- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #9.521
iyiyim canım Allaha şükür..
akşam çok geç uyudum yaprak dökümünü izledim sonra unutulmazı izlerken sonunda uyuya kaldım :))
gece yine konuşmuşummm
buarada bilmiyosunuz ben uykuda konuşurumm :)))):roflol:
uykuda bana istedigini sorr direk cvp..
hatta bu konuda size bi anımı anlatıyım..
kuzenim le ben lisedeyizz ama ozaman daha zayıfım :) ama o benden kiloluu amaa sürekli rejim halinde..
bu bigün bizde kalıyoo benle yatıyo annemle bu geliyolar odama oanda annem bana bişe diyo..
bende ona diyorumkiii o benden daha şişkooo göbegi 9 kat görmüyomusunuz :)))
iyiyim canım Allaha şükür..
akşam çok geç uyudum yaprak dökümünü izledim sonra unutulmazı izlerken sonunda uyuya kaldım :))
gece yine konuşmuşummm
buarada bilmiyosunuz ben uykuda konuşurumm :)))):roflol:
uykuda bana istedigini sorr direk cvp..
hatta bu konuda size bi anımı anlatıyım..
kuzenim le ben lisedeyizz ama ozaman daha zayıfım :) ama o benden kiloluu amaa sürekli rejim halinde..
bu bigün bizde kalıyoo benle yatıyo annemle bu geliyolar odama oanda annem bana bişe diyo..
bende ona diyorumkiii o benden daha şişkooo göbegi 9 kat görmüyomusunuz :)))
günaydın huylu senaryo aynen öle dvm eder ama dahada izlenmes
kömüğr ya sorma ıkınıyo resmen
bu olay üstüne cemn ölmesinden nejla ve ailesini suçlucak işte belliki
aferin keleş :icecream::icecream:enişte yapar akşama bu smileyi :roflol::roflol:bikerem bende cillop gibi oldum :dilcikar:
:roflol:
bende aynen konuşuyom rüyada nasıl oluyo bilmiyom hatırlamıyom ama oluyo işte :))
yanlış bişe demiyimde kemal sunalın bi filmi vardıyaa rüyasında at yarışlarını görüyo ve karısının yanındaaa ayrılda gel ayşeeee diye bağırıyodu rüyada :):)
oda diyo ki ayşe kocasındanmı ayrılsınnn :roflol: :roflol:
gÜnaydın ÇİÇek nasılsın cnm
:roflol::roflol:
benim kardeşim aynen öle oturur muhabbet eder seninlle uykuda :roflol:
dayımda öle :roflol:
bak bende anlatıyım bi anımı
küçüğüm daha dayımda askerden izne geldi salonda yatıyo bende onu öpücem özledim ya yanına gittim ayak sesimden koğuşta sandı kendini sayıyo da sayıyo :roflol:
ben bi çığlık dayım bana bağırıyo diye
gönder bakem :icecream:kızlar size bi yazı göndercem fıkra gibi okuyun maile geldi çok güldüm bennn
acaba bende konuşuyormuyumm gece fisfisfis
bugün bir sorayım aliye :roflol:
ay benim aklımada bi anım geldii :):)
bende bikere kuzenimlee oturuyoruz diger kuzenimizde kanepede uyuyo. uyuyan 17 yaşında tamammı
bu kuzenimle konuşuyoruz muhabbet çiş olduu çiş muhabbeti ediyoruzz yok ben bu yaşıma kadar altıma çiş yaptım ben buyaşıma.. işte zeynep hiç yapmamıştır diyo.. hiç görmedim annem onu hiç bezlememiş bebekken bile yapmazmış dedi.. o anda bi sessss çişşşşşşşşşşşşşşşşşş bu kanepeye yaptııı uyandırdık onu başladı ağlamaya nasıl oldu diyeee :roflol::roflol::roflol:
demekki biz çişten bahzedince kendini tuvalette sandı çişi geldii verdi altına :roflol::roflol::roflol::roflol:
benimki hiç horlama felan yokrur allaha şükür sessiz sakin uyur
ben çokd eğişik yatarım :roflolnu rahatsız ederim
benim aşkım nasıl uyuyo daha hiç görmedimmmm :asigim:
uyy yazık :roflol::roflol:
ay benim aklımada bi anım geldii :):)
bende bikere kuzenimlee oturuyoruz diger kuzenimizde kanepede uyuyo. uyuyan 17 yaşında tamammı
bu kuzenimle konuşuyoruz muhabbet çiş olduu çiş muhabbeti ediyoruzz yok ben bu yaşıma kadar altıma çiş yaptım ben buyaşıma.. işte zeynep hiç yapmamıştır diyo.. hiç görmedim annem onu hiç bezlememiş bebekken bile yapmazmış dedi.. o anda bi sessss çişşşşşşşşşşşşşşşşşş bu kanepeye yaptııı uyandırdık onu başladı ağlamaya nasıl oldu diyeee :roflol::roflol::roflol:
demekki biz çişten bahzedince kendini tuvalette sandı çişi geldii verdi altına :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar okuyun cidden süperr :roflol:
Ve kavga böyle başladı...
Ka
Kadın çıplak, yatak odasındaki aynadan kendine baktı.
Gördüğünden pek memnun kalmamıştı ki, kocasına dönüp, -"Korkunç görünüyorum; yaşlı, şişman ve çirkinim!!" dedi ve devam etti:
-"Hadi bana bir iltifat yap, buna ihtiyacım var!!.'
Kocanın cevabı: "Gözlerin iyi görüyormuş !!."
Ve kavga başladı......
rıldığımızda içmeye başlamış, o zamandan beri kendisini ayık gören yokmuş"
'Hadi canım!' dedi karım, "amma uzun kutlamış!!'
Ve kavga böyle başladı...
* * *
Oturmuş TV de kanallar arası zaplarken, yanıma oturan karım sordu:
-"Ne varmış bakiim TV'de?"
'Toz.' dedim,
Ve kavga başladı...
.
benim aşkım nasıl uyuyo daha hiç görmedimmmm :asigim:
az kaldı kuşum görürsün ilk 1 - 2 hafta rahat uyuyamazsınız ama sonra kollarında uyur kalırsın
ben iknci gece balayı yolunda ağlamıştım anneme götür beni diye :roflol::roflol:
az kaldı az görceksin
horluyosa vay haline :roflol::roflol::roflol:
aferin keleş :icecream::icecream:enişte yapar akşama bu smileyi :roflol::roflol:
enişten o görevi dün gece ifa etti :icecream:
naniknanik naniknanik naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?