• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyiğin Gülleri

hiçbişi yapmadımm kömürüm canım acayip sıkkın işle alakalı ama artık burda fazla bir paylaşımım olmayacak çok çok özel şeyleri anlatamayacağım artık msn den yada mailde haberleşiyorus orda anlatırım
onun dışında herşey aynı değişen biş iyok:kedi:

hamilede değilim:roflol::roflol::roflol:

anlıyorum tatlım seniopuyorumnanaktan

boşver be yavrum yaşın geç tohuma kaçıcam diyip tırsmadan rahat rahat bebe yapma imkanın var nasılsa

artık yarı trabzonlu sayılırsınnn kaydirigubbakcemile

eşimin bi alacağı var yılbaşında gelcek dediki bi kaçamak yapsak istanbul ankraya nere gidelim düşünüyom bizim kızlardan kim var istanbulda hiç kimse
öle bişi olsa buluşardık ama işten çıkma dururmum olursa gelemeyis:umursamaz

canım sen neresindensin trabzonun

artık yarı trabzonlu sayılırsınnn kaydirigubbakcemile

eşimin bi alacağı var yılbaşında gelcek dediki bi kaçamak yapsak istanbul ankraya nere gidelim düşünüyom bizim kızlardan kim var istanbulda hiç kimse
öle bişi olsa buluşardık ama işten çıkma dururmum olursa gelemeyis:umursamaz

evet yarı trabzonluyum kaydirigubbakcemile3

ufff ne güzel olurdu valla mafoldumben
kesin çıkmayı düşünüyo musun canımın içi

ağlama durrr
ya çıkış saatimde düzenleme yapılcakmış yani yukarı çekilcek saat 7 iken 8 olucak artık bilmiyoum bazı arkdaşları vede özellikle yeni gelen arkdaş bundan rahatsızmışş toplantı olucak akşam konuşulcak ben önden konuştum böle söledi
bende dedim eğer bu şekilde olursa ayrılırım ben çalışmam ben seni kaybetmek istemiyorum felan dedi ama bilmiyorum kömürüm 8de çıkamam ben hiç bana uygun değil
apoylada akşam konuştum mutsuz olucaksan çık diyo bakalım nolurr

hakkında hayırlısı olsun canım
sen kalifiye bi elemansın seni kaybetmek istemezler bence
inş hayırlı sonuç olur

ağlama durrr
ya çıkış saatimde düzenleme yapılcakmış yani yukarı çekilcek saat 7 iken 8 olucak artık bilmiyoum bazı arkdaşları vede özellikle yeni gelen arkdaş bundan rahatsızmışş toplantı olucak akşam konuşulcak ben önden konuştum böle söledi
bende dedim eğer bu şekilde olursa ayrılırım ben çalışmam ben seni kaybetmek istemiyorum felan dedi ama bilmiyorum kömürüm 8de çıkamam ben hiç bana uygun değil
apoylada akşam konuştum mutsuz olucaksan çık diyo bakalım nolurr

iyide kuzum sen evli bir bayansın
bunu neden gözardı ediyorlar

Back
X