- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.481
O ne demek ?Hacamat.isvecte buulabilirsen
Alternatif tıp .O ne demek ?
Ya kesiler enfeksiyon kaparsaAlternatif tıp .
Toksik noktalara küçük kesiler atılıyor
Boz renkli topraklı gibi bı kan çıkıyor normal parlak kan çıkmıyor.
Bayağı da iyi geliyor deli saçması derdim ama seviyorum artık değişimi görünce .
O kadar da derin kesi atılmıyor ya, hastanede şeker ölçmek için atılıyor ya parmağa, onun bir tık daha derini olabilir.Ya kesiler enfeksiyon kaparsa
Hacamat bu hayatta yaptırdığım en iyi şeylerden biri. Harika bir tedavi yöntemiHacamat.isvecte buulabilirsen
Burda yapan kimseyi bulamam sanırımO kadar da derin kesi atılmıyor ya, hastanede şeker ölçmek için atılıyor ya parmağa, onun bir tık daha derini olabilir.
Keşke burdada yapsalar . Sürekli omuzlarım ve boynum tutuluyor . Bazen etimi kesip koparmak istiyorum açısındanHacamat bu hayatta yaptırdığım en iyi şeylerden biri. Harika bir tedavi yöntemi
Doktor kontrolünde yaptırıyorum ben burada Bilge hanım var .tıp doktoru kendisiYa kesiler enfeksiyon kaparsa
Karşı çıkan bı yorum geldiğini düşünmüştüm açıkçası bildirimi görünceHacamat bu hayatta yaptırdığım en iyi şeylerden biri. Harika bir tedavi yöntemi
Akupunktur da alternatif tıp dalına giriyor, ve bence çokta iyi bir yöntem . Senin dediğinde ona benzer bisey.Karşı çıkan bı yorum geldiğini düşünmüştüm açıkçası bildirimi görünce
Burada insanları yanlış yonlendiriyosunuz diye kaos yaratanlar olmuştu daha önce .
Neymiş insan bicakliyorlarmis
her gün ülkede kadınlar bıçaklanıyor öldürülüyor.duyar kasacaklarsa onlara kassınlar .hacamat doğru ellerde yapılırsa çok faydalı bir tedavidirKarşı çıkan bı yorum geldiğini düşünmüştüm açıkçası bildirimi görünce
Burada insanları yanlış yonlendiriyosunuz diye kaos yaratanlar olmuştu daha önce .
Neymiş insan bicakliyorlarmis
Demi. Örneğin dövme yaptırmak. Oda deriye iğnelerle kazınıyor , ama Allah’ın bir kulu bişey demiyor . Hatta bazı kesimlerde çok seviliyor, buna bende dahilimher gün ülkede kadınlar bıçaklanıyor öldürülüyor.duyar kasacaklarsa onlara kassınlar .hacamat doğru ellerde yapılırsa çok faydalı bir tedavidir
minik renkli olmayan siyah dövme ben de seviyorum ama yaptırmamDemi. Örneğin dövme yaptırmak. Oda deriye iğnelerle kazınıyor , ama Allah’ın bir kulu bişey demiyor . Hatta bazı kesimlerde çok seviliyor, buna bende dahilim
Bir başlayınca son veremiyormussun. Ama güzel oluyor . Özellikle sırta yapılan dövmeleri çok seviyorumminik renkli olmayan siyah dövme ben de seviyorum ama yaptırmam
bizim ailede de eşimin ailesinde de dövmeye sıcak bakılmaz.ben bileğe kızımın adını yazdırırdım sadece.öyle tuval gibi her tarafımı dövmeyle doldurmazdım.erkekelrede hoş duruyor ama kadınlara yakışmıyor çok dövmeBir başlayınca son veremiyormussun. Ama güzel oluyor . Özellikle sırta yapılan dövmeleri çok seviyorum
Boynumdan omuzuma uzanan kırlangıçlar var mesela . Onları çok seviyorumbizim ailede de eşimin ailesinde de dövmeye sıcak bakılmaz.ben bileğe kızımın adını yazdırırdım sadece.öyle tuval gibi her tarafımı dövmeyle doldurmazdım.erkekelrede hoş duruyor ama kadınlara yakışmıyor çok dövme
sen yurtdışında yaşıyorsun özgürsün. Türkiye de dövme herkes yaptıramaz istese de .renkleri soluyormuş diye duymuştum zamanla dövmelerin.rengini tazelemek gerekiyor mu peki?Boynumdan omuzuma uzanan kırlangıçlar var mesela . Onları çok seviyorum
doğuda çok kadında var ama dövmeBende seviyorum ama yaptıramam dovmeyı
evett dogru can yapan cokdoğuda çok kadında var ama dövme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?