediniz:roflol::roflol::roflol:

KLİMANIN BORUSU MEĞER İÇERDEE bzde açtık klimayıı meğer boru arkada akıtıyo yerler selolmuşşş hiç haberimiz yok 2kızız burdaa gamzeyle ben diğelrei bölgeye gitti
bende telefon satışı yapıyom ay millet geldiki yerler ne böle dyo uuuu sel olmuş hiç farkında değilizz:roflol::roflol::roflol::roflol:

alemsin yüzme biliyonmu bari hani en son o durumda anlardınız

kız direk o geldi aklıma varya o anda gülme krizi tuttuu :roflol::roflol::roflol:
salak bizz yaa çocuklar gelmese varya hiç farketmices
bide diyorumki deme kbiri ıslak ayağıyla bastı halbusem göl olmuşş :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

haydi sor sorrrrrrr:hulya:

bu arada bi telefon sattım şoktayım yaw sositososito

hani samsungun kampayalı bi tlfnu var satışı 380.00 lira 3g uyumlu modeli neydi onun kuşum

akşam tam yattık 11,30muydu neydi tam hatırlamıyorum böle ben uyku modunda hatta uyuyorum gibi aponun uykusu kaçıkk
telefonuma mesaj geldi
hiç kıpırdayamıyorum uyuyo nuamrasında güyam duymadım ama duydum meraktanda çatlıyorum kalksam baksam kızıcak banaaa biliyorum
kendide hayatt bakmaz mesajlarıma
neyse döndüm güya yatakta aşkım dedi telefonuna baksana mesaj geldi açtım baktım çiçek
deli gaybana :roflol:
kimdi diyo dedim hiç bi güsel hotosladı beniii :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ne diy ekiz :roflol::roflol::roflol:
bizdede öle bi durumda nebi benden önce koşar
:roflol::roflol:

akşam tam yattık 11,30muydu neydi tam hatırlamıyorum böle ben uyku modunda hatta uyuyorum gibi aponun uykusu kaçıkk
telefonuma mesaj geldi
hiç kıpırdayamıyorum uyuyo nuamrasında güyam duymadım ama duydum meraktanda çatlıyorum kalksam baksam kızıcak banaaa biliyorum
kendide hayatt bakmaz mesajlarıma
neyse döndüm güya yatakta aşkım dedi telefonuna baksana mesaj geldi açtım baktım çiçek
deli gaybana :roflol:
kimdi diyo dedim hiç bi güsel hotosladı beniii :roflol:
ne diyii deli kız:hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol: ne diy ekiz :roflol::roflol::roflol:
bizdede öle bi durumda nebi benden önce koşar
:roflol::roflol:

bizde de kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X