- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Kullanma ihtimali doğuştan bagisik olmasindan daha yuksek ihtimal oyle diyim ama hayatta belli olmaz belki de o farklı kişiden biridir.Acaba kullanıyormuydu ? Bilmiyorum ki . Zaten 1 sene çıktık ve ayda bir hafta sonu görüşüyorduk . Öyle çok iyi tanımıyordum yani ...
Ne guzel ya inşallah bizde oyle dogururuzAnnem beni sancı odasında doğrumuş hemşireye demiş ki "ben doğurdum gel göbeğini kes"
Valla bebek çabuk olsun diye zaten ayakta git gel yapıyordum. Sancı gelince pilates topuna oturup kendimi yatağa doğru cekiyordum. Bir egzersiz çeşidi bu. Zaten yatağa yatmak istemedim o şekilde doğrudumDimi oyle duydum çünkü genetik biraz diye. Ayakta nasil kiz
Valla ben dördüncüyüm bi zahmet kolay doğursunNe guzel ya inşallah bizde oyle dogururuz
Ben annemin korkunclu dogum hikayeleriyle büyüdüm
Evet o egzersizi gördüm hatta bilinc altima islemis ruyada bile gordumValla bebek çabuk olsun diye zaten ayakta git gel yapıyordum. Sancı gelince pilates topuna oturup kendimi yatağa doğru cekiyordum. Bir egzersiz çeşidi bu. Zaten yatağa yatmak istemedim o şekilde doğrudum
Aaa sen mi dogdun bugünHa bu arada bu sancı odasında doğma olayı 24 aralıkta olmuş yani bugün
Oo ben ilkValla ben dördüncüyüm bi zahmet kolay doğursun
Bebiş hangi konuda es geçmişim ?
Aa mutlu yıllar canim nice guzel yillarin olsun oglusunla esinle ailenleHa bu arada bu sancı odasında doğma olayı 24 aralıkta olmuş yani bugün
Sor bence . Gerçekten çok yardımcı oluyor . Hem ergonomik oturuyorsun .Evet o egzersizi gördüm hatta bilinc altima islemis ruyada bile gordumacaba bana vercekler mi kendi topumu mu götürsem
Teşekkür ederim hepimizin inşallahAa mutlu yıllar canim nice guzel yillarin olsun oglusunla esinle ailenle
Teşekkür ederimAaa sen mi dogdun bugün
Mutlu yilllllaaaaar
Gittiğimde sorayim bakalim ustunden duserim diye korkmuyor degilimSor bence . Gerçekten çok yardımcı oluyor . Hem ergonomik oturuyorsun .
Mutlu yıllar canımHa bu arada bu sancı odasında doğma olayı 24 aralıkta olmuş yani bugün
Aslen Türkiyeli misin diye merak ettmistimm azicikBebiş hangi konuda es geçmişim ?
Teşekkür ederimMutlu yıllar canım
Yok yok düşmezsin. Çok yumuşak zaten. Hem ucuna oturuyorsun ortasına değilGittiğimde sorayim bakalim ustunden duserim diye korkmuyor degilim
Isvec olsa bizimle muhatap olma ihtimali yuzde 20Aslen Türkiyeli misin diye merak ettmistimm azicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?