- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Evet getiriyor bazen seks dusunursen cisin kacar derlerBen vajinami sıktıkça kegel yaparken .. cişim geliyor ama habire tuvalet kapısındayım
Nasıl yapacaksam kegeli
Evet kaburgaya dayanıyor benim de. Az önce baya kolbastı falan oynadı içerde şimdi uyuyor galiba hareket yokEvet benimde oyle suan sag tarafta yanda çıkıntı var misal birde bazen gogus altima cok baski yapiyor akcigerime mi degiyo napiyo bilmemokuz oturuyo sanki yuregime Suan sagda misal acitiyor hafif hafif
Kegel topları sıkılık seviyesini attırmak için.Topsuz yapsan ne fark eder ki. O sıktığını anlamak ya da guclu sıkmak icin degil mi? Eve birde kegel topu mu alayim yahu
İngiltere , isvec , Kanada toplamı 37 yılİngilterede 10 yılın mı gectı yoksa? 10 yılda unutuluyor ama 9 sa olmaz
Onu da denedim o zamanda kegel yaparken cinsel istaha geliyorumEvet getiriyor bazen seks dusunursen cisin kacar derler
Sen gordun mu oyle elini bacagini cikardgini hep diyorlar ya cikariyor diyeEvet kaburgaya dayanıyor benim de. Az önce baya kolbastı falan oynadı içerde şimdi uyuyor galiba hareket yok
Bebelere top plates için top bi kegel topumz eksiktiTopsuz yapsan ne fark eder ki. O sıktığını anlamak ya da guclu sıkmak icin degil mi? Eve birde kegel topu mu alayim yahu
Evet bende de oluyor bu durumda ama mecburuz napalimOnu da denedim o zamanda kegel yaparken istaha geliyorumortam yok inan
Görmedim yani bi çıkıntı oluyor da ne bileyim kol mu bacak mı ayak mı.Sen gordun mu oyle elini bacagini cikardgini hep diyorlar ya cikariyor diye
Hic sorma. Plates topum da oyle alindi iki uc kez dokundum oyle kaldiBebelere top plates için top bi kegel topumz eksikti
Aynen ya bende bi ben mi anlamıyorum diyodumGörmedim yani bi çıkıntı oluyor da ne bileyim kol mu bacak mı ayak mı.
İsveç ve kanada hayalımdi. Harika yerler sanslısın. O zman dil hatalarını görmiciz.kaç yasındasın pekiİngiltere , isvec , Kanada toplamı 37 yıl
Ben top sokmam bacim zorda kalmadan icerden devam hissiyatlaKegel topları sıkılık seviyesini attırmak için.
Örneğin egzersizi yapıyorsun ama kuvvetin 4sn sonra hala aynı mı, bilemiyorsun.
Kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım oldu, çok fayda gördüklerini söylediler.
Hatta kadınlara 40 lı yaşlarında mutlaka öneriliyor, orta yaşlılıkla başlayan kaslardaki gevşeklik durumuna karşı, idrar sıkıntısı yaşamamak adına.
Ayak parmağı mı yok kirpiğiAynen ya bende bi ben mi anlamıyorum diyodumyaziyorlar cunku ayak parmagiydi falan diye o dedigim topicte öh diyorum ben bakıyorum mal mal bu ne ya diye
Bu benAyak parmağı mı yok kirpiğiben o kadar narin bi kadın değilim anam
HajakslşsşsBen top sokmam bacim zorda kalmadan icerden devam hissiyatlais baska yerlere kayar sonra
Bazı insanlar her şeye anlam yüklemeyi her bir halttan duygusallık çıkarmayı pek severler bakma sen onlara biz normalizBu benay iyi ki karsilastik kendimi problemli ilan edecektim neredeyse
37 . Evet güzel ülke Kanada . Ama sadece 2 sene yaşadım ordaİsveç ve kanada hayalımdi. Harika yerler sanslısın. O zman dil hatalarını görmiciz.kaç yasındasın peki
Yok korunuyorum halenEvet bende de oluyor bu durumda ama mecburuz napalimo zaman birakip sonra devam ediyordum. Sen hamilemisn
Sokarken esin iceri girse -eblek eblek bakip egzersiz ihiHajakslşsşs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?