• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyiğin Gülleri

ozaman hepiniz iptal ettirin randövünüzü :roflol:

Bu bir saka degildir. uc testi de gecebildiyseniz, Norologğunuza yillik ziyaretinizi iptal edebilirsiniz.

nilü haklısın cnm yedirsiniler tabe ev garıları

TAKINTIYLA alakası yokk çiçek kendi evin die söledikk yapılmıcak die bişi yok en yapılmazı benimkiydi yapıldıı yapılır benceee inşallah olurr
kendi evin güsel dursun en iysinden olsun istemesmisin yani
şahsen ben isterimmm

TAKINTIYLA alakası yokk çiçek kendi evin die söledikk yapılmıcak die bişi yok en yapılmazı benimkiydi yapıldıı yapılır benceee inşallah olurr
şahsen ben isterimmm

ya guşum orası ölede

olmayıncada kendini yıpratmaya lüzüm yok da

inş olur tabi

BENİM HİÇ bişem yok die barıyom avaz avaz
aponun maile cevabıı aşkım sen aradaaa sen istersen yaparlar oldu
asıl sen ara dedim bende sen iste anan evde tavuk yoksa bilee keser bi tarafından yapar sana o denli yani yazdım bakaşlım cevap ne olcak :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

BENİM HİÇ bişem yok die barıyom avaz avaz
aponun maile cevabıı aşkım sen aradaaa sen istersen yaparlar oldu
asıl sen ara dedim bende sen iste anan evde tavuk yoksa bilee keser bi tarafından yapar sana o denli yani yazdım bakaşlım cevap ne olcak :roflol::roflol:

:roflol::roflol:
işten gidip yemek hazırlamak çok zor oluyo ya

:roflol::roflol::roflol:
erkesiz gidicezya daha beter boşalırım valla
önden arkdan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yuh bana terbiyesiz lülükkk:mymeka:

Arkadaşım bu nasıl bir konuşma şeklidir. Cinsellik topiği değil burası. Gidin başka yerlerde yapın bu tür konuşmalarınızı:olmaz:

şahsen ben isterimmm

o anlamda demedim lülük hemen yanlıi anlama yani illa o olsun demiyom fırın alırken hani 2 tane vardıya biri siyah cam taban digeri klasik.. yani ikiside olsa olurdu ama güzeli olsun dedim siyahı aldım yani olmasa üzülmem çok digerini alırım :)

Back
X