- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #9.141
öyle cok işim varki bitek bugün boşum adli tatil bitti bize iş gördündü malum bizim meslekte boş oturmak cok zor gerçekten hakkıyla yapıosan tabi yerimseniben
gel nilünün yerinede kendi yerimede öpecem ŞenizŞenizŞeniz
gökesnın hoşgeldın beebeeeeemmm
nerelerdesın ya
işlerin iyi çok şükür millet boş oturuyo topık gezıyo sana maşşalahh valla yerimseniben
yanımdaki kardeşim hamile olanda amca kızı ben tatildeyken annesi ölmüştüya o((
ewet yaaa
bizim bir avukat tanıdığımız var
akşama kadar msn de internette
senin kafanı kaşıyacak vaktin yok sanırım
o hem kafasını kaşıyor hem mıçını
:roflol: :roflol: :roflol:
sizce hangisi normal olanı CADIARZU sırnaşık şey varya hergün duruşma var zaten ve ofise gelen gidende oluyo bende hiç anlamıyorum bende görüyorum bazen sürekli oturanlar. bende öyle olmak istiyom :lepi:
sizce hangisi normal olanı CADIARZU sırnaşık şey varya hergün duruşma var zaten ve ofise gelen gidende oluyo bende hiç anlamıyorum bende görüyorum bazen sürekli oturanlar. bende öyle olmak istiyom :lepi:
yok yok göksenın sen bizi kandırıyosun avukat falan değilsin olsaydın hep burda olurdun topık gezerdın :roflol:
yok yok göksenın sen bizi kandırıyosun avukat falan değilsin olsaydın hep burda olurdun topık gezerdın :roflol:
ben zaten anlamıyorum bazı meslek gruplarını hadi sziler mesela asistan veya sekretersiniz masa başı olduğu için istedigniz kadar girin sıkılırsınız yoksa ama bazen bakıyorum profillere bankacı, müdür, avukat alla alla diom yanlış iş yapıoz. bide biz sadece bu topicteyiz millet her yere laf yetiştirio. neyse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mirmirmirmir anamm ne dicem dün hangar varya ucuz ayakbıcı ordan ayakkabı aldım hiç tahmin etmezdim süperrr. yarın giycigim cekerim fotosunu 16 kagıt :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?