- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Olabiliyor kuzum boyle seyler normal igneyle bile hem anestezist hem vucutla alakaliÇok yakından tanıdığım biri epidurlden sonra aylarca sağ ayağının üstüne basamadı yürüyemedi. Neden acaba ya anestezi uzmanının hatasından mı
Teşekkürler . Belki ufak bir soguk algınlıgı olabilir. Gündüz hiç birdeyim yoktu . Akşam hafiften başladıGecmis olsun
Insallah oyledir kizinin geçirdiğinde belki soguk algınlığıdirTeşekkürler . Belki ufak bir soguk algınlıgı olabilir. Gündüz hiç birdeyim yoktu . Akşam hafiften başladı
Sanırım yan etkisi . Hata olsa allah korusun sakat kalırdıÇok yakından tanıdığım biri epidurlden sonra aylarca sağ ayağının üstüne basamadı yürüyemedi. Neden acaba ya anestezi uzmanının hatasından mı
Ama hiç bir şey olmadan atlatan da var. Yine de insan korkuyorOlabiliyor kuzum boyle seyler normal igneyle bile hem anestezist hem vucutla alakali
Evet olabilirInsallah oyledir kizinin geçirdiğinde belki soguk algınlığıdir
Kisa donem sinirsel harabiyet olabiliyor sinirler hassas yerler. Sonra duzelebiliyor.Sanırım yan etkisi . Hata olsa allah korusun sakat kalırdı
Allah korusun ya tıbbi her işlem az da olsa risk barındırıyor sonuçta insanda da korku oluyorSanırım yan etkisi . Hata olsa allah korusun sakat kalırdı
Bu tür komplikasyonlara pek rastlanmazÇok yakından tanıdığım biri epidurlden sonra aylarca sağ ayağının üstüne basamadı yürüyemedi. Neden acaba ya anestezi uzmanının hatasından mı
Bence yaptırma . Ben ilk doğumda yaptırdım . Diğerlerinde yaptırmadım. İnan diğer doğumlar çok daha hızlı ve iyi geçtiAma hiç bir şey olmadan atlatan da var. Yine de insan korkuyor
Yok şimdilik öyle planım ama işte doğum anı nereye gidecek belli olmayabiliyor yine de en hayırlısı olsun hakkımızdaBence yaptırma . Ben ilk doğumda yaptırdım . Diğerlerinde yaptırmadım. İnan diğer doğumlar çok daha hızlı ve iyi geçti
Sezeryanda sonda taktiriyorlar beni de bunun düşüncesi irrite ediyor ne kadar uyusukken takılıyor olsa da aklımı kaçıracak gibi oluyorum düşününce .Mumkun mertebe bi yerime bir sey sokturmadan ,girdirmeden istiyorum ama baktim olmuyor artik hayat nereye götürüyorsa hepsine okey zorlamam cok.
Vucudun tepkisi de onemli ama burada. Tecrube iyidir her zaman ama bazen de zaten bildigim is deyip onemsemebiliyorlar.Bu tür komplikasyonlara pek rastlanmaz
Anestezi uzmanı( doktor) dediği anestezi teknikeri olabilir mi ?
Teknikerse yada yeni yetmeyse kendimi ellerine bırakmazdim
Yıllanmış bir doktor hedefi dozu ve sonuçlarını daha iyi hesapliyor
Sonda bana cok sey gelmiyor ya erkegn p.p ucuna takiyorlar dusunsene. Kadininki ne ki 5 dak once cocuk cikmis ya da p.p zaten daha kalin sey sonucta.Sezeryanda sonda taktiriyorlar beni de bunun düşüncesi irrite ediyor ne kadar uyusukken takılıyor olsa da aklımı kaçıracak gibi oluyorum düşününce .
Neyse çok gerçeklerden konuştuk
Hadi olumlama yapalım artık gebeler icin
Doğum anında belki isteyebilirsin . Ama doğum sürecini uzatıyor. Tabi dayanamayacak kadar olursanda yaptırman daha iyi olur. Yoksa halsiz ve bitkin düşersin .Yok şimdilik öyle planım ama işte doğum anı nereye gidecek belli olmayabiliyor yine de en hayırlısı olsun hakkımızda
Tabi tabi benim disime dolgu yapılacağı zaman verilen lokal anestezi normalde 48 saatte vücuttan tamamen atilmaliykenVucudun tepkisi de onemli ama burada. Tecrube iyidir her zaman ama bazen de zaten bildigim is deyip onemsemebiliyorlar.
Az rastlanir seyler ama bazen rastlaniyor iste Allah yardimcimiz olsun.
Evet bende bu tarz olaylara denk geldim malesef disci koltugunda o sebeple ne kadar az müdahale o kadar iyi ama iste artik bebeklerimiz nasil gelmeyi uygun gorurseler.Tabi tabi benim disime dolgu yapılacağı zaman verilen lokal anestezi normalde 48 saatte vücuttan tamamen atilmaliyken
Bende atilamadi mesela
Bir hafta sol gözüm .dudağımn sol yanı sol çenem hep uyusuktu
Kolay doğumlar dilerimEvet bende bu tarz olaylara denk geldim malesef disci koltugunda o sebeple ne kadar az müdahale o kadar iyi ama iste artik bebeklerimiz nasil gelmeyi uygun gorurseler.
Amin insallah. Bende sana kolay hamile kalma sureci diliyorum. Ne zaman basliyor calismalarKolay doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?