geyik bizim işimiz

Benim menü belli oldu
Oğlan seviyor diye kestaneli iç pilav yapacağım, hindi mindi uğraşmayacağım valla yanına da köfte patates. Bize de sevdiğimiz dört beş çeşit meze. Yoğurtlu semizotu, atom, girit ezmesi, mütebbel. Pasta fln almayacaktım da oğlan istedi. Mecbur hazır pasta da alacağım. Oğlanı uyutunca da birer duble rakı içeceğiz

liva pastaneleri varmi bulundugun yerde pastalari hem cok taze hem cok guzel,indirimde vardi

Üzümlü mu kestaneli mi sizce .ona göre bende tavugumun iç pilavını değiştireyim?

Afiyet olsun biz de cocukları uyutunca eşimle başbaşa birseyler içicez

Ben kestane, iç fıstık, üzüm atıyorum zaten
Ben kestane varsa üzüm üzüm varsa kestane atmıyorum. Tatlımsı buruk tat artıyor ya sevemiyorum o yüzden sadece birini tercih edeyim demiştim.
Genelde üzümlü yedim

Ben kestane varsa üzüm üzüm varsa kestane atmıyorum. Tatlımsı buruk tat artıyor ya sevemiyorum o yüzden sadece birini tercih edeyim demiştim.
Genelde üzümlü yedim
Ben her türlüsünü seviyorum. Hafif tarçında eklerim ben. genelde öyle yapmazlar ama oğlum da öyle sever.

Ben her türlüsünü seviyorum. Hafif tarçında eklerim ben. genelde öyle yapmazlar ama oğlum da öyle sever.
Evet tarçın atıyorum portakal suyuyla terbiye edip .

Dur madem üzüm ve kestanenin miktarını azaltarak her ikisini de katayim madem

Evet tarçın atıyorum portakal suyuyla terbiye edip .

Dur madem üzüm ve kestanenin miktarını azaltarak her ikisini de katayim madem
Bak portakalı da ben denememiştim hiç. Ben tereyağında haşlanmış kestane ve fıstığı , üzümü kavurur sonra pirinçleri atar kavurur suyunu koyar altını kısarım.

Bak portakalı da ben denememiştim hiç. Ben tereyağında haşlanmış kestane ve fıstığı , üzümü kavurur sonra pirinçleri atar kavurur suyunu koyar altını kısarım.
Pirinci biraz diri koymuyormusun ?fırında da pisicek ya tavukla.

Edit: sadece iç pilav yapıyorum demistin pardon

Pirinci biraz diri koymuyormusun ?fırında da pisicek ya tavukla.

Edit: sadece iç pilav yapıyorum demistin pardon
Yok ben sadece pilav yapıyorum. O dediğini rahmetli anneannem yapardı da ben o kadar kendime güvenmiyorum açıkçası. Beceremem gibi geliyor hiç fırında tavukla yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…