• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyiğin Gülleri

günün resmiiiiiiiiii geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sigara_cigercinin_kedisi.jpg

günün resmiiiiiiiiii geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sigara_cigercinin_kedisi.jpg
:roflol: o adam ne yapiy yanların da:roflol::roflol:
gülşen bizim burdada biri var aynı sizin işyerindeki gibi pis kokuyooo parfüm alcam yanına yanaşacam sıkcam yanlışlıklada ona sıkcamm :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

awakening al işe yarıyor:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çiçek koptum

:roflol:
:roflol: o adam ne yapiy yanların da:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

awakening al işe yarıyor:roflol::roflol::roflol:

bazı insanlar pis oluyo yaa temiz olmuyo banyo yapmıyorlar herhalde ter kokusu oluyoo bide üstüne sigara olunca yanına yanaşmaaa.. iğreniyom ya öyle bi insada aynı ortamda yemek yiyemem benn kusarımm

benim bi arkadaşım vardı çiçek daha önceki iş yerimde yanında 5 dkdan fazla duramazdım odasına gittimde nefes alıp veremzdim yane o derece...

şimdide brda bu çoçuk.hamile dönemi oldu için sanırım daha çok hassaslaştım çoçuk içeri girdiği anda
o koku geliyo bana boğuluyom sanki

benim bi arkadaşım vardı çiçek daha önceki iş yerimde yanında 5 dkdan fazla duramazdım odasına gittimde nefes alıp veremzdim yane o derece...

şimdide brda bu çoçuk.hamile dönemi oldu için sanırım daha çok hassaslaştım çoçuk içeri girdiği anda
o koku geliyo bana boğuluyom sanki

tabiki gülşen şimdi daha hassassın kokular tutar seniiii
2 aylık oldu kızz öyle böyle derken 2 ay olduuu :roflol::roflol:

:))))
ye bizküvi al çayla iç ozaman :)))

sabah çok dar bi badi giydim parfüm sıktım sabah birde geldim baktımki parfüm önümde leke yapmış sonra öğlede yemek yiyncede pırtladı etlerim azıcık azıcık :):):))
çok rahatsızım şuan oyüzden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delü pırtlasın ya salla

Back
X