- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Canım onun kızı bi kere olgun erkeklerden hoşlanıyormuş
Aynen , ben mesaj yazarken sürekli tekmeliyormuş . Ana beni ona ver beni ona ver diyeNerden anladınız anasını sağdan sağdan dürtüyor ordan mı
İsveç mi ben mi@Oydar Valla ya bizimkiler tam ayni olcak belki ayni anda gitcez hastaneye falan.
Hem bak isvec diyolla ne diyim
Zorunlu arkadas elendi bence o cok paragoz baksanaNe o bizi salakmı sandın yoksa
Sagol canim sizin ihtiyacniz vardir simdi aldim kabul ettim benİsveç mi ben mitabiki isveç ben artık çeyrek takmaya gelirim
Ay nekadar fedakar bir anne , gözlerim yasardıİsveç mi ben mitabiki isveç ben artık çeyrek takmaya gelirim
Bide kışın ortasında dogurcak ya Toto dona dona .kesin gece gelir zaten@Oydar Valla ya bizimkiler tam ayni olcak belki ayni anda gitcez hastaneye falan.
Hem bak isvec diyolla ne diyim
Kız amanin bu doğunca konu da açar kızlar bitane aynı yaşta olduğum bi çocuk var bi de İsveç'te var siz olsanız hangisini seçersiniz diyeAynen , ben mesaj yazarken sürekli tekmeliyormuş . Ana beni ona ver beni ona ver diye
İnsan bi çaktırmadan yapar bu işi , o hemen dallama girdi para mevzusunaZorunlu arkadas elendi bence o cok paragoz baksana
Senin doğumlar nasıl kolay oldu yahu bizimkiler şöyle mahvoldum böyle bittim diye anlatıyor
Yaparmı dersin ?Kız amanin bu doğunca konu da açar kızlar bitane aynı yaşta olduğum bi çocuk var bi de İsveç'te var siz olsanız hangisini seçersiniz diye
Planla olsaBide kışın ortasında dogurcak ya Toto dona dona .kesin gece gelir zaten
Normal mi sezeryan mi ne planliyorsun
İnsan bi çaktırmadan yapar bu işi , o hemen dallama girdi para mevzusuna
Bende sezeryandan korkuyorumPlanla olsaikisinden de biraz yusuf yusufum açıkçası normalde sezeryan da ama zorlamam illa su olsun diye de sezeryandan bir tik daha çekiniyorum.
BilemedimYaparmı dersin ?
Sanırım genetik. Bide ben doğum yapacagım güne kadar çalışıyordum. Onun etkiside büyük. Karnım öyle çok büyük değildi ama bebekler 3,5 kg civarı bişeydi . Allahtan ne dikiş ne yırtık oldu.Senin doğumlar nasıl kolay oldu yahu bizimkiler şöyle mahvoldum böyle bittim diye anlatıyor
Korku / huşu içerisinde kalıyoruz
Yani o kadar da kolay olduğunu sanmıyorum. Ne bu çürük erikten çekirdek mi çıkartıyorsunBende sezeryandan korkuyorum
Normalde direkt fosurt diye kayıp cikiyo bence
Anneme dedim anne yarim uyustursunlar beni en iyisi falan diye annem diyor senim atagin var birde atak tutmasin seni deidm haklsin valla. En iyisi bayiltsinlarBende sezeryandan korkuyorum
Normalde direkt fosurt diye kayıp cikiyo bence
Valla benimkiler öyle oluyordu. Hatta son bebede ebeye bebek geliyor dedim salak inanmadı . Bi arkasını döndü ne görsün bebeğin kafasıYani o kadar da kolay olduğunu sanmıyorum. Ne bu çürük erikten çekirdek mi çıkartıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?