- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.441
Yani biz iki kişi yaşıyoruz ya beklemezsin diye düşündüm.inanamayacagim kadar mibizim gibi evde çıldıriklarla yasayan insana denilecek lafmi bu
Off off...ban yedigim mesaj hakkinda baya bi uyari yedim
valla icimden dedim bu hatun her gun evde napiyoda bu kadar pasaklandi diyeYani biz iki kişi yaşıyoruz ya beklemezsin diye düşündüm.
Çocuk olsa zaten televizyonla halinin avizeyle sehpanın yer değiştireceğinden eminim
psikolojim bozuldu haci mesaji okuyuncaOff off...
Ama bu güzel bir şey, ilgilenmiş ayrıcalıklı azar yemişsin
Geçen haftayı çiftlikte geçirince bu hafta evimde yıkanan hiç bı çamaşırı katlamadım üşendim .Misafir odasındaki koltukların üstüne yigdim.doldu tasiyo tepecikler oluştu hatta :d ONLAR utulenip katlancakvalla icimden dedim bu hatun her gun evde napiyoda bu kadar pasaklandi diye
ben ilk evlendigim seneler sıkıntidan ev kirkliyordum
bir musibet bin nasihatten iyiymiş bakBak ceycey bir hamilelik haberiyle hepimiz arlandık
Sevişince çocuk oluyor, sevişmeyin
ne konuda yazdın merak ettim iyiceban yedigim mesaj hakkinda baya bi uyari yedim
siyasete girdimne konuda yazdın merak ettim iyice
içinden düşün bundan sonra ben öyle yapıyorummmmsiyasete girdim
Ses 1 2 3 s. S. SAybush ses ver
Kim neyini aldırıyor?Ay ceycey sorma, aldıracak.
Zarıl zarıl ağlıyor, iki saattir onla konuşuyorum psikolojim mahvoldu.
Dünkü testim yanlışsa diye de korkuya kapıldım ben de şimdi.
Bir arkadsi Ella kullanmasına rağmen gebe kalmışKim neyini aldırıyor?
Ceycey hamilemisin sen ?bir musibet bin nasihatten iyiymiş baklibido da neymiş şu pendemi de ne çocuğu ne hamileliği ne sex i allasen.ben bahara ölmeden çıkarmıyız onun hesabındayım
Denizin anası yazan yerde oluyor o kelimeler chamallows. Onu kaldırman gerekiyor yazması ıcın. Ki senın puanın ve msj sayın oldukca yüksek.kocamam kayitli uye yaziyo ya kiz onun yerine yaziversinler
Filmin bir arkadası hamıleymısKim hamile? Kim kim ??
aaa kiz bende guruymuşum yaDenizin anası yazan yerde oluyor o kelimeler chamallows. Onu kaldırman gerekiyor yazması ıcın. Ki senın puanın ve msj sayın oldukca yüksek.
Guruntu yapmişşın boşunaaaa kiz bende guruymuşum yaçok gucenmistim beni begenmiyorlar diye
ahahaha aynenGuruntu yapmişşın boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?