Geyiğin Gülleri

herkes yemekte sanırsam bende söledim gelsin yyim barim

misfirler biz gidiyos sizde gidinde aç kalmayın
kaydirigubbakcemile

gökesnın hoşgeldın beebeeeeemmm
nerelerdesın ya

işlerin iyi çok şükür millet boş oturuyo topık gezıyo sana maşşalahh valla yerimseniben

ewet yaaa
bizim bir avukat tanıdığımız var
akşama kadar msn de internette
senin kafanı kaşıyacak vaktin yok sanırım
o hem kafasını kaşıyor hem mıçını
:roflol: :roflol: :roflol:

ewet yaaa
bizim bir avukat tanıdığımız var
akşama kadar msn de internette
senin kafanı kaşıyacak vaktin yok sanırım
o hem kafasını kaşıyor hem mıçını
:roflol: :roflol: :roflol:

sizce hangisi normal olanı CADIARZU sırnaşık şey varya hergün duruşma var zaten ve ofise gelen gidende oluyo bende hiç anlamıyorum bende görüyorum bazen sürekli oturanlar. bende öyle olmak istiyom :lepi:

sizce hangisi normal olanı CADIARZU sırnaşık şey varya hergün duruşma var zaten ve ofise gelen gidende oluyo bende hiç anlamıyorum bende görüyorum bazen sürekli oturanlar. bende öyle olmak istiyom :lepi:

yok yok göksenın sen bizi kandırıyosun avukat falan değilsin olsaydın hep burda olurdun topık gezerdın :roflol:

yok yok göksenın sen bizi kandırıyosun avukat falan değilsin olsaydın hep burda olurdun topık gezerdın :roflol:

ben zaten anlamıyorum bazı meslek gruplarını hadi sziler mesela asistan veya sekretersiniz masa başı olduğu için istedigniz kadar girin sıkılırsınız yoksa ama bazen bakıyorum profillere bankacı, müdür, avukat alla alla diom yanlış iş yapıoz. bide biz sadece bu topicteyiz millet her yere laf yetiştirio. neyse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mirmirmirmir anamm ne dicem dün hangar varya ucuz ayakbıcı ordan ayakkabı aldım hiç tahmin etmezdim süperrr. yarın giycigim cekerim fotosunu 16 kagıt :kedi:

göksenin :roflol:

valla bende anlamıyom o işi

aman neyse yaa boşverin ..

kız nasıl ayakkabı bende geçen aldım ordan 19 a spor ayakkab idarelik dedim giyerim ama gayet güsel

nazar etme ne olur çalış seninde olur sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…