- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Yok kız ne dert yanması . Hayatta gitmem bir yere . Seviyorum burayıKeske benimde bir kurulu duzenim olsa orada sonra dert yansam donemeyoh diye
Çok ilginç ya daha önce hiç yaşamadım ya. Allah'tan evden çıkmıyoruz
O zaman cok zor olmaz ya ben hep oyle duydumSıska o sıska
Dayilar dert yaniyor ya oyleYok kız ne dert yanması . Hayatta gitmem bir yere . Seviyorum burayı
Doğum mu zor olmaz ?O zaman cok zor olmaz ya ben hep oyle duydum
O zmn söyle yapalım benim oglum var cok yakısıklı kızım var cok guzel akraba olalımAslında 17 yasımda İngiltere’den İsveç’e sonra 20 yasımda İsveç’ten Kanada’ya , iki sene sonra tekrar İsveç’e . Ve hala isvecte yasıyorum
Denerken tartışalım bunu . Hani zor değildi aha olmuyo demem insallahO zaman cok zor olmaz ya ben hep oyle duydum
Oğlan H Heytttt be e rezerve. Kız olabilir belkiO zmn söyle yapalım benim oglum var cok yakısıklı kızım var cok guzel akraba olalım
Ilk kacirdigim an cok komiktiÇok ilginç ya daha önce hiç yaşamadım ya. Allah'tan evden çıkmıyoruz
Polikistik over sendromluyum.o sebepten hamile kalma olasılığı zor derler pek inanmasam da buna bir yandan şüphede ettirmiyor değil tabi . Ablam da polikistik over sendromlu ama hem bir oğlu hemde ikizleri oldu kendiliğinden .beklemediği anlarda hemde .korunuyordum ben diye ağlamıştı filan hattaDoğum mu zor olmaz ?
Yok ya tartismak degil iyi niyetten soyluyorum. Moral moral olsun diye niye oyle dedin kiDenerken tartışalım bunu . Hani zor değildi aha olmuyo demem insallah
52 kg 173 cm unutulur mu hiç ?Nasıl da hiç unutmuyo
Oglum 8 olacak +5 - 5 kabulumuzdur
Yok canim hamile kalmasiDoğum mu zor olmaz ?
Banada kısırsın demişti doktor . Daha evlenmeden hamile kaldımPolikistik over sendromluyum.o sebepten hamile kalma olasılığı zor derler pek inanmasam da buna bir yandan şüphede ettirmiyor değil tabi . Ablam da polikistik over sendromlu ama hem bir oğlu hemde ikizleri oldu kendiliğinden .beklemediği anlarda hemde .korunuyordum ben diye ağlamıştı filan hatta
Kim o afet? Bana gölge etmesın52 kg 173 cm unutulur mu hiç ?
Gülerken olmadı daha şükür ama hapşırırken aa bi bakıyorum gitmiş ama her seferinde değilIlk kacirdigim an cok komiktine oluyor lan diye kosa kosa gittim tuvalate
Kaslar gevsiyor ya ondanmis cok gulerkende kaçırmayım diye sıkıyorum
Kızım 11 ama olsun sorun olmaz . Yalnız kızım biraz iri yapılı , yaşıtlarından çok uzun sorun olur mu ?Oglum 8 olacak +5 - 5 kabulumuzdur
O kendini biliyorKim o afet? Bana gölge etmesın
Tabi tabi her seferinde olmuyor. Gulerken kaccak gibi hissediyorum. Birde bende tik var cisimi tutarim cok ondan da oluyorGülerken olmadı daha şükür ama hapşırırken aa bi bakıyorum gitmiş ama her seferinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?