geyik bizim işimiz

Alternatif tıp .
Toksik noktalara küçük kesiler atılıyor
Boz renkli topraklı gibi bı kan çıkıyor normal parlak kan çıkmıyor.

Bayağı da iyi geliyor deli saçması derdim ama seviyorum artık değişimi görünce .

Hacamat bu hayatta yaptırdığım en iyi şeylerden biri. Harika bir tedavi yöntemi
Karşı çıkan bı yorum geldiğini düşünmüştüm açıkçası bildirimi görünce

Burada insanları yanlış yonlendiriyosunuz diye kaos yaratanlar olmuştu daha önce .
Neymiş insan bicakliyorlarmis

Akupunktur da alternatif tıp dalına giriyor, ve bence çokta iyi bir yöntem . Senin dediğinde ona benzer bisey.

her gün ülkede kadınlar bıçaklanıyor öldürülüyor.duyar kasacaklarsa onlara kassınlar .hacamat doğru ellerde yapılırsa çok faydalı bir tedavidir

her gün ülkede kadınlar bıçaklanıyor öldürülüyor.duyar kasacaklarsa onlara kassınlar .hacamat doğru ellerde yapılırsa çok faydalı bir tedavidir
Demi. Örneğin dövme yaptırmak. Oda deriye iğnelerle kazınıyor , ama Allah’ın bir kulu bişey demiyor . Hatta bazı kesimlerde çok seviliyor, buna bende dahilim

Bir başlayınca son veremiyormussun. Ama güzel oluyor . Özellikle sırta yapılan dövmeleri çok seviyorum
bizim ailede de eşimin ailesinde de dövmeye sıcak bakılmaz.ben bileğe kızımın adını yazdırırdım sadece.öyle tuval gibi her tarafımı dövmeyle doldurmazdım.erkekelrede hoş duruyor ama kadınlara yakışmıyor çok dövme

Boynumdan omuzuma uzanan kırlangıçlar var mesela . Onları çok seviyorum

Boynumdan omuzuma uzanan kırlangıçlar var mesela . Onları çok seviyorum
sen yurtdışında yaşıyorsun özgürsün. Türkiye de dövme herkes yaptıramaz istese de .renkleri soluyormuş diye duymuştum zamanla dövmelerin.rengini tazelemek gerekiyor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…