geyik bizim işimiz

Çok yakından tanıdığım biri epidurlden sonra aylarca sağ ayağının üstüne basamadı yürüyemedi. Neden acaba ya anestezi uzmanının hatasından mı
Olabiliyor kuzum boyle seyler normal igneyle bile hem anestezist hem vucutla alakali

Çok yakından tanıdığım biri epidurlden sonra aylarca sağ ayağının üstüne basamadı yürüyemedi. Neden acaba ya anestezi uzmanının hatasından mı
Bu tür komplikasyonlara pek rastlanmaz
Anestezi uzmanı( doktor) dediği anestezi teknikeri olabilir mi ?
Teknikerse yada yeni yetmeyse kendimi ellerine bırakmazdim

Yıllanmış bir doktor hedefi dozu ve sonuçlarını daha iyi hesapliyor

Mumkun mertebe bi yerime bir sey sokturmadan ,girdirmeden istiyorum ama baktim olmuyor artik hayat nereye götürüyorsa hepsine okey zorlamam cok.
Sezeryanda sonda taktiriyorlar beni de bunun düşüncesi irrite ediyor ne kadar uyusukken takılıyor olsa da aklımı kaçıracak gibi oluyorum düşününce .

Neyse çok gerçeklerden konuştuk
Hadi olumlama yapalım artık gebeler icin

Vucudun tepkisi de onemli ama burada. Tecrube iyidir her zaman ama bazen de zaten bildigim is deyip onemsemebiliyorlar.
Az rastlanir seyler ama bazen rastlaniyor iste Allah yardimcimiz olsun.

Sonda bana cok sey gelmiyor ya erkegn p.p ucuna takiyorlar dusunsene. Kadininki ne ki 5 dak once cocuk cikmis ya da p.p zaten daha kalin sey sonucta.

Yok şimdilik öyle planım ama işte doğum anı nereye gidecek belli olmayabiliyor yine de en hayırlısı olsun hakkımızda
Doğum anında belki isteyebilirsin . Ama doğum sürecini uzatıyor. Tabi dayanamayacak kadar olursanda yaptırman daha iyi olur. Yoksa halsiz ve bitkin düşersin .

Vucudun tepkisi de onemli ama burada. Tecrube iyidir her zaman ama bazen de zaten bildigim is deyip onemsemebiliyorlar.
Az rastlanir seyler ama bazen rastlaniyor iste Allah yardimcimiz olsun.
Tabi tabi benim disime dolgu yapılacağı zaman verilen lokal anestezi normalde 48 saatte vücuttan tamamen atilmaliyken
Bende atilamadi mesela
Bir hafta sol gözüm .dudağımn sol yanı sol çenem hep uyusuktu

Tabi tabi benim disime dolgu yapılacağı zaman verilen lokal anestezi normalde 48 saatte vücuttan tamamen atilmaliyken
Bende atilamadi mesela
Bir hafta sol gözüm .dudağımn sol yanı sol çenem hep uyusuktu
Evet bende bu tarz olaylara denk geldim malesef disci koltugunda o sebeple ne kadar az müdahale o kadar iyi ama iste artik bebeklerimiz nasil gelmeyi uygun gorurseler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…