- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Türküm tabiki. Hatta GaziantepliyimAslen Türkiyeli misin diye merak ettmistimm azicik
Ne bileyim o telasla falanYok yok düşmezsin. Çok yumuşak zaten. Hem ucuna oturuyorsun ortasına değil
Oooo 2021 de doguruyosun 2035 de ergen olacak normal bı çocuk olabilir mi sence 2035 de ki biriAy kız tövbe de böyle sayko bir veledim olmasın
Onu ceyceye hediye et . O sever öyle şeyleriAy kız tövbe de böyle sayko bir veledim olmasın
Ergen olsun o olacak ama domestos pastası ı ıh. Gerçi anasını tanıyınca yaptırmaz o da ayrı konuOooo 2021 de doguruyosun 2035 de ergen olacak normal bı çocuk olabilir mi sence 2035 de ki biri
İyi gecelerKızlar ben yatayım artık. Saat 3 olmuş , kızıma yarın icin kahvaltı sözü verdim. Bu güzel ve doyumsuz sohbet icin çok teşekkürler. İyi geceler !
Iyi gecelerKızlar ben yatayım artık. Saat 3 olmuş , kızıma yarın icin kahvaltı sözü verdim. Bu güzel ve doyumsuz sohbet icin çok teşekkürler. İyi geceler !
Ben izliyordum. Zaten 1 ocakta yayındaymış exende fazla bişey kalmadıKonuşanlar'i izleyeniniz var mıydı kızlar ya
Kaldırdılar YouTube den napacaz exxen'i mi bekleyecez
Ben bir ara izleyecektim cok populer olunca bir sey soguyorum izlemedim bu sebeple. Biraz denk geldim bi kac kez. Exxen ne ya duyuyorum bir kac gundurKonuşanlar'i izleyeniniz var mıydı kızlar ya
Kaldırdılar YouTube den napacaz exxen'i mi bekleyecez
Bunun üstüne efkarını bastırsın diye ekmek yeAz once cok acıktım ve kalori almayim yogurt yiyim dedim sevdgim bir makarna sos var dedim dokeyim de tatlansin.
Yerken aklima geldi bu sos ne kadar kaloridir acaba?
100gr da 457 diyor. Ulan bilsem ekmek yerdim be.
Acun kurdu yeni netfilx gibiBen bir ara izleyecektim cok populer olunca bir sey soguyorum izlemedim bu sebeple. Biraz denk geldim bi kac kez. Exxen ne ya duyuyorum bir kac gundur
Aaa öyle mi iyi bari .Ben izliyordum. Zaten 1 ocakta yayındaymış exende fazla bişey kalmadı
Sihirli annem'i de mi izlesekAcun kurdu yeni netfilx gibi
Geçen youtube kanalında canlı yayın vardı neden geçtiğini falan anlattı orda söylemiştiAaa öyle mi iyi bari .
Vakitten bihaberdim
Yenisi güzel olmaz gibi sanki hoş ben eskisinin de fanı değilimSihirli annem'i de mi izlesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?