- 23 Aralık 2012
- 7.867
- 52.424
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Olmadı o zman tühh oglum çiroz ya ama ben bakarım ona büyütürüm napalım ucunda isvec varKızım 11 ama olsun sorun olmaz . Yalnız kızım biraz iri yapılı , yaşıtlarından çok uzun sorun olur mu ?
Eskiden ben de tutardım hamilelikte bide onun rahatsızlığıyla uğraşmamak için azıcık gelse hemen gidiyorum tuvaleteTabi tabi her seferinde olmuyor. Gulerken kaccak gibi hissediyorum. Birde bende tik var cisimi tutarim cok ondan da oluyorson anda gitcekken gulunce ay diyorum kaccak
Aaa yanlış anlaşıldım heralde kuzucum.hani denerken konuşalım bunu demek istedimYok ya tartismak degil iyi niyetten soyluyorum. Moral moral olsun diye niye oyle dedin ki
Yok yok 171 boy . Kilom 58 olmuş bugün tartildim52 kg 173 cm unutulur mu hiç ?
Annesi iyi besle damadımı. Ohhh yarabbim şükürler olsun. İkisinden de kurtuldum . Yokmu 3.5 yasında oğluma kız adayı ?Olmadı o zman tühh oglum çiroz ya ama ben bakarım ona büyütürüm napalım ucunda isvec var
Evet insallahAnnesi iyi besle damadımı. Ohhh yarabbim şükürler olsun. İkisinden de kurtuldum . Yokmu 3.5 yasında oğluma kız adayı ?1sadekahve senin kız mı olucaktı yoksa ?
Artık sıska değilsin ozaman. Şimdi dahada gözel oldunYok yok 171 boy . Kilom 58 olmuş bugün tartildim
Ablama da kısır demiştiBanada kısırsın demişti doktor . Daha evlenmeden hamile kaldım
Ne zaman baslayacaksin calismalara niye bekletiyorsun daha halaAaa yanlış anlaşıldım heralde kuzucum.hani denerken konuşalım bunu demek istedim
Benim oğlanala başlarını bağlayalım istersenEvet insallah❤
Oydara da sozum vardi ammee isvec diye bagriyorlar yandanBenim oğlanala başlarını bağlayalım istersen
Ben doğurunca konuşalım bunuAnnesi iyi besle damadımı. Ohhh yarabbim şükürler olsun. İkisinden de kurtuldum . Yokmu 3.5 yasında oğluma kız adayı ?1sadekahve senin kız mı olucaktı yoksa ?
Ikimizinde isvec demedi pekiOglum 8 olacak +5 - 5 kabulumuzdur
Ya sen boşver onu allah aşkına . Bak ucunda isvec varOydara da sozum vardi ammee isvec diye bagriyorlar yandan
@LaylonCorap sende gizli gizli beğenip geçiyorsun katilsana bizeeee .Ne zaman baslayacaksin calismalara niye bekletiyorsun daha hala
Modern Türk anasıBen doğurunca konuşalım bunu
İsveclere kızımı vermem diye yirtinacak bir ana olamam ben zaten.. gitsin nereye gidiyorsa
Doğru söyle ailenize gelin aldığınızda bı para yardımı daha falan mı yapılıyor oğlan anasına ?Ya sen boşver onu allah aşkına . Bak ucunda isvec var. Hem benim oğlan süper english te konuşuyor. Nerde isterlerse orda yasarlar hem sek olmuş bilmem kaç tlr .... paraya para demezler
Yooo tamamen paranın kopegiyimModern Türk anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?