geyik bizim işimiz

inanamayacagim kadar mi bizim gibi evde çıldıriklarla yasayan insana denilecek lafmi bu
Yani biz iki kişi yaşıyoruz ya beklemezsin diye düşündüm.

Çocuk olsa zaten televizyonla halinin avizeyle sehpanın yer değiştireceğinden eminim

Yani biz iki kişi yaşıyoruz ya beklemezsin diye düşündüm.

Çocuk olsa zaten televizyonla halinin avizeyle sehpanın yer değiştireceğinden eminim
valla icimden dedim bu hatun her gun evde napiyoda bu kadar pasaklandi diye
ben ilk evlendigim seneler sıkıntidan ev kirkliyordum

valla icimden dedim bu hatun her gun evde napiyoda bu kadar pasaklandi diye
ben ilk evlendigim seneler sıkıntidan ev kirkliyordum
Geçen haftayı çiftlikte geçirince bu hafta evimde yıkanan hiç bı çamaşırı katlamadım üşendim .Misafir odasındaki koltukların üstüne yigdim.doldu tasiyo tepecikler oluştu hatta :d ONLAR utulenip katlancak

Mutfak dolapları ciddi bı yağ içinde kaldı çünkü surekli yağda biber kizartiyorum her akşam ( acıya çok duskunuz) o yüzden haftalık kir bagliyo onu acilen silmem lazım .

Zaten banyodaki duşakabin sürekli kireç bağlıyor gün aşırı yikaniyoruz halbuki öyle sık da değil.

Saçımda çok dökülüyor halıları fırçalamam süpürmem ve yerleri silmem lazım

Buzdolabıda neden bilmem tertemiz duruyor ama koku yapıyor koku yapmasın diye hep boşaltıp siliyorum kokuya öyle engel olabiliyorum

Balkonlar yıkanacak birde . Çok yağmur vurdu çamurlu yağdı heralde (cam silmeyecegim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…