- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.341
gı aynıyız arkadasımın kocası covıt 19 oldu adam 3gun ıyıydı. 4cu gunde aradım masallah SubhanAllah dedım abıde tık yok atlattı dedım adam sabahına 112 ambulansla hastaneye yatıs. kız benı aradı. sen bıdaha bişey deme dedı kıme dıyorsan 3gun yasamıyorne tesaduf benimde maasallaj dedigim 3 gun yasamiyor
bende emanette hic durmaz mesela mutlaka basina bir iş gelir emanet edilen şeyingı aynıyız arkadasımın kocası covıt 19 oldu adam 3gun ıyıydı. 4cu gunde aradım masallah SubhanAllah dedım abıde tık yok atlattı dedım adam sabahına 112 ambulansla hastaneye yatıs. kız benı aradı. sen bıdaha bişey deme dedı kıme dıyorsan 3gun yasamıyor
nazaramı gelıyoruz nebende emanette hic durmaz mesela mutlaka basina bir iş gelir emanet edilen şeyin
İstanbul.katipsondanbir sen hangi şehirdeydin?hiç pahalılıktan şikayetçi olmadığına göre büyükşehirde değilsin?
pandemi biterse yaza istanbuldayımm.İstanbul.
Sen zengin muhite gelirsin şimdi. Biz direkt muhittindeyiz yav.pandemi biterse yaza istanbuldayımm.
misafirhanede kalacağım yahuuuu.çok akraba var ama ben rahat edemem .3 günlük tatile bile 2 koca bavul götürürüm süslüyümdürSen zengin muhite gelirsin şimdi. Biz direkt muhittindeyiz yav.
10 sene daha bizimleymis kendileripandemi biterse yaza istanbuldayımm.
güngören esenler bağcılar da değilsindir değil mi?recep ivedik mesela güngörendeydiSen zengin muhite gelirsin şimdi. Biz direkt muhittindeyiz yav.
10 seneye stresden ölürüz zaten virüs e gerek yok10 sene daha bizimleymis kendileri
Biz öylelerine kenafir gözlü diyoruz Burhan Altıntop tabiriylegı aynıyız arkadasımın kocası covıt 19 oldu adam 3gun ıyıydı. 4cu gunde aradım masallah SubhanAllah dedım abıde tık yok atlattı dedım adam sabahına 112 ambulansla hastaneye yatıs. kız benı aradı. sen bıdaha bişey deme dedı kıme dıyorsan 3gun yasamıyor
Bağcılar netti sizegüngören esenler bağcılar da değilsindir değil mi?recep ivedik mesela güngörendeydi
o ne gı..Biz öylelerine kenafir gözlü diyoruz Burhan Altıntop tabiriyle
hiç gitmedim haberlerde hep olaylar olaylar oralarda .önyargı yanii bir neviBağcılar netti size
Aynen gördüğün gibi geçen gün arkadaşın eşinin elinden TLF çalmışlar yoldahiç gitmedim haberlerde hep olaylar olaylar oralarda .önyargı yanii bir nevi
biz de de çinçin mahallesi var.adamın kıçından donunu çalarlar oradaAynen gördüğün gibi geçen gün arkadaşın eşinin elinden TLF çalmışlar yolda
Daha önce Bağcılardaydım.güngören esenler bağcılar da değilsindir değil mi?recep ivedik mesela güngörendeydi
nereye çıktın nişantaşı lı cadde kızı mı oldun yoksa?Daha önce Bağcılardaydım.Üçgenden çıkalı 2 yıl oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?