- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.381
Ben müzik dinlemekten sıkılıyorum ya bana kitap verinbugun muzık gecesi ılan ettım..
bdv de gene bir konu var oraya takıldım ban yemezssem iyidirAy o da mı ban yedi .
Sıra bana geliyor galiba
Herkes ban yedi
ki benim bu kadar zamandır ban yememem zaten tuhaf
kendı evımde kendı duzenımı kurdum. hayatım devam edıyor can aılem aynı mahalledeyızsen çocukla yalnız mı yaşıyorsun yoksa ailenle mi?
Sen bari rahat dur bize örnek ol yabdv de gene bir konu var oraya takıldım ban yemezssem iyidir
kıtap benım arkadasım muzıkte yoldasım.Ben müzik dinlemekten sıkılıyorum ya bana kitap verin
baskiya ne gerek var ki ?Ooo sende baskı makineleri mi var nasıl Noel Baba olusturacaksin ? Elin mi yatkın chamallows ?
kac gundur kımseyle ugrasıyorumSen bari rahat dur bize örnek ol ya
Hiç örnek insan yok mu bu sitede
sitenin örnek insanları çok sıkıcı ama beni açmıyorlar.Sen bari rahat dur bize örnek ol ya
Hiç örnek insan yok mu bu sitede
aa bu kolaymış ben de yapayım sürpriz olur çocuğabaskiya ne gerek var ki ?
bir kurabiye 2 seker hamuru işte
kirmizi hamurla sapka beyaz hamurla sakal minik cikolatalarla göz falan
senin bahsettigin kurabiye nasil bisey bilmiyorum ama benimkinin resmini atayim böyle bir sey yeterli olur bizim icin maksat eglenelim biseyler yapalim zaman gecsin
arabadan aşık mahsuni şerife saygı cd sini getirdim onu dinledim iş yaparken 2 cd onlarca ünlü eserlerini seslendirmiş.enfessss bir eserrr.adam bugünleri görmüş sanki o yıllarda.cuk oturan eserleri varkıtap benım arkadasım muzıkte yoldasım.
evet eserlerı harıka. cıtttenarabadan aşık mahsuni şerife saygı cd sini getirdim onu dinledim iş yaparken 2 cd onlarca ünlü eserlerini seslendirmiş.enfessss bir eserrr.adam bugünleri görmüş sanki o yıllarda.cuk oturan eserleri var
evet guzelde oluyor bunu kizimin dogumunda da yapmistim ben hediyelik dagitmak icin konsept farkliydi sadeceaa bu kolaymış ben de yapayım sürpriz olur çocuğa
hamarat bızımkıevet guzelde oluyor bunu kizimin dogumunda da yapmistim ben hediyelik dagitmak icin konsept farkliydi sadece
Aynısı aynısıbaskiya ne gerek var ki ?
bir kurabiye 2 seker hamuru işte
kirmizi hamurla sapka beyaz hamurla sakal minik cikolatalarla göz falan
senin bahsettigin kurabiye nasil bisey bilmiyorum ama benimkinin resmini atayim böyle bir sey yeterli olur bizim icin maksat eglenelim biseyler yapalim zaman gecsin
cıtten haplar hıc biseye yaramıyor ablam ıgne hap koruöa yoluyla suan 7 aylık hamıleArkadaşım hamile ya, o da ertesi gün hapı ile kazazedelerden...
Bu haplar bir halta yaramıyor mu arkadaş, bizi mi buluyor nedir!
hapın bile sahtesini bulmuşsunuz orda bile şanssızsın. boşa fakir olmadın kaderin buuuu.aynı benim gibi elini neye atsan kurutmuşsunArkadaşım hamile ya, o da ertesi gün hapı ile kazazedelerden...
Bu haplar bir halta yaramıyor mu arkadaş, bizi mi buluyor nedir!
Allah Allah, çok enteresan.cıtten haplar hıc biseye yaramıyor ablam ıgne hap koruöa yoluyla suan 7 aylık hamıle
severim yemek islerini, tek hobim diyebilirim, kimisi cani sıkılinca yuruyus yapar kimisi kitap okur vs bende boyle bosaltiyorum beynimi yemek yaparakhamarat bızımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?