geyik bizim işimiz

Özele gidecek bir imkanın olursa yada zaten özele gidiyorsan epiduralle doğur ...
Normal doğuma verilen parayla epiduralli doğuma verilen arasında 500 -750 arasında bı fiyat oynuyor altı ustu

Valla benimkiler öyle oluyordu. Hatta son bebede ebeye bebek geliyor dedim salak inanmadı . Bi arkasını döndü ne görsün bebeğin kafası şaşkının eli ayağı girdi birbirine
Şuan sizi çok kınadım inşallah başıma gelir de fırt diye çıkarırım bebeği

Valla benimkiler öyle oluyordu. Hatta son bebede ebeye bebek geliyor dedim salak inanmadı . Bi arkasını döndü ne görsün bebeğin kafası şaşkının eli ayağı girdi birbirine
Allah senin doğumun kolayligindan bize de nasip etsin

Korona vakası oralarda nasıl ?

Özele gidecek bir imkanın olursa yada zaten özele gidiyorsan epiduralle doğur ...
Normal doğuma verilen parayla epiduralli doğuma verilen arasında 500 -750 arasında bı fiyat oynuyor altı ustu
Bak hele her seyi arastirmis valla
Ozeke gidiyorum ama epudural anca normal dogumda oluyor zaten onda da bastan kendim denerim o da biraz korkutucu geliyor cunku. Baktim acıya katlanamıyorum bassinlar epidurali

Bak hele her seyi arastirmis valla
Ozeke gidiyorum ama epudural anca normal dogumda oluyor zaten onda da bastan kendim denerim o da biraz korkutucu geliyor cunku. Baktim acıya katlanamıyorum bassinlar epidurali
Korkutucu bı tarafı yok omurunda his olmuyor his olmayan biyere giren iğneyi zaten hissetmeyeceksin. Sonra felç melc olursun diyen de bakkal amcaya epidural yaptırıyor olabilir .

Amin canım , insallah . Corona burdada çok kötü. Hatta benim kız oldu ve atlattı sanırım , şimdide ben kendimi biraz kırgın hissediyorum. Test verdik ama tatilden sonraya kaldı
Çok geçmiş olsun bizlere haber et . Tatil ne tatili ? Haftasonu girdi mi sizde

Korkutucu bı tarafı yok omurunda his olmuyor his olmayan biyere giren iğneyi zaten hissetmeyeceksin. Sonra felç melc olursun diyen de bakkal amcaya epidural yaptırıyor olabilir .
Mumkun mertebe bi yerime bir sey sokturmadan ,girdirmeden istiyorum ama baktim olmuyor artik hayat nereye götürüyorsa hepsine okey zorlamam cok.

Çok yakından tanıdığım biri epidurlden sonra aylarca sağ ayağının üstüne basamadı yürüyemedi. Neden acaba ya anestezi uzmanının hatasından mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…