Geyiğin Gülleri

resimlerime baksana canım ,saçlarım permalı aşkım öyle istiyor saçlarımıda

kuşum madem saçlarının şekli belli permalı kıvırcık
üstüne oturan bi kot
siyah bi badi v yaka olsun
altına siyah topuklu bi ayakkabı giy
üstüne deri ceket alabilirsin iri halka küpe tak :jeyyar:

tarzına uymayan varsa söyle değiştiririm

iyi ben kacak yer bulurum ,kalayım ne olur annemin seni ne kadar çok sevdiğini anlamak zır değil annemi aratmıyonki

Ters işler yapıyorsun.Sonra da oturup üzülüyorsun.Ne işin var Giresun'da.Hem de eve gidiyorsun.Yapma bence.Tabi sen bilirsin.

Bu arada herkese merhaba.

Ters işler yapıyorsun.Sonra da oturup üzülüyorsun.Ne işin var Giresun'da.Hem de eve gidiyorsun.Yapma bence.Tabi sen bilirsin.

Bu arada herkese merhaba.

ne olacak sanki bi kız daha olacak ,bişey olmaz sende ben birazdan çarşıya gidecem uğrayayımmı yanına ama kızacaksan gelmiyim hiç,ya alaacak barış beni bişey olmaz ,ya arçeliktende aramadılar sinir oldum

ıstersen gel.Akşamın darında gelme ama.Müşteri oluyor.Kızma konusunda birşey demeyeyim.

kömürcüm mavi kot giysem dar üzerine lacivert lcv dan almıştım yağmurluk gibi oda dar onu giysem içinede krem v yaka ince triko bluz giysem

kömürcüm mavi kot giysem dar üzerine lacivert lcv dan almıştım yağmurluk gibi oda dar onu giysem içinede krem v yaka ince triko bluz giysem

Kızım bu yaşına geldin ne giyeceğini bilmiyormusun sen.

Hoşbuldum şeker leblebi.Nicin de çok güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…