- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.295
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.361
Üçgenden hallice bir yere.nereye çıktın nişantaşı lı cadde kızı mı oldun yoksa?
hadi hayırlısı.sen de o azim var boğaza kadar yolun var seninnnnÜçgenden hallice bir yere.
ben kendıme cayımı ve cerezlerımı alıp 00.00 da 2021 gırecegımyılbaşı mönünüze karar verdiniz mi?ben yemek yerine gün gibi şeyler hazırlamayı planladım.yemekten herkes bıktı.börek kek sarma biber dolması köz patlıcan kırmızı biber yoğurtlayacağım.mercimek köfte patlamış mısır içecek cips kuruyemiş kıza da ufak bir yaş pasta.altın günü oldu valla
Mısır patlatma .. cips . Kar figurlu pasta olacak masada .yılbaşı mönünüze karar verdiniz mi?ben yemek yerine gün gibi şeyler hazırlamayı planladım.yemekten herkes bıktı.börek kek sarma biber dolması köz patlıcan kırmızı biber yoğurtlayacağım.mercimek köfte patlamış mısır içecek cips kuruyemiş kıza da ufak bir yaş pasta.altın günü oldu valla
Hayirrkızlar dun beni bılınmeyen bır numara aramiş ama dırek engele dusmus kımkı bu o saate. ogrenme ımkanımız varmı acaba
Hah tamam baston şeker ve Noel Baba kurabiyeler alcam yarınMısır patlatma .. cips . Kar figurlu pasta olacak masada .
Aynı zamanda yaprak sarma
Lahana sarma
Sigara böreği
Köz patlıcan koz biber yogurtlanmis...
İç pilavlı portakallı tavuk dolması (belki portakalla terbiye etmem bakalim)
İçecek elma suyu olur bardakta şampanya gibi dursun diye .rengine bakayım olmazsa vişne suyu koyarım şarap gibi durur .
Bişey daha vardı mönüde ayy.unuttum neydi ki
bazi telefonlarda samsunglarda falan tehlikeli numara algilama programi gibi sey var,kızlar dun beni bılınmeyen bır numara aramiş ama dırek engele dusmus kımkı bu o saate. ogrenme ımkanımız varmı acaba
kurabiye diyince aklima dustu yarin bizde evde noel baba kurabiyesi yapalim zaman gecsinHah tamam baston şeker ve Noel Baba kurabiyeler alcam yarın
Ozaman ugrasmaya degmezHayirr
Huwaı de yapiyo can dırek.bazi telefonlarda samsunglarda falan tehlikeli numara algilama programi gibi sey var,
telefon otomatik olarak zararli gibi algilayip engelli numaralara atabiliyo
benimkide huawei hic oyle biseye denk gelmedim vallaHuwaı de yapiyo can dırek.
benım nıye oyle oluyor gızlı aramalar kapalı ama bilinmeyenler dırek engele dusuyorbenimkide huawei hic oyle biseye denk gelmedim valla
Ooo sende baskı makineleri mi var nasıl Noel Baba olusturacaksin ? Elin mi yatkın chamallows ?kurabiye diyince aklima dustu yarin bizde evde noel baba kurabiyesi yapalim zaman gecsin
Ay o da mı ban yedi .Khomyuk banın açıldı mı?
sen çocukla yalnız mı yaşıyorsun yoksa ailenle mi?bugun muzık gecesi ılan ettım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?