- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Evet cok hissetmedginden doktor yonlendirmesyle ikiniyormussun falan. Kolay dogum yapan birinin avcundan su ic diyorlar duydun mu bilmemDoğum anında belki isteyebilirsin . Ama doğum sürecini uzatıyor. Tabi dayanamayacak kadar olursanda yaptırman daha iyi olur. Yoksa halsiz ve bitkin düşersin .
Tavsiyen ?Amin insallah. Bende sana kolay hamile kalma sureci diliyorum. Ne zaman basliyor calismalar
Sal gitsin takarsan psikolojik etkiliniyormussun. Yani korunmasiza basla ve sal oyle sıkı takip etmeTavsiyen ?
Bir keresinde dişimi çektirdim aynı anda ön dişime de dolgu yaptırdım. Ağzım uyuşuk konuşuyorum ama işte baya bi ağzım yamuluyor. Otobüse binicem bilet alıcam adam beni engelli sandı sosyal deney gibi gezdim ortadaTabi tabi benim disime dolgu yapılacağı zaman verilen lokal anestezi normalde 48 saatte vücuttan tamamen atilmaliyken
Bende atilamadi mesela
Bir hafta sol gözüm .dudağımn sol yanı sol çenem hep uyusuktu
Önce bı kan verebilseydim ne lanet döneme denk geldik doktora gitsek azarliyo niye geliyorsunuz önemli bişey mi var diyeSal gitsin takarsan psikolojik etkiliniyormussun. Yani korunmasiza basla ve sal oyle sıkı takip etme
Ahhh böbreklerime kadar ağrıdı ya nasıl güldüm öyle .Bir keresinde dişimi çektirdim aynı anda ön dişime de dolgu yaptırdım. Ağzım uyuşuk konuşuyorum ama işte baya bi ağzım yamuluyor. Otobüse binicem bilet alıcam adam beni engelli sandı sosyal deney gibi gezdim ortada
Benimde bi erkek arkadasım vardı , oda anestezi olamıyordu. Daha doğrusu olduğu halde hiç etki yapmıyordu. Oda çok kötü bişey . Allah korusun ameliyat olması gerekse diri diri yapacaklar çocuğu. Bak aklıma geldi , yakışıklı çocuktu . Napıyor acaba , bi arasammı acabaEvet bende bu tarz olaylara denk geldim malesef disci koltugunda o sebeple ne kadar az müdahale o kadar iyi ama iste artik bebeklerimiz nasil gelmeyi uygun gorurseler.
Kani vermeyip hamile kalirsan sorun oluyor mu kiÖnce bı kan verebilseydim ne lanet döneme denk geldik doktora gitsek azarliyo niye geliyorsunuz önemli bişey mi var diye
İşaret diliyle falan anlatmaya çalıştı yanındakiyle bakışıyor yazık der gibi.Ahhh böbreklerime kadar ağrıdı ya nasıl güldüm öyle .
Ne biliyosun da engelli sandığını
Benimde bi erkek arkadasım vardı , oda anestezi olamıyordu. Daha doğrusu olduğu halde hiç etki yapmıyordu. Oda çok kötü bişey . Allah korusun ameliyat olması gerekse diri diri yapacaklar çocuğu. Bak aklıma geldi , yakışıklı çocuktu . Napıyor acaba , bi arasammı acaba
Benim annemde çok kolay yaparmış . Hatta oturarak yapıyormuş doğumları. Bende sonuncuyu ayakta yaptımEvet cok hissetmedginden doktor yonlendirmesyle ikiniyormussun falan. Kolay dogum yapan birinin avcundan su ic diyorlar duydun mu bilmembenim annem zor dgum yapmış ya bir de seninki ? Genetik mi acaba
Yooo benim isguzarligimKani vermeyip hamile kalirsan sorun oluyor mu ki
Dimi oyle duydum çünkü genetik biraz diye. Ayakta nasil kizBenim annemde çok kolay yaparmış . Hatta oturarak yapıyormuş doğumları. Bende sonuncuyu ayakta yaptım
Annem beni sancı odasında doğrumuş hemşireye demiş ki "ben doğurdum gel göbeğini kes"Benim annemde çok kolay yaparmış . Hatta oturarak yapıyormuş doğumları. Bende sonuncuyu ayakta yaptım
Şu İsveç de yaşayıp sana uzak olan kardescegizin mi Aslen Türkiyeli misin bu arada :)Benimde bi erkek arkadasım vardı , oda anestezi olamıyordu. Daha doğrusu olduğu halde hiç etki yapmıyordu. Oda çok kötü bişey . Allah korusun ameliyat olması gerekse diri diri yapacaklar çocuğu. Bak aklıma geldi , yakışıklı çocuktu . Napıyor acaba , bi arasammı acaba
Acaba kullanıyormuydu ? Bilmiyorum ki . Zaten 1 sene çıktık ve ayda bir hafta sonu görüşüyorduk . Öyle çok iyi tanımıyordum yani ...gecedir dimi kiz orda da vurdu tabi basina
Ay cok fenaymis ya bagisik mi ki neden?
Yasakli madde kullananlarin cok zor uyustugunu biliyorum ama bu normal oyle hi zor durum
Bence hic kasma ya ne zaman istersenYooo benim isguzarligim
Masallah , seninde okadar kolay olur benceAnnem beni sancı odasında doğrumuş hemşireye demiş ki "ben doğurdum gel göbeğini kes"
Hadi inşallahMasallah , seninde okadar kolay olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?