- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Aynen erken ben tam 24 ayda ama olsun@LaylonCorap sende gizli gizli beğenip geçiyorsun katilsana bizeeee .
1sadekahve 20 aydır filan evliyim erken değil mi
Vurdu ve gooolll diyosunAynen erken ben tam 24 ayda ama olsun
What??? Sorry , I can’t speak turkishDoğru söyle ailenize gelin aldığınızda bı para yardımı daha falan mı yapılıyor oğlan anasına ?
Senin can't - ini yerim yaWhat??? Sorry , I can’t speak turkish
Yooo tamamen paranın kopegiyim
Demek isveç ha. Hem bakalım ben aslan oğluşuma senin isveç meraklısı kızını alacak mıyım? Oha kaynanalık yüklendi resmen otomatik oluyor demek kiOydara da sozum vardi ammee isvec diye bagriyorlar yandan
Vallahi ya ama ben cok bagliyimdir sevdiklerime beni annemleri esimi falan da alirsaniz olurYa sen boşver onu allah aşkına . Bak ucunda isvec var. Hem benim oğlan süper english te konuşuyor. Nerde isterlerse orda yasarlar hem sek olmuş bilmem kaç tlr .... paraya para demezler
İyi geceler laylon
İyi geceler laylon
Yok kız ben erken anne olmayi istiyordum esimde benden buyuk zaten ondan. Yoksa artik 30 dan once yapmıyorlar geneldeVurdu ve gooolll diyosun
Gördün mü oğlum bizi beğenmediler köylüyük diyeYa sen boşver onu allah aşkına . Bak ucunda isvec var. Hem benim oğlan süper english te konuşuyor. Nerde isterlerse orda yasarlar hem sek olmuş bilmem kaç tlr .... paraya para demezler
Bilirsin beybi. Burası Avrupa ve biz Alman usulünü takip ediyoruz. Hani gelirken tüm malımı satar öyle gelir çocuklarımıza yardım ederim diyorsan seve seve kabulümüzdürVallahi ya ama ben cok bagliyimdir sevdiklerime beni annemleri esimi falan da alirsaniz olur
Iyi geceler
Otuza kadar beklersem annem beni bogacakYok kız ben erken anne olmayi istiyordum esimde benden buyuk zaten ondan. Yoksa artik 30 dan once yapmıyorlar genelde
Tabi ya ic guveysi gibi gelinmez zaten.Bilirsin beybi. Burası Avrupa ve biz Alman usulünü takip ediyoruz. Hani gelirken tüm malımı satar öyle gelir çocuklarımıza yardım ederim diyorsan seve seve kabulümüzdür
Canım onun kızı bi kere olgun erkeklerden hoşlanıyormuşGördün mü oğlum bizi beğenmediler köylüyük diye
Beynimden vurulmusa döndüm hiç bunu beklemiyordumBilirsin beybi. Burası Avrupa ve biz Alman usulünü takip ediyoruz. Hani gelirken tüm malımı satar öyle gelir çocuklarımıza yardım ederim diyorsan seve seve kabulümüzdür
Esinle aranda 2 yas varsa problem olmaz benceOtuza kadar beklersem annem beni bogacak
Nerden anladınız anasını sağdan sağdan dürtüyor ordan mıCanım onun kızı bi kere olgun erkeklerden hoşlanıyormuş
Ne o bizi salakmı sandın yoksaBeynimden vurulmusa döndüm hiç bunu beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?