- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Nerden biliyon ? Sen gecen sene daha hamilelik konusu acandn dmi hatirladimYok korunuyorum halen
Zaten benim tiroit kesin yüksektir kolay kolay hamile kalmam korunmasam bile
Ne kadar şanslısın 37 yaşındasın daha ama üç çocuk37 . Evet güzel ülke Kanada . Ama sadece 2 sene yaşadım orda
Geçen sene değildir ya Haziran falandır o belkiNerden biliyon ? Sen gecen sene daha hamilelik konusu acandn dmi hatirladim
Bide bana sey oluyor bazen bebis oynuyor asagi doğru benim aniden cisim geliyor seninde oluyor muBazı insanlar her şeye anlam yüklemeyi her bir halttan duygusallık çıkarmayı pek severler bakma sen onlara biz normaliz
Sanırım erken anne oldum . 23 yasımda oldumNe kadar şanslısın 37 yaşındasın daha ama üç çocuk
Karantinada uzun geldi kusura bakma kardesGeçen sene değildir ya Haziran falandır o belki
E şimdi neredesin ne güzel gezmekler,,ben de ilceden merkeze merkezden ilceye sevinirim öyle gariban37 . Evet güzel ülke Kanada . Ama sadece 2 sene yaşadım orda
Polikistik overliyim biDe TSH biraz yüksek oluyormuş ki bende de yüksekti zaten geçen yıl Eylül'de . Bu yılda kan vermem gerek ama nasıl gitcem de baktırcam...Nerden biliyon ? Sen gecen sene daha hamilelik konusu acandn dmi hatirladim
Evet olmaz mı koşa koşa gidiyorum şır bitti acele ettiğime deymeyecek kadar azBide bana sey oluyor bazen bebis oynuyor asagi doğru benim aniden cisim geliyor seninde oluyor mucok komik bir his
Kilolu musun? Kilo yoksa daha kolay oluyor genelde. Polistik overin baya cozumu var ya hic sorun etme bence.Polikistik overliyim biDe TSH biraz yüksek oluyormuş ki bende de yüksekti zaten geçen yıl Eylül'de . Bu yılda kan vermem gerek ama nasıl gitcem de baktırcam...
Ekimde acmisimmmmmmNerden biliyon ? Sen gecen sene daha hamilelik konusu acandn dmi hatirladim
Hahaha aynenEvet olmaz mı koşa koşa gidiyorum şır bitti acele ettiğime deymeyecek kadar az
Aslında 17 yasımda İngiltere’den İsveç’e sonra 20 yasımda İsveç’ten Kanada’ya , iki sene sonra tekrar İsveç’e . Ve hala isvecte yasıyorumE şimdi neredesin ne güzel gezmekler,,ben de ilceden merkeze merkezden ilceye sevinirim öyle gariban
Yok boyum 171 kiloya bu akşam baktım 58 olmuşum bı iki kilo almisimKilolu musun? Kilo yoksa daha kolay oluyor genelde. Polistik overin baya cozumu var ya hic sorun etme bence.
Yok yav ondan once de acmissindir ya da bir konu da sormussundur konu arasinda. O kadar da az olamaz. Allahim zaman kavramimi yitirdim sanırımEkimde acmisimmmmmm
Ve hamilelik boyunca iki kere falan hapşırırken atıma kaçırdımHahaha aynen
Keske benimde bir kurulu duzenim olsa orada sonra dert yansam donemeyoh diyeAslında 17 yasımda İngiltere’den İsveç’e sonra 20 yasımda İsveç’ten Kanada’ya , iki sene sonra tekrar İsveç’e . Ve hala isvecte yasıyorum
Sıska o sıskaKilolu musun? Kilo yoksa daha kolay oluyor genelde. Polistik overin baya cozumu var ya hic sorun etme bence.
BendeVe hamilelik boyunca iki kere falan hapşırırken atıma kaçırdım
Nasıl da hiç unutmuyoSıska o sıska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?