- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Sabunlu koldan bilezik cikartmak mi desekYani o kadar da kolay olduğunu sanmıyorum. Ne bu çürük erikten çekirdek mi çıkartıyorsun
Özele gidecek bir imkanın olursa yada zaten özele gidiyorsan epiduralle doğur ...Anneme dedim anne yarim uyustursunlar beni en iyisi falan diye annem diyor senim atagin var birde atak tutmasin seni deidm haklsin valla. En iyisi bayiltsinlarama bayiltilmaktan da korkuyorum zaten. Ay bilmiyorum ya. Allah kolayini versin hepimize insallah
Şuan sizi çok kınadım inşallah başıma gelir de fırt diye çıkarırım bebeğiValla benimkiler öyle oluyordu. Hatta son bebede ebeye bebek geliyor dedim salak inanmadı . Bi arkasını döndü ne görsün bebeğin kafasışaşkının eli ayağı girdi birbirine
Ay bizimde kolay olsun insallah dua etValla benimkiler öyle oluyordu. Hatta son bebede ebeye bebek geliyor dedim salak inanmadı . Bi arkasını döndü ne görsün bebeğin kafasışaşkının eli ayağı girdi birbirine
Siz sevgili isveçli dünürünle öyle deyinSabunlu koldan bilezik cikartmak mi desek
Allah senin doğumun kolayligindan bize de nasip etsinValla benimkiler öyle oluyordu. Hatta son bebede ebeye bebek geliyor dedim salak inanmadı . Bi arkasını döndü ne görsün bebeğin kafasışaşkının eli ayağı girdi birbirine
İnsallah çok kolay olur canım. Ama şu oksijen maskesini muhakkak dene . İyi kafa yapıyorAy bizimde kolay olsun insallah dua et
O sedasyon olmasın ?İnsallah çok kolay olur canım. Ama şu oksijen maskesini muhakkak dene . İyi kafa yapıyor
Bak hele her seyi arastirmis vallaÖzele gidecek bir imkanın olursa yada zaten özele gidiyorsan epiduralle doğur ...
Normal doğuma verilen parayla epiduralli doğuma verilen arasında 500 -750 arasında bı fiyat oynuyor altı ustu
Amin canım , insallah . Corona burdada çok kötü. Hatta benim kız oldu ve atlattı sanırım , şimdide ben kendimi biraz kırgın hissediyorum. Test verdik ama tatilden sonraya kaldıAllah senin doğumun kolayligindan bize de nasip etsin
Korona vakası oralarda nasıl ?
İsmi o olabilir , burda oxy gas deniyorO sedasyon olmasın ?
O kadar arastirma kuzum m... olursun diye bi laf var biliyon muO sedasyon olmasın ?
Korkutucu bı tarafı yok omurunda his olmuyor his olmayan biyere giren iğneyi zaten hissetmeyeceksin. Sonra felç melc olursun diyen de bakkal amcaya epidural yaptırıyor olabilir .Bak hele her seyi arastirmis valla
Ozeke gidiyorum ama epudural anca normal dogumda oluyor zaten onda da bastan kendim denerim o da biraz korkutucu geliyor cunku. Baktim acıya katlanamıyorum bassinlar epidurali
Çok geçmiş olsun bizlere haber et . Tatil ne tatili ? Haftasonu girdi mi sizdeAmin canım , insallah . Corona burdada çok kötü. Hatta benim kız oldu ve atlattı sanırım , şimdide ben kendimi biraz kırgın hissediyorum. Test verdik ama tatilden sonraya kaldı
Mumkun mertebe bi yerime bir sey sokturmadan ,girdirmeden istiyorum ama baktim olmuyor artik hayat nereye götürüyorsa hepsine okey zorlamam cok.Korkutucu bı tarafı yok omurunda his olmuyor his olmayan biyere giren iğneyi zaten hissetmeyeceksin. Sonra felç melc olursun diyen de bakkal amcaya epidural yaptırıyor olabilir .
Noel tatiliÇok geçmiş olsun bizlere haber et . Tatil ne tatili ? Haftasonu girdi mi sizde
Gecmis olsunAmin canım , insallah . Corona burdada çok kötü. Hatta benim kız oldu ve atlattı sanırım , şimdide ben kendimi biraz kırgın hissediyorum. Test verdik ama tatilden sonraya kaldı
Çok yakından tanıdığım biri epidurlden sonra aylarca sağ ayağının üstüne basamadı yürüyemedi. Neden acaba ya anestezi uzmanının hatasından mıKorkutucu bı tarafı yok omurunda his olmuyor his olmayan biyere giren iğneyi zaten hissetmeyeceksin. Sonra felç melc olursun diyen de bakkal amcaya epidural yaptırıyor olabilir .
He onlar hafta sonunu hafta icine almislarÇok geçmiş olsun bizlere haber et . Tatil ne tatili ? Haftasonu girdi mi sizde
Bilgi güçtürO kadar arastirma kuzum m... olursun diye bi laf var biliyon mumasallah kiz her seyi biliyon bende oksijen diye biliyodum ama arkadaş yurt disnda sagliktaydi dogru biliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?