geyik bizim işimiz

Tabi tabi her seferinde olmuyor. Gulerken kaccak gibi hissediyorum. Birde bende tik var cisimi tutarim cok ondan da oluyor son anda gitcekken gulunce ay diyorum kaccak
Eskiden ben de tutardım hamilelikte bide onun rahatsızlığıyla uğraşmamak için azıcık gelse hemen gidiyorum tuvalete

Banada kısırsın demişti doktor . Daha evlenmeden hamile kaldım
Ablama da kısır demişti
Hatta bebeğini kist sanıp acil ameliyat diyen doktor olmuştu ayrı ayrı hastanelerde üst üste .

Sonra özele gidiyor hamilesin ne kisti ne infertilitesi diyor doktor

Annesi iyi besle damadımı. Ohhh yarabbim şükürler olsun. İkisinden de kurtuldum . Yokmu 3.5 yasında oğluma kız adayı ? 1sadekahve senin kız mı olucaktı yoksa ?
Ben doğurunca konuşalım bunu

İsveclere kızımı vermem diye yirtinacak bir ana olamam ben zaten.. gitsin nereye gidiyorsa

Ya sen boşver onu allah aşkına . Bak ucunda isvec var . Hem benim oğlan süper english te konuşuyor. Nerde isterlerse orda yasarlar hem sek olmuş bilmem kaç tlr .... paraya para demezler
Doğru söyle ailenize gelin aldığınızda bı para yardımı daha falan mı yapılıyor oğlan anasına ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…